עבור לתוכן

שאלה בקשר לווינדוס בתוך לינוקס

Featured Replies

פורסם

הבנתי שאפשר להפעיל את ווינדוס XP על לינוקס

מין אמולטור כזה...... שעושה שיש לך ווינדוס XP עם יציבות של לינוקס

זה נכון?

זה מסובך?

זה מומלץ?

האם זה שווה?

פורסם

אין כזה דבר.

אתה יכול להפעיל את ווינדוס דרך לינוקס עם תוכנות שונות, אבל זה לא יהיה יותר יציב או יותר מהיר.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין כזה דבר.

אתה יכול להפעיל את ווינדוס דרך לינוקס עם תוכנות שונות, אבל זה לא יהיה יותר יציב או יותר מהיר.

איך עושים את זה? איך מתקינים לינוקס בתוך ווינדוס? יש אפשרות עם VMWARE או עם תוכנה דומה?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זו גם בערך השאלה שלי.

יש לי ווינדווס xp,ואם אני אתקין לינוקס כל המחשב ימחק?האם כדאי לי להתקין ליהוקס?או שאפשק פשוט שיהיה לי משתמש אחד שהוא לינוקס ואחד שהוא ווינדווס?אני לא ממש מבין בלינוקס,אני רק שמעתי על מערכת הפעלה כזו.סליחה אם אני אומר דברים לא נכונים או שטוטיים...תודה מראש.

פורסם

יש לי ווינדווס xp,ואם אני אתקין לינוקס כל המחשב ימחק?האם כדאי לי להתקין ליהוקס?או שאפשק פשוט שיהיה לי משתמש אחד שהוא לינוקס ואחד שהוא ווינדווס?אני לא ממש מבין בלינוקס,אני רק שמעתי על מערכת הפעלה כזו.סליחה אם אני אומר דברים לא נכונים או שטוטיים...תודה מראש.

השאלות שלכם ממש יוצאות דופן..

בכול אופן אפשר להתקין על מערכת קיימת שיש בה כבר XP למשל עוד O.S כמו לינוקס אני עשיתי זאת :yelclap: חחחח

בכול אופן לא זה לא ימחק את כל המחשב כל מה שצריך זה מחיצות כונן דיסקים פעיל ומנדרייק 10.2 צרוב לא כ"כ מסובך נכון ::)

סליחה אם אני אומר דברים לא נכונים או שטוטיים...תודה מראש- לא נורא אני גם כך העיקר שנתקדם פה קצת :)

לא ממש מבין בלינוקס,אני רק שמעתי על מערכת הפעלה כזו- אם אתה רוצה לילמוד אז אתה צריך להתחיל לשאול שאלות ולקרוא עליה לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים