עבור לתוכן

עזרה בבחירת רסיבר{2000¤-4000¤} , רמקולים{6000¤-8000¤}, וDVD לסלון

Featured Replies

פורסם

אבקש את עזרתכם בהרכבת מערכת לסלון של אמי

מה חשוב יותר ומה פחות בפריטים האלו?

איזה דגמים כדאי לבחון?

מה עדיף , מערכת סראונד או 2 רמקולים גדולים?

אשמח לקבל כל מידע רלוונטי ואת המלצותיכם

פורסם

למה המערכת הולכת לשמש סרטים או מוזיקה דרשת גם DVD אז אני מעריך שזה גם לסרטים אם כן מערכת סראונד היא חובה עם התקציב שיש לך אם רק למוזקה אז שתי רמקולים יספיקו.

בקשר לרמקולים ורסיברים אני לא הכי מבין בזה חכה שמישהו שיש לו ידע בנושא יגיב לא רוצה לזרוק סתם שטויות.

פורסם

עצה שלי, לך לחנויות אודיו ותשמע רמקולים בתקציב שלך.

סאוונד זה דבר שמשתנה מאוזן לאוזן ויש כאלה שאוהבים משהו 1 ויש כאלה שיוהבו משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

אני חולק עליך, רוב האנשים ימשכו לאותו דבר, המצבים הם יותר כמו 90% אוהבים משהו אחד ו10% נמשכים למשהו מיוחד אחר

רוב הסיכויים שאני ב90% אז אני מבקש את עזרתכם כדי לחסוך הרבה זמן יקר וללמוד על הנושא. צריך להבין בנושא קצת יותר מ"זה נשמע לי בסדר" כדי לעשות קניה מוצלחת

פורסם

אני חולק עליך, רוב האנשים ימשכו לאותו דבר, המצבים הם יותר כמו 90% אוהבים משהו אחד ו10% נמשכים למשהו מיוחד אחר

רוב הסיכויים שאני ב90% אז אני מבקש את עזרתכם כדי לחסוך הרבה זמן יקר וללמוד על הנושא. צריך להבין בנושא קצת יותר מ"זה נשמע לי בסדר" כדי לעשות קניה מוצלחת

ואני חולק עליך נמרצות.

מה שווה מערכת שמישהו אומר כי היא נהדרת לטעמו כאשר לך היא נשמעת פושרת?

פורסם

ברמות הנמוכות זה נכון. יש רמקולים ב500 שקל שהם פשוט יותר טובים מרמקולים אחרים ב500 שקל.

ברמות הגבוהות זה ממש לא ככה, יש רמקול מסוים שהוא יותר טרבלי ויש רמקול שהוא יותר עמוק ויש רמקול שהוא יותר מפורט מאשר כולם אבל לא בטוח נשמע יותר טוב. לכל רמקול יש אופי שונה וזה מאוד תלוי בין אוזן לרמקול. לך לחנויות אודיו ושמע מה אתה הכי אוהב כי זה מה שבאמת משנה.

נ.ב. אל תתיחס למפרט הטכני של הרמקולים, כל 1 יודע שזה לא אומר כלום על הפירוט של הרמקול או על הצליל שלו

פורסם
  • מחבר

אני טוען שהסכוי שאני אוהב מערכת מסוימת גדול יותר אם היא מומלצת

פורסם

כמו שאמרתי כבר. במערכות הזולות של הרמקולים אתה כנראה צודק. אבל שזה מגיע לתקציבים של מעל 2000-3000 שקל זה כבר טעם אישי בלבד.

יש רמקולים פחות מדויקים אבל חמים יותר ויש כאלה שיוהבו את זה יותר מאשר רמקול מאוד מאוד מדויק ויש כאלה שהפוך.

יש רמקולים יותר טרבלים ויש יותר כהים וזה לא אומר שרמקול 1 יותר טוב מהשני, פחות יש רמקולים אם אופי שונה מאחרים והסאוונד תלוי הרבה במגבר גם.

יש כאלה שיוהבו סאונד ישן ויש כאלה שיוהבו את שיא הדיוק. בקיצור זה עניין של טעם לגמריי בכל מה שקשור לאודיו

פורסם
  • מחבר

בסדר ומה עם רסיבר וDVD ?

פורסם

DVD זה רק תמונה כי הסאוונד עובר לרסיבר בדיגיטלי והופך שם לאנלוגי.

וכן, אם מגברים זה אותו סיפור, יש מגברים יותר חמים ויש יותר מפורטים ויש עוד המון דברים שמשתנים מרסיבר לרסיבר.

במקום להתווכיח איתי פשוט תבין שסאוונד זה משהו מאוד אישי ויש כאלה שיוהבו משהו 1 ויש כאלה שיוהבו משה ואחר וככה זה.

פורסם

לדעתי צריך לתת לבנאדם כיוון מסויים דגמים של חברות שונות שכדאי לו לבדוק גם רמקולים וגם רסיברים ואז שהילך וישמע ויקנה מה שנאה לו אני לא מבין בזה לכן אני לא נותן דוגמאות בעצמי.

ובקשר לזה שאתה חושב שתואהב מערכת רמקולים מומלצת שמישהו אומר לך זו מערכת טובה וזה כבר לפני שאתה הולך אתה יוצא מנקודת הנחה שהיא נשמעת טוב וזה פוגע בבדיקה שלך אותה עם אתה בא "על ריק" ושומע רמקולים מחברות שונות בלי שאנשים יגידו לך זה מדהים וזה זה יכול להיות שאתה תואהב דווקה משהו שהרבה אחרים לא אוהבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים