עבור לתוכן

המאוורר של הלוח אם עושה רעשים, מה אני יכול לעשות?

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם ABIT NF7.

המאוורר שלו התחיל לעשות רעשים מאוד מרגיזים, ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שהרעשים האלה יפסיקו?

להחליף את המאוורר הקטן הזה? מאיפה אפשר להשיג כזה מאוורר קטן? אני מדבר על ה-NB אם לא הבנתם

פורסם

1. כבה את המחשב, נתק את המאוורר מהחיבור שלו לחשמל, פרק אותו מהלוח, תמצא את חור השימון שלו (בד"כ מתחת למדבקה), תשמן אותו, תסובב אותו קצת לכל הכיוונים, תנגב שאריות שמן, תחבר אותו חזרה ללוח, תחבר את המאורר חזרה לחיבור החשמל שלו, תפעיל את המחשב. זאת הדרך הארוכה להגיד - תשמן את המאוורר.

2. אם לא עוזר - תבדוק אם יש אחריות. לי החליפו פעם מאוורר של לוח באחריות, אבל זה בגלל שהוא נתקע לגמרי.

פורסם

תנתק את החוט של המאורר מהלוח אם ותשאיר אותו מחובר לסינק אבל לא פעיל

מקסימום יעלה במעלה או שניים, הקירור של NF7 גם ככה על הפנים לא יהיה הבדל

פורסם
  • מחבר

אבל ה-NB לא צריך קירור? גם כך המעלות שלו עכשיו עלו ל-33C בגלל החום, אם אני אוציא את המאוורר (אנתק אותו מהלוח שלא יפעל הכוונה) אז הטמפ' בטח תהיה 36-37C, זה טוב? וזה עוד במנוחה.

ןאת הלוח קניתי לפני 6 חודשים כך שעדיין יש לי אחריות, כדאי לי לשלוח אותו לתיקון במסגרת האחריות?

פורסם

חבל על הנסיעה לחנות, תוציא את המאורר ותדליק את המחשב, תשחק קצת ותראה אם המעלות עולות מעבר ל35

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. אני אעשה את זה עוד מעט.

פורסם

האיפוקס שלי ושל אח שלי ושל חברים שלי כולם עובדים על 41-45מעלות קבוע(הצ'יפסט) , אז אין לך בכלל מה לדאוג , ועוד אנחנו באוברקלוק בלי העלאת מתח...

בקיצור , אין לך בכלל מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את חוט המאוורר מהלוח, הפעלתי את המחשב והדלקתי את פריים95 למשך 20 דקות, טמפ' האם היא 35C במאמץ ( 33 בלי פריים95).

אז הטמפק בסדר גמור. ומשום מה המחשב נשמע הרבה יותר שקט עכשיו, עד כדי כך המאוורר הקטן הזה הרעיש!!!?!?

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים