פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5391האם הספק ג'נרי ??ממה שהבנתי הוא של סאנשיין.. האם זו חברה טובה של ספקים ???
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים ספק גרוע!!!!!!!!!!! אל תיתקרב אליו, היה לי אותו הוא נישרף לי פעמיים (היה לי שתי ספקים) ובפעם השנייה שרף איתו גם את הלוח!
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אם העיצוב מוצא חן בעיניך, אתה יכול לבקש מהם להזדכות על הספק ה$#@$ הזה (ולקבל סכום סימלי ביותר...) ולקחת איתו ספק נורמאלי...
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מסכים בהחלט!אם המארז מוצא חן בעניך, למרות שגם המארזים שלהם לא הכי איכותיים, קח אותו אבל בלי הספק כי אלה ספקים פשוט גרועים! גרועים לא מילה. אפילו ג'נרי אחר עדיף.בכל מקרה קח את המארז עם ספק אחר יותר איכותי ותבקש זיכויי על הספק.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר חחחחחחחחחח מאוחר מדיקניתי את המארז בחודש אפרילעד עכשיו עוד 24/7 בלי בעיותאני רק לא מבין על מה שילמתי 470 שקל אם אתם אומרים שהספק גרוע (סאנשיין)
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים חחחחחחח איזה קרוע קנית לפני 5 חודשים ורק עכשיו נזכרת לשאול? לא יאמןבדרך כלל שואלים לפני שקונים ולא אחריעד עכשיו עוד 24/7 בלי בעיותזה לא בטוח ישאר ככהספקים ג"נריים מספקים הרבה פחות ממה שרשום עליהםואם תעמיס על ספק ג"נרי\או אם יהיו אצלך הרבה ירידות/העלאות חשמל וכתוצאה מכך הספק כוח ישרף זה לא סוף הדרך ,הוא ישרוף עוד דברים זה יכול להיות דיסק קשיח/לוח אם/צורב אפילו כל מה שמחובר לספקכדאי לך לקנות ספק איכותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.