עבור לתוכן

מחשב קופא ולפעמים ריסט

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 ובזמן האחרון המחשב קופא הרבה שאני מפעיל בדך כלל counter strike או אינטרנט אקספלורר ואחרי שהוא קופא אני עושה ריסט ואז הוא קופא שוב אבל לפעמים הוא גם עושה ריסט.. ולא ריסט רגיל כזה ריסט שהוא סופר מחדש את הראם וכ'ו ממש כמו ריסט מהמארז,

חשבתי בהתחלה שזה חום של מעבד אבל מתי שהמעבד עמוס מאוד הוא מגיע מקסימום ל41 מעלות וזה אחרי העמסה של שעה בערך אם הוא לא עמוס הוא ב34 בערך

אחרי זה בדקתי את הראם אם התוכנה שיש אצלכם באתר וגם הראם עובד והמחשב לא קרס בבדיקה של התוכנה..

הגעתי לכרטיס מסך הוא נראה לי מתחמם יותר מידי ובגלל זה ניסיתי לקרר אותו בגוף קירור כמו שצריך ומאורר 80 מ"מ ועדיין המחשב קורס..

הטמפרטורה של הלוח אם מעולה הוא לא עוקף את ה35 מעלות אפילו שהוא סופר עמוס

יש לי לוח DFI וציפסט של VIA

הכרטיס מסך של nvidia - g force 2 mx 200

מה שמוזר, ואולי זה יעזור לאבחן את הבעייה- בפעמים האחרונות שהמחשב קרס כיביתו אותו לשעה בערך והדלקתי אותי והוא קרס אחרי כמה דקות של גלישה בדפדפן אקספלורר פשוט.. ואחרי זה הוא קורס אחת לשעה בערך ... זה קשור בכמה גרפיקה (לדעתי) אני מפעיל

תעזרו לי מי שיודע אני אובד עצות אין פשוט מה עוד לבדוק..  ??? ???

עוד פרטים:

ספק כוח 300 וואט

3 מאווררים 80 מ"מ (על המעבד יש אחד)

1 מאווררים קטנים של כרטיס מסך עליו

תודה :-\

פורסם

ניחוש - (ממה שכבר יכול להשאר) הארד דיסק או ספק. נסה להחליף אותם..

פורסם

ספק 300 ואט של איזה חברה?

כמה זמן נתת ל memtest לעבוד?

כדי לבדוק אם הספק זה הבעיה - כבה תמחשב

נתק תמולקסים (חיבורי חשמל 4 פינים) מכל מה שלא הכרחי ,כוננים אופטיים+כונן דיסקטים+מאוררים של המארז

ואז תדליק תמחשב ותראה אם זה עדיין קורה

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע של איזה חברה.. צריך פה לפרק את כול החיבורים ולפתוח את המרז ועשיתי את זה די הרבה היום אין לי כוח יותר..

המארז של SP (super power אם זה עוזר..

נתתי לתוכנה לעבוד בערך שעה, ואז הפקתי אותה

אבל דרך הוינדוס פתחת מלא ואני מתכוון מלא תוכנות כבדות ומלא אקספלורר לפי המוניטור של הוינדוס הגעתי ל600 מגה בשימוש בראם..

עוד שני פרטים שקוראים בקפאון של המחשב:

המנורת הר דיסק לא דולקת בזמן ההתקעות .. וזה לא נראה לי הר דיסק בגלל למשל מתי שאני עושה איחוי (דפרג באנגלית) כול הלילה המחשב לא נתקע בכלל..

ואם יש winamp ברקע אני שומע את החצי שניה אחרונה של השיר קופצת שוב ושוב ושוב שוב... you got the point..  :-\

תודה לכם..

פורסם
המארז של SP (super power אם זה עוזר..

זה אומר שיש לך מארז של codegen אם ספק ג"נרי שלהם

סרוק וירוסים דרך פה:

http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.asp

נסה מה שאמרתי על איך לבדוק אם הספק זה הגורם,אם זה לא מקרה של וירוס/תולעת שמאט תמחשב

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להוריד חיבורים מהספק כוח

למרות שנראה לי שהוא מסתדר טוב עם העומס שאני שם עליו

כונן דיסקטים

סידירום צורב

3 מאווררים 80 מ"מ

מאורר אחד של כרטיס מסך (הקטנים)

וזהו

אין עליו הרבה דברים..

בכול מקרה אם אתה אומר שספק כוח יכול לגרום לדברים כאלה מחר אני יפתח אותו וינקה אותו בטח הוא מלא אבק ונראה אם המאוורר שלו עובד בכלל..

וגם ננסה לחבר ספק כוח+לוח אם+מאוור מעבד+מאורר כרטיס מסך ולראות איך הוא מתמודד עם זה

תודה

פורסם

כן, ככה נוכל להוריד את הספק מהפרק במידה וזה לא הוא.

בהצלחה מחר ;)

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן

ניקיתי את הספק כוח ואת המאוורר שלו והרכבתי עוד מאורר שעוזר לספק לדחוף אוויר לספק והתוצאה,

המחשב כבר עובד יום וחצי והרצתי את prime95 והוא לא נתקע

הרצתי את AquaMark3 וגם הוא לא נתקע..

נריץ אותי עוד יומיים ואם הוא לא יתקע כנראה שזאת היתה הבעייה ספק כוח שמתחמם יותר מידי

תודה למי שהגיב :) :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים