פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יש לי רשת שמחוברת ל 4 מחשבים מודם של WOW רכזת של EDIMAX-ES3108P וכרטיס רשת של REALTEK רציתי לדעת איך מבטלים את ה FIREWALL כי אני רוצה להוריד מביטורנט ולשחק ברשת. בבקשה אני צריך עזרה אני מנסה כבר יותר משבועים!
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים לא מבטלים פיירוול בשביל כאלה דברים, פשוט פותחים את הפורטים שהיישומים האלה צורכים. אתה יכול לעשות את זה דרך הממשק Web של הנתב בדרך כלל..אם אתה צריך פורטים של יישומים תגיד ואני אחפש לך.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים פורט זה בעצם שער.תוכנות פותחות שערים כאלה כדי שהם יוכלו לקבל מידע ולשלוח מידע.למשל, כשאתה קורא דף אינטרנט, פורט 80 הוא הפורט שאתה משתמש בו. כשאתה מתחבר לFTP, אתה נכנס דרך פורט 21. כשאתה מתחבר באמצעות SSH לדוגמא לעבודה מול שרת לינוקס, אתה בדרך כלל משתמש בפורט 22, אלא אם כן הוא לא שונה.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר אני צריך לפתוח את פורטים 6881 ו 6889איך אני פותח את בשביל היבטורנט?
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר GRAFIRYאמרת שאתה יודע איך פתוחים פורטים,לא?אז למה אתה לא אומר לי?PLZZZZZZZZZZZZ NEED HELP!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים עזוב איזה מודם יש לך,זה פחות חשובשהרי אין מודם ADSL עם ראוטר (או שיש כאלה של בזק?)בשביל לפתוח פורטים צריך לפתוח אותם בפיירוול שיש לךאז... איזה פיירוול יש לך?
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר כן שכחתי יש לך רשת של ADSL לא כבלים.FIREWALL נראה לי שאין לי יש לי רק מודם של WOW שחור גדולורכזת של EDIMAXאבל שמעתי שיש פייראול ב ראוטראז מישהו יודע איך מבטלים אותו?
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים זה תלוי בראוטר...בדר"כ יש דף בשביל לקנפג את הראוטרדרך ממשק רשת כלשהו,בשביל להגיע אליו אני ממליץ לך להסתכלבחוברת שבאה עם הראוטר
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר לא קיבלתי חוברתובכלל אני לא רואה ראוטראני רואה מודם של WOW רשום עליו ALCTRAZו רכזת של EDIMAXראוטר אני לא רואה
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים GRAFIRYאמרת שאתה יודע איך פתוחים פורטים,לא?אז למה אתה לא אומר לי?PLZZZZZZZZZZZZ NEED HELP!!!!!!!!!!!!!כמה פעמים צריך להסביר לך שאסור להקפיץ פה ת'רדים?!?!שגם את הת'רד הזה אני אנעל?!ולנושא: חייב להיות לך נתב (ראוטר) איפשהו. לא יכול להיות שיש לך רשת של מודם ורכזת ל-4 מחשבים. אז כנראה המודם Alcatel שלך שודרג להיות מודם+נתב.לך ל:Start >> Run >> cmdותקליד בחלון ה"דוס" שנפתחipconfig /allותדביק פה בפורום את מה שאתה מקבל.את זה אני מבקש בשביל לוודא שהנתב שלך הוא ה-Alcatel.אם זה אכן האלקטל, כמה נורות יש עליו? 3 נורות או 5 נורות? את זה אני שואל בשביל לדעת איזה גרסה של אלקטל יש לך.אחרי שתענה על שני אלה, אוכל להסביר לך איך לפתוח את הפורט המתאים.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר אה לא חשבתי שזה יכול לעזור לך שאני אמרתי שזה ALCTRAZבכל מקרה זה 5 נורות..והרכזת זה לא ל 4 מחשבים יש בערך 10 נדמה לירק כרגע זה על 5 מחשביםואת מה לעתיק את ETHERNET ADAPTERאו WINDOWS IP CONFIGHRTION ?
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים תראה זה מה שאתה צריך לעשות....ככה אני ביטלתי את הפיירוול הפנימי שהיה לי במודם(המודם פרוץ כמו שאמור להיות אצלך)תיכנס להתחל ---->הפעלהתרשום שם את הפקודה: telnet 10.0.0.138לאחר מכן נפתח לך חלון דוס....תלחץ אנטר ויופיע לך כמו ציור ואז אפשרות לרשום עוד פקודהתרשום ככה: nat defserver addr 10.0.0.1 ולאחר מכן תלחץ אנטרעכשיו יופיע לך עוד אפשרות לרשום פקודה....תרשום את זהnat save ואז אנטר ותצא מהחלוןזה הכל...ביטלת את הפיירוול הפנימי במודם,יותר לא יהיו לך בעיותיום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.