פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים כמה זרם המאוורר שאליו זה יחובר צורך?בעקרון הנוסחה היא מתח נתון מינוס (-) מתח רצוי חלקי (/) זרם...אגב תצטרך אחד בהספק די גבוה (5W +)
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר כמה זרם המאוורר שאליו זה יחובר צורך?בעקרון הנוסחה היא מתח נתון מינוס (-) מתח רצוי חלקי (/) זרם...אגב תצטרך אחד בהספק די גבוה (5W +)אוקי תודה אז הנגד שאני יצטרך יהיה 50 אוהם.ולמה אני אצטרך אחד בהספק כזה גבוה?מספיק שכל אחד מהם יהיה לפחות 0.98w לא?
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים הספק = זרם*מתח.במתח של 12 וולט זרם של 0.2 אמפר (שזה סטנדרטי לגמרי) אתה מקבל הספק של 2.4 וואט. הרבה.ואלו מאווררים ג'נריים שלא צריך בכלל לשלוט עליהם...מאווררים חזקים יותר לוקחים לפחות 0.35 אמפר, מה שנותן לנו 4.2 וואט...וכן הלאה...אני ממליץ לך על המעגל שנתנו לך פה... פוטנציומטרים עם כאלה הספקים קשה מאוד למצוא וגם אם כן - הם יהיו מאוד יקרים.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר הספק = זרם*מתח.במתח של 12 וולט זרם של 0.2 אמפר (שזה סטנדרטי לגמרי) אתה מקבל הספק של 2.4 וואט. הרבה.ואלו מאווררים ג'נריים שלא צריך בכלל לשלוט עליהם...מאווררים חזקים יותר לוקחים לפחות 0.35 אמפר, מה שנותן לנו 4.2 וואט...וכן הלאה...אני ממליץ לך על המעגל שנתנו לך פה... פוטנציומטרים עם כאלה הספקים קשה מאוד למצוא וגם אם כן - הם יהיו מאוד יקרים.כל מאוור לוקח נגיד 0.14a ואני מפעיל אותו ב-12vאז אני עושה12x0.14=1.68ובגלל שהם מחוברים במקביל אני אצטרך ארבעה פוטנציומטרים של:50ohm ו 1.68wהאם אני צודק?במעגל שהבאת לי אני לא יודע מה זה ה-c ומה זה ה-uוחוץ מזה במעגל שהבאת לי לא הבנתי איך אני אמור לשנות את העצמה של המאוורר וגם זה יצא לי הרבה כסף ל-4 מאווררים...
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים C זה קבלU זה הצ'יפ, השבבויש לך שם פוטנציומטר כמובן בשביל לשנות את העוצמה...ובגלל שהם מחוברים במקביל אני אצטרך ארבעה פוטנציומטרים של:50ohm ו 1.68wהאם אני צודק?כן, אבל שוב - אני בספק אם תמצא פוטנציומטר מעל 0.5w...נסה את מזלך
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר C זה קבלU זה הצ'יפ, השבבויש לך שם פוטנציומטר כמובן בשביל לשנות את העוצמה...כן, אבל שוב - אני בספק אם תמצא פוטנציומטר מעל 0.5w...נסה את מזלךאמממ אני יכול לבקש ממך טובה? קצת גדולה...אם תוכל לעשות לי שרטוט של המעגל שהראת לי אבל שיהיה אפשר לחבר שתי מאווררים כי קצת הסתבכתי.. תודה רבה על העזרה שלך!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר דווקא לא כ"כחוצמצזה זה עדיף מלבנות אחד חדש בעתיד כי הפוט' נשרף...למה שהוא ישרף???ולקחתי את המעגל שהבאת לי וניסיתי לעשות אותו לשתי מאווררים והוספתי מתג עם לד תגיד לי אם זה טוב:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים תנסה לבדוק פה - > http://www.arihav.com/ תכתוב בחיפוש "פוטנציומטר". אני מצאתי שם מלאאבל אני לא יודע אם הם מתאימים.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר סבבה תודה ובתוכנה שאיתה הכנתי את השרטוט לא היה לי מאווורר...ושאלה אחרונה לפני שאני הולך לנות עוד כמה דקות אני יוצא...אניצריך מפסק עם שלוש רגליים או שתיים?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים תבקש מתג SPDT און/אוף (On/Off) או און/און (On/On). זה דו מצבי, 3 רגליים, נראה כמו בבייבאסים
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר תבקש מתג SPDT און/אוף (On/Off) או און/און (On/On). זה דו מצבי, 3 רגליים, נראה כמו בבייבאסים תודה רבה רבה רבה רבה רבה לך!!!! ולא הבנתי למה הפוטנציומטר ישרף לי? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.