עבור לתוכן

מידע שהלך לאיבוד... בעיה מוזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המחשב שלי סובל מבעיה מאוד מוזרה ביומיים האחרונים... המידע על 2 כוננים קשיחים נפגע פתאום ברמה של חלק מהמידע נשאר תקין וחלק הפך להיות CORRUPTED

ואני בנוסף מקבל שגיאות מחלונות בסגנון path to deep

semaphore timed out

בקיצור דברים מאוד לא שגרתיים...

הקטע הוא שהיו לי עד אתמול 3 פרטישיונים. (2 דיסקים פיזיים)

אחד של 80 גיגה שהיה כונן D ששם הבעיה קרתה - אבל שם לא היה מותקן כמעט כלום

ואחד של 200 גיגה שמחולק ל 20 גיגה סיסטם שזה C ועוד 180 כל השאר שזה E

הומזר הוא שהבעיה לא פגעה כלל ב C אבל כן פגעה בחלק ניכר של כונן E

איפיון הבעיה הוא שהמידע פשוט לא רשום טוב על הדיסק... (ויש לי שם המון דברים ככה שחבל לי לפרמט הכל וזהו...)

מה שמוזר הוא שאני יכול לראות נגיד את הקבצים שיש איתם בעיה אבל מה כן שלוקח לספרייה שיש בה קבצים בעייתיים שנה לעלות ואז את הקבצים עצמם אני לא יכול לפתוח או להעתיק...

די שללתי אפשרויות של וירוסים כי סהכ רוב הוירוסים היו הולכים על הסיסטם קודם כל ומה עוד שמותקן

internet security pro 2004 מעודכן כמה שרק אפשר והוא לא זיהה שום בעיה...

יש למישהו רעיונות מה יכול לגרום לכזו פגיעה במידע ואיך אני משחזר אותו - טוב את הלשחזר רק אם ידוע לכם על איזה משהו קסום כי תוכנות שיחזור יש לי והן עובדות יחסית סביר על לשחזר כשצריך אבל אם יש איזה פתרון קסם אשמח לשמוע...

(כמובן שבדיקת דיסק רגילה לא העלתה שומדבר כי וינדוס אמר שהוא לא יכול לגשת למידע אז הוא לא מצליח לעשות בדיקה כמו שצריך ...)

אין בעיה של מתח כי יש ספק גדול וחזק שמחובר דרך אל פסק שעובד ב 50-60% מהעומס של האל פסק (כמובן שהמתח גם מיוצב והכל)

יש מצב שהדבר נגרם עקב בעיות בכרטיס מסך כי הוא כבר יחסית מזמן עושה לי בעיות ושפוט לא היה לי את הזמן להחליף אותו עדיין..?

מקס.

פורסם

הייתה לחבר שלי את אותה הבעיה בדיוק, הוא שלח את ההרדיסק לחברה והתברר שההרדיסק היה פגום..כדאי לך לגבות את החומר שאתה מצליח לראות ולשלוח את ההרדיסק להחלפה.

פורסם

או שאולי בכל זאת תסרוק לוירוסים

אני לא מכיר את התוכנה internet security אבל אני מכיר antivirus ואני יודע שזה לא אותו דבר כי יש את שניהם לנורטון

בכל מקרה תנסה זה לא יזיק... אני לא בטוח איזה סוגים של וירוסים התוכנה הנ"ל תופסת ואיזה לא.. יש מצב שאולי יש וירוסים שהיא לא אמורה לתפוס בכלל... אין לי מושג

אבל תנסה מה יכול להזיק

פורסם
  • מחבר

תשמעו וירוסים זה לא בעיה

norton internet security == norton antivirus + norton firewaall + intrusion detection ++...

עכשיו ההארד דיסק לא דפוק כי לא הגיוני שדבר כזה יקרה ל 2 הארד דיסקים פיזיים באותו היום!!! ובאותו דיסק פיסי שיקרה ל PARTITION 1

ולא יקרה ל PARTITION אחר...

עוד המלצות?

פורסם

מ.ההפעלה שלך תומךת בנפח הזה של הדיסק ?

צריך בד"כ לבצע הפעולה בשביל שתתמוך בדיסקים מעל 128GB וקורים דברים מאוד מוזרים אם מנסים לכתוב לשטח שמעבר ל 128GB בלי שהיא תומכת

פורסם
  • מחבר

כן. יש לי XP PRO

והיה מותקן דרייבר מתאים..... במידה ולא שמת לב, רשמתי שהיו בעיות ב 2 דיסקים פיסיים שונים.

כאשר אחד מהם הוא 80 גיגה שכולו מוקצה ל PARTITON 1

והשני של 200 מחולק ל 20 ו 180 בהתאמה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים