פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףאמא ואבא שלי הסכימו לקנות לי דרמלל סוף סוףאחרי שהם שמעו אותי שאמרתי להם אני רוצה לחתוך תמארז הם כמע התעלפו..הקיצר לא משנה אז סוף סוף מחר אני קונה בעזרת השם!שאלתי היא:מה שווה לי יותר?1.לחתוך ישר את הצורה שאני רוצה במארז או לחתוך אותה בפרספקט?2.ואם אתם יכולים מאיפה אני יכול לקחת איזה ציור יפה בשביל חריטה\חיתוך...?או להביא לי משהו כזה להבות משהו....תודה מראש!!!יש לי בעיההה!
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים שמע אחי תעשה כמונימצרכים:1)אבא תימני2)אזמל ופטיש3)לא הרבה שכל וחבר שהוא מקרופין והרבה דמיון!!קח אזמל ודפוק עליו עם הפטיש זה צ'יק צ'ק עושה חור.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר תודה רבהאבל אני מעדיף שלא...אני ערוצה לעשות עם דרמל...וחייב גומי h או u?
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אתה לא חייב לשים גומי ,גומי זה רק בישבילי האסטטיות . אם אתה פעם ראשונה הולך לעשות את זה אז תתאמן קודם על פח של מארז ישן או על עץ או משהו כזה ותראה איך אתה מרגיש עם הדרמל . תמונה אתה יכול למצוא בחיפוש התמונות של גוגל , זה יניב לך הרבה תוצאות .בהצלחה
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים בקשר לצורה שאפשר שאתה אומר שאפשר למצוא בגוגול מה לרשום בחיפוש???כי אין לי ממש רעיון ואני גם רוצה איזה סמל ....
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר כן איזה באסהההההההההההההההההההההההטוב תודה רבה כולם!אני צריך עזרהההההההההההותגידו נכון קניתי תדרמל הדיסקיות שם הם טובות לחיתוך מתכת.?
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אם תשתמש בהם נכון אז כן (הכוונה אם תתאמן על משהו קודם ואז תעבור למארז...)
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר תגיד אחי איך אני שם דיסקיות???????אני מנסה כבר שעה לא מצליחחחחחבבקשה עזרההההה
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים נכון יש לך ראש שהוא עם בורג למעלה?(לא זה עם הגומיות)אז אתה מוציא את הבורג... מכניס את הבורג לחור שבדיסקית ומבריג לראש.....
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר תודה רבהקראתי גם למעלה ב סטיקי!תודה רבה!!ותמשע הצינור הגמיש לא מסובב תדיסקים למה??אתה יכול להסביר לי איך משתמשים/שמים דברים...
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים תיזהר עם הצינור הגמיש, תיזהר..................!!!!!אם זה נתקע אז הדרמל יכול להשרף אם זה לא זז אז לא שמת את זה נכון...אתה יודע איך מחברים ראשים לדרמל בלי הצינורית??
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר אבא שלי סידר לי...מה שווה לי יותרעם הצינור הגמיש או בלי?וגם שווה לי לקנות דסקיות מחוזקות לחיתוך מתכת קל?תודה על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.