עבור לתוכן

מערכת 2.1

Featured Replies

פורסם

צודק מחקתי אני אל רוצה שיתנו לי עוד באן פה בגלל כמה אנשים אחרים...

זה מוזר יש לי את המגבר הזה במחסן של אבא שלי בנבטים והוא סתם זרוק שם כמה חודשים מעלה אבק :-\

אין יל רמקולים טובים שאני יכול לחבר אליו :'(

• תגובות 46
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני סומך על פלוקסטר שיגבה אותי כאן.

סורי, אני לא יכול; כי כל מה שרשמת לא נכון! תפנימו את הדבר הבא:

אין קשר בין נתונים טכניים של מגבר לאיכותו בפועל!!! ביחוד כשמדובר בנתון ההספק (וואטים), אשר לא יכול לתת מושג ברור על ה"עוצמה" הכוללת כי יש עוד מלא פאקטורים שנכנסים לתמונה וכמובן לא מעיד במאומה על איכות הצליל!!!

פורסם

אם יש תקציב של 1500 שקל .. אני יכול לארגן לך Pioneer -SX405 בסכום פעוט

דבר איתי בפרטי ..

בשאר הכסף אתה יכול למצא רמקולים מדפיים סבירים עד טובים ..

והפתרון שהצעתי לפי דעתי הרבה יותר טוב מרמקולים של מחשב ...

פורסם

א]אתה לא ראית תתגובות שלו כי הוא מחק אותן.

ב]איפה אני אמרתי שיש קשר?

פורסם

א]אתה לא ראית תתגובות שלו כי הוא מחק אותן.

ב]איפה אני אמרתי שיש קשר?

א]הבנתי את זה כבר לפני כן, תודה. עדיין כל מה שרשמת בהודעותיך שגוי!

ב]הבנת הנקרא אתה מבין? כי אם כן, אתה אפילו לא צריך לשאול.

פורסם

לא מצטער אני לא מבין.

תראה לי איפה אני רשמתי שהמגבר שלו טוב ,או רע בגלל שיש לו הרבה וואטים.

פורסם
סורי 3000 זה לא מחיר למגבר של 800 וואט

30,000

זה מראה שאתה עוקב אחר המשוואה יותר וואטים = יותר טוב = יותר יקר. כאמור זה לא נכון בעליל ולכן באה התגובה בפונט האימתני אשר כוונה בדיוק לכך...

ד"א - אין מגבר מנורות שמוציא 800 וואט נקי כי הם פשוט מוגבלים בהנפקת הספקי עבודה גדולים כמו שציוד SS יכול. מגבר מנורות לא מתחיל ב-20K, אלא הרבה מתחת. ושוב - אמרת שאם הוא 800 וואט אז הוא עולה הרבה הרבה הרבה יותר. משמע יותר וואטים = יותר איכותי = יותר יקר = יותר טוב.

פורסם

תשמע, הוא תפס אותך במילה :xyxthumbs:

פורסם

וואו אתה חכם אתה אה?

אתה כל כך עסוק בלהסתכל על הדברים הלא נכונים שאתה לא מבין מה אני מדבר.

אם אתה כזה גאון תמצא לי עכשיו מגבר 800 וואט ב 3000 שקל.

נוו אני רוצה לראות אותך גאון אחד.

וחוץ מזה אתה הסקת שאני אמרתי ש800 וואט יותר איכותי משמע אתה הזיין שכל כאן.

אני רק אמרתי ש800 וואט עולה יותר מ 3000 שקל לא משנה מה האיכות שלו גרועה או טובה, אז כמו שאמרת מקודם:"סייג לחוכמה שתיקה"

וכבר אמרתי שאני לא בטוח לגבי המחירים,אבל אני לא סוטה כל כך בהערכות שלי.

וגם אם כן זה לא משנה כי זה לא העניין בהודעה.

פורסם

דמגוגיה זולה. אתה לא מסוגל להודות שטעית ושהוכחתי אותך על טעותך. אתה רוצה שאני אפתח איזה poll בפורום כללי כדי לראות עם מי מאיתנו הצדק כאן?

::)

BTW,

אם אתה כזה גאון תמצא לי עכשיו מגבר 800 וואט ב 3000 שקל.

עם המשפט הזה בלבד אתה יורה לעצמך ברגל. הטענה שלך היא כקליפת שום אם מנסים להבין את ההגיון מאחורי המשפט הזה.

I rest my case

פורסם

נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

מה אתה רוצה לעזאזל?

מה שהיה לא הגיוני בהודעות של טומי זה שב3000 שקל הוא קנה מגבר 800 וואט

אז מה לעזאזל אתה רוצה??

פורסם

תירגעו בבקשה כולם.

פורסם

מה שלא הגיוני הוא, שאתה חושב ש-3,000 ש"ח לא יכולים לקנות לך מגבר של 800 וואט כי זה יותר מידי טוב כדי להישמע אמיתי. למה זה יותר מידי טוב? כי אתה חושב שככל שעולים בסקלאת המחיר כך גם מקבלים יותר וואטים, כי יותר וואטים לפי ההגיון שלך זה יותר טוב. אבל אין הדבר זה כך. אפשר בקלות ליצור מגבר עלוב עם הספק "פצצתי" של 800 וואט אך ישמע עלוב ועם זאת מגבר עם רק 50 או אפילו איזה מגבר מנורות SET של 15 וואט יעלו הרבה הרבה יותר מ-3,000 ש"ח. ייתכן מאד שהמגבר שלו אכן 800 וואט\3,000 ש"ח כי זה מגבר מועדונים זול שנועד להרשים עם נתוניו, בעוד שלמעשה זה יכול סתם להיות הספק ב-PMPO או כאמור הספק שיא רגעי אשר המגבר לא מדגדג אותו כמעט אף פעם ו\או נתון שקרי או אופטימי מידי... בוא נסיים בנימה זו את הדיון, במטוטוא ממך.

פורסם

אני מציע לנעול את התר'אד הזה. הבחור שפתח אותו מזמן קיבל תשובה, וכל שאר האנשים נסחפים :)

פורסם

אז לשם מה הקפצת אותו? היית נותן לו לדעוך. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים