עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לחיבור מסך LCD

Featured Replies

פורסם

**הקדמה - ממש לא נחוץ**

אוקי אז סוף סוף החלטתי לצאת מהבית ולקנות פרספקס (כחודש ימים אחרי ששלי נשבר והייתי צריך להסתפק ברשת גומי, שדרך אגב תחליף לא רע בכלל, רק שלא נותן אפקט צבעים אמיתי)

אז קפצתי לי לעיר (חיפה) קניתי את הפרספקס + דבק דו צדדי + ראשים לדרמל (בשביל לחתוך את הפרספקס מסביב לידית)

החיתוך היה חלק בלי שום בעיות (ולא כמו שאמר הזגג ליד שצריך ג'יגסו בשביל לחתוך חחח איזה איש מחוק...) גומי U לא ממש מצאתי אז בנתיים אני מסתפק בלי ובימים הקרובים אני כנראה יקנה..

בדרך ניצנצה לי חנות אלקטרוניקה בזווית של העין והחלטתי להכנס

חנות איכותית מאוד אני חייב לציין, החל מצורבים של LITE ON ואוזניות של סנהייזר אל היט שרינקים מסכי LCD ועוד..

קניתי לי היט שרינק נחמד (כמטר וחצי אורך - בצבע לבן) מסך LCD שורה אחת, וכבל LPT לחיבור מדפסת

**לענייננו ענו**

איך אני אמור לחבר את החוטים ללוח, יש עוד אופציות חוץ מהלחמה?

איך אני מקשר בין המסך ובין הכבל, האם לחתוך אותו באמצע ולחבר חוטים או שעם חוטים חיצוניים לגשר בין המסך ובין חיבור הנקבה של המדפסת?

תודה (:

פורסם
  • מחבר

צור איתי קשר במסרים אני יתן לך כתובת (ותציין אם התכוונת לחנות האלקטרוניקה או הפרספקס..)

בקיצור ולעניין

קראתי את המדריך עוד בהתחלה

הוא דיי עזר אבל לא היה מדוייק בנוגע לLCD שלי, השאלות שנותרו זה איזה עוד קומבינות יש במקום הלחמה (וחבר שלי יביא לי קליפסים בימים הקרובים)

ובקשר לכבל של המדפסת כבר הסתדרתי (אחרי מאבקים רבים (ועזרה מאבא שלי) הצלחתי לפרק את הראש בלי לפגוע בחוטים..)

ותיקון, זה מסך שני שורות ולא שורה אחת כפי שציינתי קודם

פורסם

אתה לא רוצה הלחמה בגלל החום שהוא יכול לעשות משהו למסך?...

או בגלל שזה יהיה פחות אסטתי?

פורסם
  • מחבר

בגלל שהלחמה זה דבר עדין מידי וכל הנקודות בLCD נורא קרובות ואני לא רוצה שמגעים יתערבבו..

פורסם

יש משחה שניקראת פלאקס זה חומר שאתה מורח על כל מגע לפני הלחמה והחומר "שואב" את הבדיל אל המקום שבו הוא צריך להתפס ולא נותן לבדיל לברוח למגעים אחרים. (אלא אם כן ימרח קצת חומר למגע הקרוב). ;)

פורסם

אתה יכול לקנות תושבת כמו של חיבור ה IDE רק עם מספר הפינים בדרוש לך ואל התושבת להלחים את הכבל ואת התושבת רק להלביש על המחטים של ה LCD וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים