עבור לתוכן

ארור שהוא נותן לי אחרי שהווינדוס עלה

Featured Replies

פורסם

פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך...

אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס.

הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים.

לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה...

ומה שהוא כותב זה ככה:

exe.00004125 - שגיאת מערכת

{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו.

ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי...

הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצליח לעלות קבצים לוואלה משום מה...

פורסם

כנראה שזה בלי כוונה מחק לך קובץ מערכת... ::)

אם המחשב שלך עולה אז לך ל התחל- תוכניות - עזרים - כלי מערכת - שחזור מערכת או משהו כזה

שם פשוט תשחזר ליום לפני או משהו כזה ואז תעשה סריקה דרך האינטרנט

http://www.pandasoftware.com/activescan/activescan.asp?Language=2&Country=63&Partner=1&Ref=EN-PR-AS-107

אם הוא ימצא וירוסים הוא יתן לך הוראות איך להסיר אותם. תהנה ::)

פורסם
  • מחבר

אמממ יש איזה אפשרות לעשות משהו אבל בלי השיחזורים..?

כי פשוט אין לאן לשחזר. פרמטתי אתמול...

אני לא יכול למשל להעתיק את הקובץ ממחשב אחר למחשב הזה?

פורסם

קובץ הDLL להורדה

לאחרמכן תעתיק אותו לתיקיה System שנמצאת בתיקיה Windows, או לSystem32, ותאתחל את המחשב מחדש.

ספר לנו מה קורה ;)

פורסם

צכניס תדיסק של XP ואז תעלה אותו יענו לפני שהוינדוס עולה כמו שמתקינים ותתקין על זה בלי לפרמט

פורסם
  • מחבר

קובץ הDLL להורדה

לאחרמכן תעתיק אותו לתיקיה System שנמצאת בתיקיה Windows, או לSystem32, ותאתחל את המחשב מחדש.

ספר לנו מה קורה ;)

הורדתי את הקובץ, הכנסתי אותו ל- system, וזה עובד כמו גדול. :)

תודה רבה !

אבל.. (תמיד יש) לאחר שהעתקתי לשם את הקובץ והפעלתי את המחשב, הוא נתן לי שגיאה חד פעמית שכתוב בו אותו דבר כמו למעלה

רק במקום השם הזה שם הקובץ היה כתוב שם EGNSEproccecor....

מה זה אומר למרות שזה היה חד פעמי..?

תודה לעוזרים כמובן.

פורסם

אמרת זה היה חד פעמי אז עזוב את זה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים