עבור לתוכן

עידכון בע"מ 5 למטה הזיפו לאחר שיוף וצביעה..

Featured Replies

פורסם

תעשה חריטה של להבות.....

• תגובות 49
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

עכשיו ברצינות...!

יש סיכוי שאני יוכל לצבוע את זה עם ספריי רגיל?(מבחינת חום)

חלון לא נראה לי כי אין כל כך מה לראות...

אלא אם כן אני אחרוט על הפנים ואז אשים חלון...

תמונות:

PIC00409.JPG

PIC00410.JPG

פורסם

חלון ואני לא צוחק, תמצא דרך לפרק את המתכת מן המיכל גז (זה בנפרד או שהגז בתוך המתכת?) ותחתוך בעדינות עם דרמל, ותדביק פרספקס..

לזיפו אין מיכל והוא לא פועל על גז!!

פורסם
  • מחבר

כמו שבערך רואים בתמונה יש פתיל ארוך שמגיע לצמר גפן והצמר גפן ספוג בדלק אני חושב(ratzabi תקן אותי אם אני טועה..)

פורסם

כן אתה צודק (משהו כזה) רק אני חושב שזה נפט.

פורסם
  • מחבר

אזזז למישהו יש רעיונות?(רציניים!)

פורסם

תעשה חריטה של להבות כמו שאמרתי ותרסס עם ספריי בצבע כחול ואז צהוב ואז כתום בהדרגה......

ושים דלק מטוסים על הצמר גפן

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שצבע רגיל לא יחזיק אמרו לי שאני צריך ספריי אמאיל..

מישהו מבין בזה?..

פורסם

אולי אתה צריך צבע מיוחדות למתכות, ספריי של מכוניות.

פורסם

איזה שטויות רצות כאן,דבר ראשון מה כבר אפשר לעשות עם זה?הדבר הראשון תוריד את החלודה הנוראית הזאת.

דבר שני בשביל לצבוע אתה צריך צבע שעמיד בחום גבוה ניתן למצוא בACE במדף הספריים יש עליו מין ציור של מנגל אדום.

תהנה.

פורסם

המצית עצמה לא מתחממת (כי אם היא הייתה מתחממם לא היה אפשר להחזיק בה) אז למה הוא צריך צבע עמיד בחום?

הוא מתכוון לצבוע את הצד לא איפה שהאש נדלקת.!

פורסם

המצית באמת לא מתחממת, אני לא מבין על מה המהומה...

אם אתה בכל זאת פראנואיד יש ספריי שעמיד ב 1200 מעלות (לא זוכר אם צלסיוס...) בכל ה"עשה זאת בעצמך" למיניהם, אין מצב שעולם שהזיפו יגיע לכאלו מעלות...

פורסם

לדעתי כל מה שניתן לעשות איתו או לצבוע אותו בצבע מטאלי יפה או להדביק עלי איזה קישוט, כל חלק מתכת יעבוד - אני אישית עשיתי עבור חבר קצין מצית עם דרגות בצד.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לצבוע את זה או בצבע זהב רגיל שיש לי או לקנות צבע מטאלי אולי היום אם אני אלך להום סנטר..

תגידו מישהו יודע אולי אם יש חנות אלקרוניקה בגבעתיים  באזור הזה שנכנסים מאלוף שדה?..

פורסם

עם אתה רוצה צבע זהב אז ראיתי במקרה בACE צבע 24 קראט,תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים