פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר ארררגגגלמה הקשבתי לך תראה מה עשית אי לא יכול להתחבר לאינטרנטתגיד לי איך מחזירים את זה עכשיו (אני מדבר ממחשב אחר(למה הקשבתי לך עכשיו אין לי אינטרנט עשיתי שיזור מערכת ושום דבר לא עוזר לי :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים asaf83, זה שאצלך זה עבד זה לא אומר שגם אצלו צריך לעשות בדיוק את זה. יש סיבה שביקשתי ממנו לעשות את מה שביקשתי ממנו.STRENGTH, תדביק פה את כל מה שאתה מקבל אחרי שאתה מקליד ipconfig /all. הכל.בשביל לבטל את מה ש-asaf83 אמר לך לעשות, אתה צריך לעשות את כל התהליך שהוא תיאר במדויק שוב, רק שהפעם במקום השורה nat defserver addr 10.0.0.1 תקליד את השורה:nat defserver addr 0חוץ מזה תעשה הכל בדיוק אותו דבר.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר אני עדיין מנסה מה שאמרת לי בשביל לבטל את מה שאסף אמראבל איך אפשר להדביק?במקום השחור הזה אי אפשר לעשות הדבקמה שאמרת לי זה לא עוזר,למה זה לא עוזר?עכשיו זה רק אומר שאין שרת DEFAULTאבל עדיין אני לא מצליח להתחבר לאיטרנטמה עוד אני יכול לעשות?
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מצטער על מה שקרה לך....אבל לבטל את מה שעשית אתה עושה מה שהוא אמר לךלא צריך להדביק שום דבר פשוט תרשום את זה..זה מה שאתה עושה במקום מה שעשית כדי לבטלתיכנס להתחל ---->הפעלהתרשום שם את הפקודה: telnet 10.0.0.138לאחר מכן נפתח לך חלון דוס....תלחץ אנטר ויופיע לך כמו ציור ואז אפשרות לרשום עוד פקודהתרשום ככה: nat defserver addr 0 ולאחר מכן תלחץ אנטרעכשיו יופיע לך עוד אפשרות לרשום פקודה....תרשום את זהnat saveואז אנטר ותצא מהחלוןזה אמור לסדר את המצב...
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\user>ipcofig/all 'ipcofig' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. C:\Documents and Settings\user>ipconfig/all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : idan Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter גשר רשת (גשר רשת): Connection-specific DNS Suffix . : lan Description . . . . . . . . . . . : MAC Bridge Miniport Physical Address. . . . . . . . . : D2-6C-B4-11-81-5B Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.0.0.138 DHCP Server . . . . . . . . . . . : 10.0.0.138 DNS Servers . . . . . . . . . . . : 10.0.0.138 Lease Obtained. . . . . . . . . . : Wednesday, August 18, 2004 11:16:30 PM Lease Expires . . . . . . . . . . : Thursday, August 19, 2004 1:16:30 AM C:\Documents and Settings\user> הפרטים שלי מקווה יעזור לכם תודה על העזרה
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים Start >> Control Panel >> Network Connectionsלחץ כפתור ימני עלגשר רשת (גשר רשת)תיכנס ל-Propertiesסמן את הפרוטוקול TCP/IP, לחץ על Propertiesתגדיר שם את ההגדרות:IP Address: 10.0.0.1Subnet Mask: 255.0.0.0Default Gateway: 10.0.0.138Preferred DNS server:192.116.202.222Alternate DNS server: 192.116.192.9אחרי שאתה מגדיר את כל זה, תעשה שוב את מה ש-asaf83 אמר לך לעשות מקודם, כי לפי הכתובת הפנימית שלך, אלו באמת הפעולות הנכונות.Start >> Run >> telnet 10.0.0.138אנטר כשהוא מבקש User:תקלידnat defserver addr=10.0.0.1nat saveוכאן כל "פיירוול" שהוא מתבטל.מה שאני לא מבין זה למה כרטיס הרשת שלך נקרא "גשר רשת". יכול להיות ששיחקת עם ההגדרות של הרשת ויצרת שם דברים לא נחוצים. אז אם שוב קורה שאתה לא יכול להתחבר וזה לא עוזר, נסה להריץ את אשף התקנת הרשת האוטומטי של XP.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים Start >> Run >> Network Connectionsבצד החלון, בתפריט שה-XP מביא לך, יש כפתור של Set up a home or small office network.לחץ על זה ועקוב אחר ההוראות.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר אני עדיין לא יכול להוריד מביטורנט,למה?הבנתי עכשיואתה יכול להגיד לי מה בדיוק להגדיר שם?אני רוצה להיות בטוח שאני עושה נכון
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר מישהו יכול לעזור לי? אני לא יודע איך מגדירים את רשת.. SET UP A HOME OR SMALL OFFICE NETWORK איך אני עושה את זה, אני לא יודע מה מגדירים.. בבקשה עזרה איכשהו הצלחתי לסדר את זה יש לי אור ירוק בביטורנט אבל עדיין אי אפשר להכנס למחשב שלי אין לי מהירות UPLOAD הגדרתי את הרשת הפעם יותר טוב(נראה לי) תראה עכשיו אולי זה ישנה משהו. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\user>ipconfig Windows IP Configuration Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.0.0.138 C:\Documents and Settings\user>ipconfig/all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : idan Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Family Fast Eth ernet NIC Physical Address. . . . . . . . . : 00-50-8D-54-82-5B Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.0.0.138 DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.116.202.222 192.116.192.9 C:\Documents and Settings\user>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.