פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים תגידו ספוט למחשב עושה מספיק אור או שזה חלש מידי???http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=lb-b
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מספיק אור? מספיק ל....? מספיק אור כדי שתוכל לעשות לעשות...? אם אתה מתכוון להאיר את כל המארז אז בטח שלא זה קרן אור ממוקדת לעומת קטודה שזוהי כבר מנורה
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אם תקנה קתודה איכותית ולא תתעסק איתה יותר מדי אני בטוח שלא יהיו בעיותלא שאני יודע על קתודות מתפוצצות חוץ מזו של "סופר נוד" נדמה לי שזה שמו ואין לי מושג מה הוא עשה לה בדיוק שגרם לה לכזו תגובהחוץ ממנו לא שמעתי על אנשים שזה קרה להםוגם אם נסתכל באותיות הקטנות יש לקטודות אורח חיים של משהו כמו 15,000 שעות לפחות ככה כתוב באתר של vantec שזה כמובן נוגע לקטודות שהם מיצרים אבל לא מזיק לבדוקעריכה: גם סידי רום יכול להתפוצץ אז אנשים לא קונים סידי רום?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים ספוטים לא מתאימים למארז,רק קטודות. אם תבדוק את הלינק תראה שהוא מתכוון ללד אולטרא ברייט שמיוצר ע"י sunbeam
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים tehnodrom,יש לך ספק ג'נרי?אם כן, אני ממליץ לך לא לקנות קטודה מכיוון שקיים סיכוי שהספק ישרוף אותה, וחבל.אני מדגיש, יש סיכוי שהספק ישרוף את הקטודה עצמה, זה אומר שהיא לא תוכל להאיר (היא לא תעשה נזק למחשב), זה לא יגרום להתפוצצות המתאם ושריפת רכיבים במחשב.למרות שעם ספק ג'נרי, כל הפסקת חשמל יכולה להיות גורם לקריסת הספק, וזה כן יכול להרוס רכיבים במחשב.אם אין לך ספק ג'נרי, אלא מחברה מוכרת, הייתי ממליץ לך לקנות קטודה ולא הספוט לייט, מכיוון שהיא מאירה חזק יותר ובהיקף גדול יותר, ולא ממוקד.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים הספוט ממש לא שווה לקניה!! הם לוקחים 50 שקל על לד של 40 אגורות שבא עם תושבת פלסטיק מסכנה זה גנבה!! באותו מחיר תביא קטודה.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים מחבר הזמנתי מקודם את הקטודהhttp://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-bורק שתדע הספוטים עולים 25 שקל לא 50....
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים המחיר הוא ממש ממש יקר בישביל לד ......הספוט עצמו מורכב מלד UB ומתושבת שיושבת על ציר .אתה יכול פשוט יותר להזמין כמה לדים מאריהב או לקנות בחנות השכונתית וזה יצא הרבה יותר זול ויותר אפקטיבי
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים תתחדש , האמת שעם קצת השקעה הייתה יכול לעשות אלמנט תאורה למארז שהיה יכול להיות הרב היותר אקטיבי והרבה יותר זול
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר נראה כבר יש לי סמל מקדימהbiohazardאולי אני ישים איזה שתי לדים מקדימה שיאירו מתוכו....רק שאני לא יודע ממ באיזה צבע כי הסמל שלי בצבע זהבתמונה:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.