עבור לתוכן

intel או amd למחשב משרדי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים

הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה

כמו עריכה של גרפיקה וסרטים.

רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית

ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע

בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית

ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית

ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?

פורסם

אינטל לא יותר טובים מAMD בעריכת וידאו, בשביל לערוך וידאו לא צריך מערכת חזקה, בשביל לקודד סרטים צריך מעבד חזק.

בעקרון, קשה למצוא היום כבר מעבדי נורט'ווד, ואת הפרסקוט לא שווה לקנות. בהחלט הייתי ממליץ ללכת על AMD.

פורסם

אינטל אמנם מהירים אבל ביחס לעלויות עדיף AMD, לי אישית יש 2600+ ואני מרוצה ממנו ולפי דעתי לא צריך יותר ממנו

אם אתה גרפיקאי ועורך סרטים וכאלה עדיף אינטל מבחינת המהירות, אבל אם אין לך הרבה תקציב AMD זה בחירה טובה הם בערך משתווים נגיד 2600 של AMD זה בערך 2.5 של אינטל מבחינת ביצועים

פורסם

אינטל לא יותר טובים מAMD בעריכת וידאו, בשביל לערוך וידאו לא צריך מערכת חזקה, בשביל לקודד סרטים צריך מעבד חזק.

בעקרון, קשה למצוא היום כבר מעבדי נורט'ווד, ואת הפרסקוט לא שווה לקנות. בהחלט הייתי ממליץ ללכת על AMD.

למה אתה סתם מדבר זה באמת מעצבן למה אתה אומר שלא שווה לקנות מעבד prescott רק שתדע חיברתי לו מאוורר חזק מאוד והוא משתין על כל AMD שתביא ובעיקר על המעבדים של אינטל היותר ישנים

פורסם
שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים

הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה

כמו עריכה של גרפיקה וסרטים.

תמשיך לחיות משמועות בתוך הסרט שבו אתה נמצא ;D

מה זה השטויות האלה...כל מקרה לגופו של ענין,כלומר תעשה השוואה ספציפית בין מעבדים ולא בין חברות.

בקרוב יהיו תוכנות לקידוד התומכות בקידוד...AMD יפתחו להם ת...

פורסם

למה אתה סתם מדבר זה באמת מעצבן למה אתה אומר שלא שווה לקנות מעבד prescott רק שתדע חיברתי לו מאוורר חזק מאוד והוא משתין על כל AMD שתביא ובעיקר על המעבדים של אינטל היותר ישנים

אני לא רוצה לפתוח כאן וויכוח אלה רק להעמיד אותך על טעותך זה שחיברת לפרסקוט קירור יותר טוב אומר שהוא עובד יותר טוב? בפרסקוט יש הבדל בין 70 מעלות ל50 מעלו? התשובה היא לא הביצועים שלו נשארו אותו הדבר ולכן המעבדים "הישנים" של אינטל וחלק גדול ממעבדי AMD טובים ממנו וזה לא נושא ליכוח רוצה להתווכח תעשה חיפוש בפורום תראה שהיו הרבה תרדים שעוסקים בנושא פרסקוט מול נורטווד.

ולנושא התרד למחשב שתיארת תספיק מערכת AMD מבוססת מעבד 2500 לוח NF2 נחמד וכמות זיכרון של 512 MB נראה לי שזה יספיק.

פורסם

נכון באמת צריך לעשות השוואה ספציפית נגיד בין 2.66 של אינטל ל 2600 של AMD

ביחס לעלות AMD נותנים את הביצועים הכי טובים

גם ככה לא עדיף לקנות אינטל כי זה גם יקר וגם עוד מעט כל המעבדים הולכים להיות עם 64 ביט. ביחס ל AMD שגם הולך למות ה32 ביט אבל יותר משתלם

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון העבודה שפתחתי את הת'רד הזה

מראה שאני לא חי משמועות.

דבר שני כן יש הבדל בין המעבדים באופן כללי

שכן משפיעים על הביצועים שלהם בתחומים שונים.

מה שאני רציתי לדעת האם באמת מה ששמעתי נכון

או שלמעשה זה לא נכון. עד עכשיו אני מבין שיש

פה הכחשה חד משמעית לעובדה שאינטל טובים יותר

לעבודות משרדיות...

עריכה: התגובה הזאת יועדה לROYAL אבל אני רק ממצמץ וכבר מקדימים

אותי....

פורסם
לעבודות משרדיות

כל מעבד שהיום נחשב לטוב משתי החברות "יטחן" את הישומים האלה בקלילות...לכן אתה לא תרגיש בהבדל.

פורסם

היה מליון תארדים כאלה, אני בטוח שאם תחפש תמצא

בכללי לעבודה משרדית כל מעבד יפעל מהר ואתה לא תרגיש בהבדל.

אינטל טובים יותר רק אם אתה מקודד סרטים בצורה מטורפת או אם אתה גרפיקאי כבד

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים