עבור לתוכן

עצות לשדרוג מעבד + לוח אם בתקציב לחייל

Featured Replies

פורסם

לפני 3 שבועות (או חודש, בכול אופן משהו כזה...) פניתי לחנות מחשבים שכונתית ליד ביתי במטרה להצעת מחיר. מה שרציתי היה:

AMD ATHLON XP 2500

ABIT NF7-SL

הצעת המחיר הייתה 550 ש"ח (כולל הרכבה) והמעבד + לוח האם הנוכחים שלי (סלרון 2400, ג'יגה-בייט GA-8SG800).

בקיצור, אמרתי לו להזמין, אבל בגלל הבעיה עם הנמלים (ועוד כמה תרוצים) הוא עד היום לא השיג את החלקים. לא נורא, לא כול כך בוער לי, אני חייל וחוזר רק כול שבועיים בערך.

השאלה שלי היא האם, לאור העובדה שעבר כמעט חודש (ואני מניח שיעברו לפחות עוד שבועיים עד שאני אצא עוד פעם) ולאחר ששמעתי על יציאה של מעבד AMD חדש, היו שינוי מחירים מספיקים כך שאני יוכל לקחת מעבד מעט חזק יותר (2600/2800)? והאם העסקה הזאת בכלל טובה?

בתודה מראש,

אסף

פורסם

העסקה טובה לדעתי, היו שינויי מחירים למעבדי הA64 שאין לך כמובן תקציב אליהם כי רק המעבד עולה פעמיים כל העסקה.

לגבי שינוי מחירים לAthlon הרגיל, אני לא חושב שהיו.

פורסם

לא היו שינויים במחירי המעבדים/לוחות האם לתושבת הנ"ל. במידה והנך מעוניין לחסוך יותר ואין לך צורך בפיצ'רים כגון FIREWIRE ו-SATA אך יש צורך בכרטיס קול איכותי, הייתי ממליץ לקחת את ה-EPOX 8RDA+ אשר עולה כ-70 ש"ח פחות מה-NF7-SL.

פורסם

אם אתה מעוניין בא"ק קח את מעבד המובייל.

אם אתה לא צריך כ.קול איכותי מאוד, SATA, RAID ו FIREWIRE קח את ה NF7 שעולה עוד הרבה פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים