פורסם 2002 באפריל 2623 שנים קולין פאבלאוי, אני הורג את עצמי ;Dתזהר שמישהו אחר לא יהרוג אותך ... :asthanos: :AR15:
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים כוונות זדון שלי ? מעניין מה הוא אמר לך ... כי אני עוד בעצמי לא החלטתי מה יעלה בגורלך . או זה :hanged: או זה :2gunsfiring_v1:
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים wits in ma rectum ...ובנימה זאת , אני נכנע ? מוזר שאין פה סמיילי עם דגל לבן .אני עוד אנקום !!!
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים איגור חמוד, במולדובניות שלך אף אחד לא מפקפק....במיוחד לא אני......נ.ב: אני לנינגרדית גאה....(לנינגרדית - לא קומוניסטית - כפי שטענו אחרים).....
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים איגור חמוד, במולדובניות שלך אף אחד לא מפקפק....במיוחד לא אני......נ.ב: אני לנינגרדית גאה....(לנינגרדית - לא קומוניסטית - כפי שטענו אחרים).....לא שינו למקום הזה את השם ? או שאני טועה ? נראה לי זה משהו עם גראד בסוף גם כן .
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים אני 12%רוסי.. :'(עוון ! פשע ! מחילה ! אוייי.. אלוקים.. כפרה ! חטא ועוון ! סלח נא לי !
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים בלאטטטטטטטטטטטטטטטטט חיחיחי מזה בלאט באמת זונה לא ? אני 16% רוסי חחחחחחחחחחחחחחחחחח 84% בעל יכולת שיזוף חיחיחיחי :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.