פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים זה מוד שאני וחבר שלי עשינו תמינו או לא אבא שלי התימני הזה בא עם סכין יפני ניסה לעשות חור בצד בסוף הוא דפק עם פטיש על אזמל ועשה חור משהו בובהטוב אקיצר תהנודרך אגב סרקתי (כן עם הסורק הצמדתי אותו לקיר של המחשב) בחלקים...http://photos.walla.co.il/loi_gie אני רוצה להודות לאבא שלי התימני וגם לחבר שלי BoBcat מהפורום שעזרו לי
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים חור במארז עם סכין יפנית ואז עם פטיש ואזמל?!?זה דבר חדש...יפה מאוד שאבא שלך הצליח לעשות כזה דבר..אבל זה לא הכי אסתטי...
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר אתה משוגע???נראה אם אתה יכול לעשות דבר כזה תוך חצי שעה אפילו הוספנו בדיל על החוטים של המאורר
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים סתכל אני בחיים לא הייתי עושה כזה חור .......במובן הישיר זה חור ואני יכול לעשות גם עם דרמל חור מצויין וישר ב 15 דקות ,ועוד משהו כאילו לאן אתה ממהר שעשיתה את זה בחצי שעה ?וזה מכוער כל כך ! אתה עושה צחוק נכון ?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים ב 10 דקות אני עושה לך משהו פי 1000 על זהיש כזה דבר שנקרא מקדחהויש עוד דבר שנקרא מקדח כוסוזה מאוד פשוט איתםלמרות שנראה לי שאתה עושה צחוק גמריאבל מי אני שישפוט
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר יש לי מליון מקדחי כוס אבל כולם קטנים מידיוחוץ מזה זה עבודת יד זה יותר איכותי
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יש לי מליון מקדחי כוס אבל כולם קטנים מידיוחוץ מזה זה עבודת יד זה יותר איכותימה אתם חושבים?הוא צודק לא?(ROFL)
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים המוד הראשון (והמקצועי שלי) יש לי מליון מקדחי כוס אבל כולם קטנים מידי וחוץ מזה זה עבודת יד זה יותר איכותי ROFL ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.