פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים תמונות חדשות מהבטא של Cs : Source, קאונטר סטרייק העושה שימוש במנוע הגרפי החדש של Valve, בקרוב יהיה זמין להורדה ב STEAM, לכל אלה שרכשו את Condition Zero ובעלי הקופונים השונים.
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים וואי מת לנסות את זה :-\זה אותו הביטא שדיברו עליו שנותנים לבעלי CZ/HL2 cupon?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים עכשיו אף אחד לא יוכל להגיד של CS יש גרפיקה מעפנה...אני מקווה שהם באמת שיפרו את הפיזיקה במשחק והורידו את הבאגים של המנוע הישן
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים בתור שחקן סי אס שמשחק כבר כמה שנים את המשחק הישן, תאמינו לי אין עליולא צריך גרפיקה טובה לא צריך כלום. המשחק פשוט מצויין ככה, זה משחק רשתאי אפשר שהיה לו דרישות גבוהות כל כך... מי שרוצה משחקים עם גרפיקה גבוהה שישחק MOAHH או CODאבל CS, תמיד היה משחק עם גרפיקה נחמדה אבל המשחק עצמו - דה בסט.
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים לצערי נראה לי שהפעם (או שנאמר גם גם הפעם?) עיצוב השלבים סובל מהזנחה מזעזעת (ואני לא מדבר רק על האספקט הגראפי).
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים The Grey Metter - צ ו ד ק .לגבי מי ששאל אם זה יפעל על ג'יפה 4, צריך היגיון אני חושב.זה מפעיל את דום על Low, ולדום יש דרישות גבוהות למרות שהצליחו לעשות שזה יפעל על מחשבים Low End.לדעתי זה יפעל לך טוב על Low.
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים לפי מה שראיתי המנוע סורס עובד טוב מאוד על מחשבים חלשים.לא חושב שיש מה לדאוג.
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים The Grey Metter - צ ו ד ק . לגבי מי ששאל אם זה יפעל על ג'יפה 4, צריך היגיון אני חושב. זה מפעיל את דום על Low, ולדום יש דרישות גבוהות למרות שהצליחו לעשות שזה יפעל על מחשבים Low End. לדעתי זה יפעל לך טוב על Low. קבל תיקון: DOOM על מדיום, לא LOW זה תלוי איך הם תיכננו את המנוע כי למשל הנסיך הפרסי שיש לו גרפיקה מעפנה לא פועל על GF 4 MX, ודום כן! אז זה לא קשור להגיון ולא לגרפיקה...
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים הנה כתבה מצולמת על המשחק ב gamespot (שימו לב לסרטון הקטן... אפשר להגדיל אותו גם)http://www.gamespot.com/pc/action/counterstrikesource/preview_6103815.htmlמדובר שם על הפיתוח ועל דרישות המערכת שלו למי שמתעניין...
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים לפי מה שרואים, ממש השאירו את קונטר סטרייק רק שיפרו את הגרפיקה... לא ראיתי כזה רעיון טוב מאז ימי C&C הראשון שהפכו אותו לגולד אדישן... טוב שעשו ככה, ועכשיו באמת אנשים לא יוכלו להשתמש בתירוץ של גרפיקה מעפנה בשביל לא לשחק..
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים שיחקתי עכשיו קצת באיזה שרת עם 300 פינג היה נחמד ביותר, רק חבל שיש רק dust בינתיים. מישהו מכיר איזה שרת ישראלי לביתא?
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר My source's now fully loaded, can't wait!!! http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/0/c/k/f/0/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311141226254471/200408171905491208/h3h.JPG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.