פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים איזה חיבורים יש לטלויזיה הזאת? האם יש אחד מאלה scart/svideo/rca ?אם יש לך מצלמה דיגיטלית תצלם תטלויזיה מאחורה/קדימה
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים רוב הסיכוי שטלוויזיה בת 20 שנה יש לה רק כניסת VHS ואי אפשר לחבר את הטלוויזיה דרך כניסה כזו.אולי יש לה כניסת RCA ואז תוכל לחבר, על S-VIDEO\SCART בכלל אין מה לדבר כי זה לא בשימוש בטלוויזיות כ"כ ישנות.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר א. יש לטליויזיה חיבור אחד ויחיד מאחורה שאליו מחובר הכבל של חברת הכבלים HOT. זה החיבור המבוקש?ב. בהנחה שיהיה אפשר לחבר את הטלויזיה ארצה לדעת גם איך מחברים את הסאונד לטלויזיה, אם אפשרי.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר מה אומרים על הרעיון הבא?אחבר את הוידאו לטלויזיה הישנה.לוידאו יש גם יציאת VIDEO ויציאת אדיו ודרכם אחבר למחשבאפשרי?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים שמע. אין מצב בעולם שתוכל לחבר את הכרטיס מסך שלך לטלוויזיה. (אמרת שיש לך רק כניסה אחת ששם מתחבר הכבל של HOT)מה שאתה צריך לעשות זה לחבר מהממיר של HOT כבל לוידאו ואז מהוידאו כבל לטלוויזיה. ככה יש לך וידאו אוקיי...עכשיו לוידאו אתה צריך לחבר את הכרטיס מסך שלך בחיבור 21 PIN ב IN של הוידאו או אם יש לו 3 בננות שזה הכי טוב... ואז אתה בוחר ערוצים של הוידאו וקובע אם אתה רוצה לראות טלוויזיה או כרטיס מסך או צפייה בקלטות...לא מסובך ואמור לעבוד יופי!יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.