פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אחרי כמה דקות כשהמחשב עובד הוא עושה ריסטים לבדואז עולה שוב ואז ככה שוב ושוב ושוב זה קורההמחשב עושה ריסטים לעיתים יותר דחופות כשאני גולש באינטרנטמישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה??אמרו לי שזה יכול לקרות בגלל התנגשות חומרהאיך אני יכול לבדוק התנגשויות חומרה?אמרו לי שזה יכול להיות בגלל התנגשויות חומרה...ודיברתי עם הספקים אינטרנט והם אמרו זהם לא מוצאים קשר בין הבעייה לבין הספקית אינטרנטמישהו יכול לעזור לי בבקשה?טל.
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים כבר מספר פעמים בחודש נתקלתי בתופעה דומה במספר מחשבים שתיקנתי, משום מה זה היה כאשר המעבד הגיע לסביבות ה90C מעלות... וכאשר החלפתי מאוורר(או מאוורר יחד עם גוף קירור לחדש) הטמפ' לא עברה את ה60 המעלות(במאמץ), וכל הבעיות היציבות הקשות נעלמו כליל... ממליץ לך לבדוק עניין זה, וכדי שיוכלו לעזור לך בצורה יותר מדוייקת, תעזור לנו לעזור לך בכך שתרשום את המפרט של המחשב הבעייתי :
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים סרוק וירוסים:http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.aspתשתמש בתוכנה של היצרן לוח אם כדי לבדוק טמפרטורות/מתחים,התוכנה נמצאת בדיסק של הלוח אם
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים חחחמס' האפשרויות לתקלה יותר גדול ממה שבן אדם יכול לספור...תבטל את "בכיבוי האוטומטי" של ה-WINDOWS ותביא את ההודעת שגיאה...אתה תקבל תמסך הכחול.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר חחחמס' האפשרויות לתקלה יותר גדול ממה שבן אדם יכול לספור...תבטל את "בכיבוי האוטומטי" של ה-WINDOWS ותביא את ההודעת שגיאה...אתה תקבל תמסך הכחול.אאאאה... המחשב יגיע אליי לפה אז אני אשחק איתו קצתאני חושב גם כיוון באמת של החום של המעבדאבל זאת לא בעיית תוכנה אני חשבתי אולי הבלאסטר כי פירמטו את כל המחיצות של ההארד דיסק אבל אני מתכוון לפרמט שובאז זה בחומרה, בטוח יש סיכוי שזה בגלל התנגשות חומרה?
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר חחחמס' האפשרויות לתקלה יותר גדול ממה שבן אדם יכול לספור...תבטל את "בכיבוי האוטומטי" של ה-WINDOWS ותביא את ההודעת שגיאה...אתה תקבל תמסך הכחול.איך אני מבטל את הכיבוי אוטומתי של הוונדוס כדי לראות את המסך הכחול עם ההודעת ארור?והמעבד לא חם מדיי הוא ב 55 מעלות בערךמעבד AMD 2000
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.