פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים שלום,שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקיםהרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיהכמו עריכה של גרפיקה וסרטים.רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגיתההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריעבבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדיתומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטליתואולי גם לערוך אותם מדי פעם?
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אינטל לא יותר טובים מAMD בעריכת וידאו, בשביל לערוך וידאו לא צריך מערכת חזקה, בשביל לקודד סרטים צריך מעבד חזק.בעקרון, קשה למצוא היום כבר מעבדי נורט'ווד, ואת הפרסקוט לא שווה לקנות. בהחלט הייתי ממליץ ללכת על AMD.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אינטל אמנם מהירים אבל ביחס לעלויות עדיף AMD, לי אישית יש 2600+ ואני מרוצה ממנו ולפי דעתי לא צריך יותר ממנואם אתה גרפיקאי ועורך סרטים וכאלה עדיף אינטל מבחינת המהירות, אבל אם אין לך הרבה תקציב AMD זה בחירה טובה הם בערך משתווים נגיד 2600 של AMD זה בערך 2.5 של אינטל מבחינת ביצועים
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אינטל לא יותר טובים מAMD בעריכת וידאו, בשביל לערוך וידאו לא צריך מערכת חזקה, בשביל לקודד סרטים צריך מעבד חזק.בעקרון, קשה למצוא היום כבר מעבדי נורט'ווד, ואת הפרסקוט לא שווה לקנות. בהחלט הייתי ממליץ ללכת על AMD. למה אתה סתם מדבר זה באמת מעצבן למה אתה אומר שלא שווה לקנות מעבד prescott רק שתדע חיברתי לו מאוורר חזק מאוד והוא משתין על כל AMD שתביא ובעיקר על המעבדים של אינטל היותר ישנים
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקיםהרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיהכמו עריכה של גרפיקה וסרטים.תמשיך לחיות משמועות בתוך הסרט שבו אתה נמצא ;Dמה זה השטויות האלה...כל מקרה לגופו של ענין,כלומר תעשה השוואה ספציפית בין מעבדים ולא בין חברות.בקרוב יהיו תוכנות לקידוד התומכות בקידוד...AMD יפתחו להם ת...
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים למה אתה סתם מדבר זה באמת מעצבן למה אתה אומר שלא שווה לקנות מעבד prescott רק שתדע חיברתי לו מאוורר חזק מאוד והוא משתין על כל AMD שתביא ובעיקר על המעבדים של אינטל היותר ישנים אני לא רוצה לפתוח כאן וויכוח אלה רק להעמיד אותך על טעותך זה שחיברת לפרסקוט קירור יותר טוב אומר שהוא עובד יותר טוב? בפרסקוט יש הבדל בין 70 מעלות ל50 מעלו? התשובה היא לא הביצועים שלו נשארו אותו הדבר ולכן המעבדים "הישנים" של אינטל וחלק גדול ממעבדי AMD טובים ממנו וזה לא נושא ליכוח רוצה להתווכח תעשה חיפוש בפורום תראה שהיו הרבה תרדים שעוסקים בנושא פרסקוט מול נורטווד.ולנושא התרד למחשב שתיארת תספיק מערכת AMD מבוססת מעבד 2500 לוח NF2 נחמד וכמות זיכרון של 512 MB נראה לי שזה יספיק.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים נכון באמת צריך לעשות השוואה ספציפית נגיד בין 2.66 של אינטל ל 2600 של AMDביחס לעלות AMD נותנים את הביצועים הכי טוביםגם ככה לא עדיף לקנות אינטל כי זה גם יקר וגם עוד מעט כל המעבדים הולכים להיות עם 64 ביט. ביחס ל AMD שגם הולך למות ה32 ביט אבל יותר משתלם
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר דבר ראשון העבודה שפתחתי את הת'רד הזהמראה שאני לא חי משמועות.דבר שני כן יש הבדל בין המעבדים באופן כללישכן משפיעים על הביצועים שלהם בתחומים שונים.מה שאני רציתי לדעת האם באמת מה ששמעתי נכוןאו שלמעשה זה לא נכון. עד עכשיו אני מבין שישפה הכחשה חד משמעית לעובדה שאינטל טובים יותרלעבודות משרדיות...עריכה: התגובה הזאת יועדה לROYAL אבל אני רק ממצמץ וכבר מקדימים אותי....
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים לעבודות משרדיותכל מעבד שהיום נחשב לטוב משתי החברות "יטחן" את הישומים האלה בקלילות...לכן אתה לא תרגיש בהבדל.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים היה מליון תארדים כאלה, אני בטוח שאם תחפש תמצאבכללי לעבודה משרדית כל מעבד יפעל מהר ואתה לא תרגיש בהבדל.אינטל טובים יותר רק אם אתה מקודד סרטים בצורה מטורפת או אם אתה גרפיקאי כבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.