פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים יש כפתור עריכה אתה יודע?..יש כמה סיבות לזה שלא עונים לך:1.היום המפגש אז לא כולם מול המחשבים...2.לא נראה לי שיש כל כך הרבה דברים בדיוטי פרי למודינג....
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר טוב עכשיו הבנתי אבל לא רק בדיוט פרי אולי גם בבולגריה יש משהו שם? ???
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים רציני אין כלום למודינג בדיוטי פרי..אולי יש חנויות שהיא תיתקל בהם שם..אם היא טסה לורנה, אין סיכוי שהיא תמצא שם, הייתי שם כבר!
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים או קי...אני ינצל את הת'ראד הזה בשביל לא לפתוח סתם עוד אחד....יש משהו מעניין(מודינג....) בגרמניה\שוויץ???איתן
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים לפותח התרד וגם לך ... אם איין לכם עוד דרמל אז זה יכול להיות אפשרות נחמדה.הדרמלים המקוריים לא עולים שם הרבה 250 שקל בערך לפי מה שהבנתי ויש יותר סבירות שתתקלו בחנויות לכלי עבודה ואולי תמצאו את זה שם.מאשר תתקלו בחנויות מחשבים שמחזיקות מוצרי מודינג.אבל תנסו לברר דרך האינטרנט על חנויות בטוח יש חנות אחת באנגלית לא ?
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים דבר ראשון....אין לי בעיה עם גרמנית......ווואלה נתת לי רעיון...אני יחפש שם ראש חריטה קטן יותר מזה שמקבלים עם הוולף!תודה ושבת שלוםאיתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.