עבור לתוכן

אם נשרף המעבד מה קורה?

Featured Replies

פורסם

כאשר נשרף המעבד, אז הלוח אם לא מפעיל את המאוררים בכלל?, מה קורה אם יש בעיה בזיכרון?

כי אני לא מבין איפה הבעיה אצלי המחשב לא עולה מחשב חדש, abit nf7 rev 2.0 , זיכרון a-data מעבד amd mobile 2500+

וredaon 9600 xt

ספק כח בינתיים גנרי, אבל הוא 400 W תוןדה

פורסם

כמו שכבר אמרתי בתראד האחר,יכול להיות שזה בגלל שהספק ג"נרי

נסה ספק איכותי

אז מה אם הוא 400W זה ספק ג"נרי וספקים ג"נרים מספקים הרבה פחות ממה שרשום עליהם

פורסם

האם את ההרכב הזה אתה קניתה בחונות (כלומר מחשב קומפלט)?

כי אם כן תן להם לשבור את הראש.

פורסם
  • מחבר

לא, הרכבתי בעצמי, רק הזמנתי חלקים >:(

פורסם

נסה לבודד את הבעייה, תוציא כל פעם רכיב אחר ותראה מה קורה.

פורסם

אני אצל חבר המצב היה אותו הדבר ושים לב הלוח אם הזה הוא אם אני לא טועה בעל ציפסט NFORCE 2 מה שאומר שיש בו תמיכה בDUAL DDR אז מה שתעשה תנסה לא לשים סטיק אחד במקום של הDUAL DDR אלא שים את 2 הסטיקים במקומם הרגיל, זהבמקרה שאתה עם 2 סטיקים

אם יש לך 1 אז זה מסביר למה זה לא עובד כי בשביל DUAL DDR צריך 2 סטיקים.

פורסם

אני אצל חבר המצב היה אותו הדבר ושים לב הלוח אם הזה הוא אם אני לא טועה בעל ציפסט NFORCE 2 מה שאומר שיש בו תמיכה בDUAL DDR אז מה שתעשה תנסה לא לשים סטיק אחד במקום של הDUAL DDR אלא שים את 2 הסטיקים במקומם הרגיל, זהבמקרה שאתה עם 2 סטיקים

אם יש לך 1 אז זה מסביר למה זה לא עובד כי בשביל DUAL DDR צריך 2 סטיקים.

מה קשור בכלל??

תמיכה בDUAL DDR לא מחייב שימוש בDUAL DDR ולכן אם תשים סטיק אחד על לוח שתומך בDual DDR הלוח צריך לעבוד כי הוא יזהה ששמת סטיק אחד ולא שניים, אז זאת לא הבעייה!!

אם מעבד נשרף, או שלא מחובר מעבד ללוח אז מה שיקרה (בדרך כלל) שהלוח ידלק וכל הרכיבים יקבלו חשמל אבל המחשב לא יעלה כמובן.

כמו שאמרו לפני, תשתמש בשיטת האלימינציה, בדוק עם זכרון אחר, ספק אחר, מעבד אחר...ואם חייב אז גם לוח אחר עד שתגיע לפתרון.

אף פעם אל תפסול אפשרות מבלי לבדוק אותה מכיוון שבמחשבים הכל יכול להיות!!

תגובה לron26: הבעייה לא חייבת להיות בהכרח הספק! הוא לא חייב ללכת ולהשיג ספק *איכותי* של חברה בשביל לבדוק, מספיק שישיג ספק ג'נרי אחר מחבר, אפילו 300W יספיק לבדיקה. זה שספק ג'נרי מספק פחות ממה שרשום עליו לא אומר שהמחשב לא צריך להדלק בגלל זה.

ולפותח התראד.. זה שהספק שלך הוא 400W לא אומר שהוא לא יכול להגיע מקולקל...

אז יאללה לבדיקות :P

פורסם

תבדוק ששומדבר לא מקצר! היה לי מקרה השבוע דומה .....הברקט שבא עם הקירור של ספייר לאיי אמ די 64 קיצר את הלוח ...וכלום לא נדלק...

גם עם המעבד שרוף צרייכה להיות תגובה חשמלית כל עוד אין תגובה זאת אומרת שאו שחיברת את הלוח למארז לא טוב או שלא חיברת את הספק טוב או שהוא לא טוב.

גם בלי זכרונות המחשב צריך להדלק ולתת תגובה לכן באמת תנסה לבודד את התקלה תפרק את המחשב ותבנה אותו מחוץ לקייס ותראה ששומדבר שלא אמור לגעת בו לא נוגע בו .

פורסם
  • מחבר

המחשב לא נמצא בתוך המארז ,אלא מחוץ לה, והכל נוסה וזה לא עובד, חיברתי הכל נכון, אני מפעיל את המחשב המאוררים מתחילים להסתובב והמחשב לא עולה כלומר אין תגובה במסך, זה לא בעיה בכרטיס מסך כי ניסיתי כמה כרטיסי מסך, וגם את הכרטיס מסך הזה שמתי במחשב שאני משתמש עכשיו, בקיצור אני לא יודע מה בעיה, אין לי כל דרך לנסות מה הבעיה כי אין לחברים שלי amd הדבר היחיד שאני יכול לנסות לבדוק בעיה זה רק אם ספק כח וזיכרון, דרך אגב אין שום דבר שרוף והמעבד לא שרוף והפינים לא עקומים הכל בסדר, אולי היה קצר לא יודע,

תודה

פורסם

תחבר לי לאיי סי קיו 117701774 או למסנג'ר blackend2001@hotmail.com אני אנסה לעזור לך

פורסם

תנסה לבדוק אם חיברת את החוטים מהלוח אם נכון קרה לי כמה פעמים שחיברתי אותם הפוך -אתה צריך לחבר את החוט כשהצד שכתוב עליו משהו מופנה כלפי דלת שמאל של המארז ומצד שני מה שכתוב על החוט אמור להיות מופנה לדלת ימין

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחבר הכל, וגם ככה ניסיתי להדליק אותו מחוץ למארז, בלי חוטי המארז וזה עדיין לא פועל, טוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים