עבור לתוכן

ספוטים למחשב....

Featured Replies

פורסם

מספיק אור?

מספיק ל....?

מספיק אור כדי שתוכל לעשות לעשות...?

אם אתה מתכוון להאיר את כל המארז אז בטח שלא  :P

זה קרן אור ממוקדת לעומת קטודה שזוהי כבר מנורה

פורסם
  • מחבר

כן ....אבל אני מפחד שהקטודה תתפוצץ

פורסם

אם תקנה קתודה איכותית ולא תתעסק איתה יותר מדי אני בטוח שלא יהיו בעיות

לא שאני יודע על קתודות מתפוצצות חוץ מזו של "סופר נוד" נדמה לי שזה שמו ואין לי מושג מה הוא עשה לה בדיוק שגרם לה לכזו תגובה

חוץ ממנו לא שמעתי על אנשים שזה קרה להם

וגם אם נסתכל באותיות הקטנות יש לקטודות אורח חיים של משהו כמו 15,000 שעות לפחות ככה כתוב באתר של vantec שזה כמובן נוגע לקטודות שהם מיצרים אבל לא מזיק לבדוק

עריכה: גם סידי רום יכול להתפוצץ אז אנשים לא קונים סידי רום?

פורסם

ספוטים לא מתאימים למארז,רק קטודות.

פורסם

ספוטים לא מתאימים למארז,רק קטודות.

אם תבדוק את הלינק תראה שהוא מתכוון ללד אולטרא ברייט שמיוצר ע"י sunbeam

lb-b.JPG

פורסם

tehnodrom,

יש לך ספק ג'נרי?

אם כן, אני ממליץ לך לא לקנות קטודה מכיוון שקיים סיכוי שהספק ישרוף אותה, וחבל.

אני מדגיש, יש סיכוי שהספק ישרוף את הקטודה עצמה, זה אומר שהיא לא תוכל להאיר (היא לא תעשה נזק למחשב), זה לא יגרום להתפוצצות המתאם ושריפת רכיבים במחשב.

למרות שעם ספק ג'נרי, כל הפסקת חשמל יכולה להיות גורם לקריסת הספק, וזה כן יכול להרוס רכיבים במחשב.

אם אין לך ספק ג'נרי, אלא מחברה מוכרת, הייתי ממליץ לך לקנות קטודה ולא הספוט לייט, מכיוון שהיא מאירה חזק יותר ובהיקף גדול יותר, ולא ממוקד.

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק ג'נרי :\

פורסם

הספוט ממש לא שווה לקניה!! הם לוקחים 50 שקל על לד של 40 אגורות שבא עם תושבת פלסטיק מסכנה זה גנבה!! באותו מחיר תביא קטודה. ;)

פורסם

המחיר הוא ממש ממש יקר בישביל לד ......הספוט עצמו מורכב מלד UB ומתושבת שיושבת על ציר .

אתה יכול פשוט יותר להזמין כמה לדים מאריהב או לקנות בחנות השכונתית וזה יצא הרבה יותר זול ויותר אפקטיבי

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה כבר הזמנתי קטודה....לא מצאתי יותר זול מזה....

פורסם

תתחדש , האמת שעם קצת השקעה הייתה יכול לעשות אלמנט תאורה למארז שהיה יכול להיות הרב היותר אקטיבי והרבה יותר זול

פורסם
  • מחבר

נראה כבר יש לי סמל מקדימה

biohazard

אולי אני ישים איזה שתי לדים מקדימה שיאירו מתוכו....רק שאני לא יודע ממ באיזה צבע כי הסמל שלי בצבע זהב

תמונה:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אדום וצהוב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים