עבור לתוכן

לא מעצבן אותכם שדופקים אנשים אחרים והם מאמינים לאותו מוכר, טכנאי?

Featured Replies

פורסם

טוב שאני דאגתי לבדוק

הגנים הפולניים

• תגובות 88
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קראתי את כל הת'ראד וזה ממש לא יאמן!!

יש לי כמה דברים להוסיף:

1) ערוץ הקניות - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

2)האתר הזה של ערוץ 6 - אוי ואבוי! כתבתי להם שם תגובה בנוסח בושה וחרפה... חובבנים... וכו..

*) אופיס דיפו - לא מאמין שהם כאלה ! לשולח הת'ראד (אין לי כח להסתכל) אולי תפרסם את המקרה בYnet או משהו.

3) כן גם לי יש חבר שאבא שלו רצה לקנות מחשב, הוא התייעץ איתי, תכננתי לו מפרט אבל בסוף הוא קנה לבד.. בקיצור הוא נדפק.. טוב ממילא הוא ומשפחתו לא גיימרים או משתמשים כבדים אבל מעצבן אותי לראות את זה.. את הכרטיס מסך המובנה, את ה256 ראם הדפוק...  [glow=red,2,300]די כבר נמאס לי!![/glow]

פעם הבאה שאני מוצא מישהו שמנסה לעשות רמאות כזאת אני אטחן לו את המוח ואכשיל אותו עד שהוא יבכה!!  >:(

*עריכה*

בעקבות הת'ראד החתימה השתנתה..

פורסם

חבר שי מכר מחשב יד שניה ב-3000ש"ח תראו איזה

AMD 2200+ TBRED B

TITAN CPU FAN

80GB

GIGABYTE 7VRXP KT333 שמכרתי לו

512MB DDR400 שוקי

GIGABYTE 9000PRO 64MB DDR

LITE ON X52X32X52

ASUS X52

TSUNAMI MIDI TOWER CASE

400 WATT PSU TSUNAMI

וכל זה ב-3000ש"ח לאיזה דפוק חחח הוא שמע אוברקלוק וישר היתחרפן אמר וואי וואי איזה מחשב חחחח :lol: :lol:

הכוונה שאפשר לעשות למשחב אוברקלוק ואז הוא קפץ ואמר אני קונה :lol: :lol: :lol:

גם אני הייתי פרייאר פעם לפני שנתיים הייתי מקשיב לטכניים היום כבר לא אני קונה מה שטוב ולא מקשיב לטכנאים ואף עוזר למלא נאשים (חברים של אבא שלי,חברים שלי,אנשים שאני רואה בחנויות מחשבים)

למשל חבר שלי שקנה תאמד הזה לא ממש יבין במחשבים ואמר אני יקנה פנטיום 4 אבל היהי יקר אני אומר לו עזוב תיקנה אמד יצא יותר זול ותהיה הרבה יותר מרוצה!

הוא יקשיב לי ובאמת ירגיש הבדל גדול!! היה לו סלרון 2400מה"צ ואמר שהוא רוצה למכור תמעבד ולקנות פנטיום 4 2 גיגה...

מהיום הוא קונה רק אמד הוא יחזור מאוזבקיסטן אן כמה חלקים חדשים :)

פורסם

כמו שאמרתי בת'רד אחר בנושא.

אפשר לחשוב? אז אתם ואני מבינים במחשבים ויכולים לקנות מחשב קצת יותר טוב.

לא כולם עובדים עם FAR CRY וDOOM 3,90% מהאנשים משתמשים במחשב שלהם לגלישה קריאה וכתיבה של מסמכי וורד ומשחקים שגרפיקה היא לא המרכיב המשמעותי בהם,אנשים אלה יכולים להסתדר היטב גם עם מחשב מפוקפק באיכותו מערוץ הקניות.

לעומת זאת הזלזול הזה באנשים מאוד תמוה בעייני,במיוחד לאור העובדה שבנאדם כזה יכול למשל להבין בתחום שאתם לא מתמצאים בו (כמו לדוגמא תיקון רשת החשמל הביתית,מזגן,טלוויזיה וכו') שם גם כפי שהראה "בטובו" חיים הכט אפשר לדפוק אתכם מבחינת מחיר או עבודה או תחלופה ואתם תבינו בזה בדיוק כמו האנשים שעליהם אתם צוחקים.

לא כל חנות היא ישרה,ובעלי עסק רוצים להרוויח,זה לא פטנט ישראלי לא לדעת בגרוש על הסחורה שאתה מוכר ו/או לפרסם שטויות,זאת לא עבירה על החוק,ואנשים קונים את זה...אמנם חבל,אבל אני מניח שאם הייתם בעלי חנות מחשבים לא תמיד הייתם ממליצים לכולם את המחשב שמתאים להם (אלא יותר מעודדים אותם לקנות רכיבים יקרים להם וזולים לכם...)

פורסם

עוד צדיק O YAAA יאלה חברה נעשה אגודה ( ;D)

יש רק דבר אחד שאני רוצה להגיד אין לאנשים האלה מצפון היום תיקנתי מחשב ושידרגתי אבל עשיתי את זה חינם למה?

בגלל שהילד בן ה13 ציפה למחשב סוס וקיבל חרא בלבן (זוכרים מגן ילדים)

אז עשיתי צדקה ושידרגתי למחשב סוס מחלקים שהיו לי בבית SDRAM 256 וGFORCE 4 MX הוא קיבל GFORCE 1!!!

עכשיו יש לו 512 RAM וכרטיס מסך בסדר אז חברה טכנאים כמוני במקרה כזה לעשות צדקה לא לחשוב על כסף

פורסם

שכחתי להוסיף יש לחבר טוב שלי חנות מחשבים בעיר ועכשיו הוא שואל אותי בקשר למעבדים,כרטיסי מסך,זיכרונות...

הוא לא יודע מה טוב ומה לא חחחח למשל שנה לפני הוא היה מוכר רק גיגהבייט אמרתי לו עזוב אותך תתחיל להביא לנחות אביט NF7

ואחרי כמה זמן אני רואה הוא מביא את האביטים וממליץ רק אליהם!!

ומה עוד אמרתי לו עזוב אותך להזמין זיכרון חרא תזמין טוינמוס שזה זיכרון איכותי מאז אני בא אליו אני רואה טוינמוס חחח  :lol: :lol:

אחרי זה אני קולט מיגיעם אליו יותר אנשים וממליצים עלייה להרבה אנשים אחרים!!

והוא לא עושק אנשים בכלל!!

הוא ממליץ לאנשים כרטיסי מסך טובים!! למשל אם מישהו בא ורוצה לשחק משחקים חדשים בלי בעיה הוא ימכור להם TI4200 ולא FX5200

אם מישהו בא ורוצה FX 5200 ואומר יש לי 800-900 ש"ח לכרטיס מסך הוא ממליץ אל TI4200 או 9600PRO כמובן 4200 זול יותר!!

ובכלל בקשר להרד דיסקים הוא ממליץ לכולם לקחת WD SE ואם אין כסף אז כמובן לקחת את הרגיל אבל הוא לא אומר זה הכי!!

הוא למשל לא אומר ש-FX5200 ו-MX4000 ו-MX440 זה הכי טוב הוא אומר אם אין לך כסף לכרטיס טוב יותר ויש הרבה הרבה יותר טובים

אז תיקנה את זה

פורסם

יופי התקדמות

פורסם

לעומת זאת הזלזול הזה באנשים מאוד תמוה בעייני,במיוחד לאור העובדה שבנאדם כזה יכול למשל להבין בתחום שאתם לא מתמצאים בו (כמו לדוגמא תיקון רשת החשמל הביתית,מזגן,טלוויזיה וכו') שם גם כפי שהראה "בטובו" חיים הכט אפשר לדפוק אתכם מבחינת מחיר או עבודה או תחלופה ואתם תבינו בזה בדיוק כמו האנשים שעליהם אתם צוחקים.

לא כל חנות היא ישרה,ובעלי עסק רוצים להרוויח,זה לא פטנט ישראלי לא לדעת בגרוש על הסחורה שאתה מוכר ו/או לפרסם שטויות,זאת לא עבירה על החוק,ואנשים קונים את זה...אמנם חבל,אבל אני מניח שאם הייתם בעלי חנות מחשבים לא תמיד הייתם ממליצים לכולם את המחשב שמתאים להם (אלא יותר מעודדים אותם לקנות רכיבים יקרים להם וזולים לכם...)

אני לא מכניס שום בעל מקצוע הביתה. שום בעל מקצוע. (טוב נו חוץ מאינסטלטור, וגם אז זה השכן שהוא חבר טוב מאוד, כל הזמן עושים טובות אחד לשני).

לפני כל דבר שאני מתכנן לעשות, וזה לא משנה באיזה תחום, אני נכנס לאינטרנט וקורא על התחום.

בין אם זה מזגנים, מערכות סאונד, מחשבים, או כל דבר אחר...

וד.א.

גם אני דגתי היום סתם בן אדם מתוך איזה חנות מחשבים שהציעה לו FX5200, PRESCOTT והכל ג'נרי. הוא הוציא חתיתכ נייר כתבתי לו HWZONE.CO.IL ואמתרי לו תתחיל ללמוד :xyxthumbs:

פורסם

זה באמת מוזר

כי לפני שאתה קונה אוטו אתה עושה סקר שוק, ובודק כמה הוא שווה ואם הוא שווה בכלל.

למה לא לנהוג ככה גם כשאתה קונה מחשב? זה מכשיר שמשתמשים בו הרבה ועולה כמה אלפי שקלים!

אני חושב שמגיע למי שבוחר לא להאמין לחברים שמבינים להדפק. אבל המוכרים בארץ ברובם - בדיחה.

פורסם

RazorJunior אתה אחלה בן אדם!

פורסם

לא רק בדיחה בדיחה גרועה ודרך אגה עבודה טובה RAZOR :xyxthumbs:

פורסם

וד.א.

גם אני דגתי היום סתם בן אדם מתוך איזה חנות מחשבים שהציעה לו FX5200, PRESCOTT והכל ג'נרי. הוא הוציא חתיתכ נייר כתבתי לו HWZONE.CO.IL ואמתרי לו תתחיל ללמוד   :xyxthumbs:

יפה יפה..

------------------------------------------------------------------------------

נראה לי שהחבילה הזאת של הפרסקוט וה5200 נמכרת בהרבה מקומות...

ידוע לי על מקרה אחד כזה לפחות וראיתי פה עוד כמה

2.8 800

512 ram

400mhz

865pe

fx5200 )!!!(

פורסם

בהתחלה הייתי עוד בחנות. אז שאלתי את המוכר כזה- למה לא AMD? :silly:

אז הוא הציע לו דווקא מפרט חלופי של (+AMD(2800. :hat:

ואז ההבן אדם אמר שהוא צריך את המחשב רק למשחקים.

אז אמרתי לו כזה, FX5200 יקרטע לך, לא יסחוב... ::)

ואז המוכר התעצבן עלי כזה... :2gunsfiring: :aktion031: :argue: :bash::pissed:

אז ניסיתי להרגיע אותו אמרת לו אבל באמת מה....

אז הוא הוציא מחשבון, וחישב שבתוספת של 1000 ש"ח הוא יוכל לקבל 9800SE :smile1: :smile1:

אז איך שהבן אדם יצא מהחנות יצאתי גם, השגתי אותו אחרי כמה מטרים ואמרתי לו: :nono: :nono: :nono:

ואז כתבתי לו את הכתובת, כתבתי לו גם איך קוראים לי ואמרתי לו שישלח לי פרטית כשהוא נרשם.

בינתיים עוד לא התקבלה הודעה :s05:

וכך נגמר סיפור הסמיילים הראשון שלי :birthday::biggringift: :biggringift: :biggringift: :jump1: :jump1: :yelclap: :ylsuper: :beerchug:

פורסם

אחלה סיפוR!! אני מקווה שהוא בהמשכים ::).

כנראה שהבן אדם חושב שאתה מטורףףף

פורסם

גם אני עשיתי אותו דבר בנאדם חיפש כרטיס מסך ב500 שח והמוכר אמר שרק GFORCE טוב... NOT!!!

אז שהוא יצא מהחנות אמרתי לו על הפורום וגם הצעתי RADEON 9550

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים