פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים http://news.walla.co.il/?w=/8/583793ניתן להגיש בתוספת תפוחי אדמה\אורזלבחירתכםבתאבון
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים כשחושבים על זה, זאת יכולה להיות נקמה מאד יצירתית. סתם קראתי קצת בספריית הפשעים וחשבתי על משהו כזה ואז עכשיו אני רואה שכבר חשבו על זה... שיט, רציתי לרשום גימיק. :-[
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים וואי עכשיו שאני חושב על זה גם אם היה לי תכסף לי הייתי מעסיק פיליפינית כעוזרת בית מעניין מה היא הייתה מבשלת לי בסיר דוור באורז חום יאמי.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מתאבנים: אצבעות בנג'י.מנה ראשונה: כליות בנג'י על הגריל,לבבות בנג'י בשמן עמוק, טחול בנג'י מאודה.מנה עיקרית: שוק בנג'י צלוי, לחי בנג'י מטוגן.קינוח: עיני בנג'י עם רוטב כרמל.שתיה: אתה לא רוצה לדעת :-X :-X :-X :-X
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים היה לנו רב-סרן מגעיל אחד בבסיס שקראו לו בנג'י וכולם לא סבלו אותו כי הוא היה... מאנייק וסוטה. הייתי אוכלת כל פרוסה...
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר היה לנו רב-סרן מגעיל אחד בבסיס שקראו לו בנג'י וכולם לא סבלו אותו כי הוא היה... מאנייק וסוטה. הייתי אוכלת כל פרוסה... אני בהלם טוטאלי :o :o :o את מתחילה להפחיד אותי :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.