פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר 1.איך אני יוציא את החלודה שיוף או משהו כזה?..2.מישהו פעם אמר לי שבשביל זה אני צריך צבע אמאיל...זה נכון?.. היה לי פעם משהו כזה שזה היה בצבע לבן זה היה לאמבטיות כיורים ומקררים...
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים 1.תנסה קודם להשפריץ קצת WD40 זה סביר להניח יוריד שכבה אחת,ואחרי זה עם ישאר משהו תשייף.2.אתה לא צריך.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר 1.תנסה קודם להשפריץ קצת WD40 זה סביר להניח יוריד שכבה אחת,ואחרי זה עם ישאר משהו תשייף.2.אתה לא צריך.מה זה??
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אני שונא זיפו, היו לי כבר 3 יפיפיות שאיבדתי, 2 מהם היו ענתיקות שגנבתי לאבא שלי, אחת מדהימה מנחושת בת בערך 40 שנה ואחת כסופה יפה לאללה בערך בת 20, את שניהם איבדתי אחרי חודש, ואז מצאתי עוד אחת, לא משהו מיוחד, כסופה רגילה כזאת וגם אותה איבדתי אחרי שבוע. זיפו תמיד אני מאבד אבל מצית רגילה לא.. למה זה קורה לי?!? אל תשגע את עצמך בקשר לחלודה, לך לכל חנות שמוכרת זיפו והם חייבים לסדר לך אותה ולתקן אותה, זיפו זה אחריות לכל החיים, הם יסדרו לך אותה פיקס, ובחיים אל תעשה לה חלון אתה תהרוס אותה ואת האחריות.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר משתתפים בצערך :-\ :'(למה עכשיו אתה רושם את זה בוא נגיד ששיפתי את הצבע (את החלודה יותר נכון) קצת זה יבטל את האחריות?איפה יש חנות כזאת ש"תתקן" את הזיפו וכמה זה יעלה אם זה יעלה?המצית לא מהארץ ואין לי חשבונית או משהו למרות שלא נראה לי שצריך...
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים יכול להיות שביטלת את האחריות אבל אתה יכול להגיד להם שהיה הרבה חלודה ולא ידעת שיש אחריות ואז אמרו לך.כל חנות שמוכרת זיפו, בדרך כלל חנויות של מתנות ושטויות.זה לא משנה אם זה מהארץ או לא, כל זיפו מקורית באה עם אחריות לכל החיים
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר שייפתי את הלמטה ואני לא רואה שחרוט שם משהו ופתחתי את המצית גם בפנים אין כלום..
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים זה אמור להיות חרוט עמוק כזה, אין מצב ששייפת את מה שכתוב שם, מקסימום אתה לא מוצא אז תלך לחנות ותנסה את מזלך..
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר שייפתי עם דרמל עם הראש שיוף החום...ועכשיו אני צובע את זה בצבע כסוף נגד חלודה...!
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים אמממ תעשה חלון בגוף החיצוני, ובאותה צורה בגוף הפנימי, ואז תשים שקף מבפנים ותאטום טוב טוב. ואז תוכל לראות מבחוץ את צמר הגפן מתמלא בדלק רענן
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים כדי לדעת אם היא מקורית תסתכל למטה אם רשום זיפולי נשבר פעם הציר ונתתי לחנות ובלי לשאול יותר מדי שאלות שלחו אותה לחו"ל למפעל והחזירו לי אותה מתוקנתאין שום בעיה עם האחריות אם היא מקורית.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.