עבור לתוכן

איך לקדוח חורים במארז למאוורר? (120ממ)

Featured Replies

פורסם

עשיתי כבר את החור בגג ועכשיו אני צריך לקדוח את החורים לברגים. איך עושים את זה? יש קוטר מיוחד של מקדח?

פורסם

אין קוטר מיוחד. תעשה חור בקוטר של הבורג שאתה הולך לשים

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי לשים את המאוורר על החור ולסמן את המקומות של הברגים ואז לקדוח. יש שיטה אחרת \ מישהו שעשה את זה פעם יכול לתת עיצות?

פורסם

אהה אתה מתכוון למיקום שלהם.

האיתה צריך לסמן את החורים מסביב לפי שעשיתה את החור הגדול. בכל מקרה השיטה שלך יכולה לפעול. אם יש לך גריל אולי יהיה יותר נוח

פורסם

תצטרך לסמן את מרכז הבורג ולקדוח ממש בו

כי עם תקדח טיפה הצידה הברגים לא יכנסו פרפקט

אני אישית עושה במקדח קוטר 3 אבל זה בגלל שאני משתמש בברגים ממש דקים של Tt, לברגים עבים רגילים נדמה לי ש5 יהיה טוב

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני אקבל עם המאוור של Tt גם ברגים, אבל אני חושב להבריג ברגים רגילים..

vatos- אתה יכול להרחיב יותר אם קדחת ככה פעם?

פורסם

ממליץ להשתמש בברגים של TT הרבה יותר נוחים, הברגים העבים צריכים להגדיל את החור של המאורר, מה גם שחלקם לא עוברים בגרילים מסויימים

אם אתה משתמש במקדח 3 לברגים הדקים של TT אז פחות חשוב להקפיד על הדיוק החורים של המאורר גם ככה עבים יותר מהבורג...

ואיזה "הרחבה" אתה צריך? תשאל מה שאתה לא יודע ואני ישתדל לענות

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אני צריך 2 דברים-

1) שהחורים יהיו מדויקים

2) שהחור במארז יהיה קטן יותר מראש הבורג

פורסם

קצת יותר גדול מגוף הבורג, שלא יתקרב אפילו לקוטר ראש הבורג

וכן שהיו מדוייקים כמה שיותר, כי אחרת הכניסה של ארבעתם יחד לא תיהיה חלקה וזאת בעיה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

המאוורר היה צריך להגיע היום ככה לפחות זיג זאג אמרו אבל הוא לא הגיע. דיברתי איתם היום והם אמרו שהיום הם שלחו את זה.. נראה מתי זה יגיע.

שמעתי ביקורות די טובות עליהם.. אני מקווה שעשיתי עסקה טובה ושלא יהיו בעיות נוספות.

פורסם

תעשה כמו שעושים אצלנו בעבודה או שתיקח בורג קודח למרות שלא נירא לי תמצא בגודל או שתיקח מברגה חשמלית ותתחיל לסובב אותה על הפח שהמאוורר במקום הנכון ואז זה יצור את החור אוטומטית

פורסם
  • מחבר

לא, חשבתי שאני שאני אעשה את החורים עם מקדחה לאחר שאני אסמן את המקומות של החורים. זאת לא צריכה להיות בעיה.

בכל אופן, תודה על העצה.

רציתי שתגיבו על מה שכתבתי פה קודם-

אוקיי תודה.

המאוורר היה צריך להגיע היום ככה לפחות זיג זאג אמרו אבל הוא לא הגיע. דיברתי איתם היום והם אמרו שהיום הם שלחו את זה.. נראה מתי זה יגיע.

שמעתי ביקורות די טובות עליהם.. אני מקווה שעשיתי עסקה טובה ושלא יהיו בעיות נוספות.

פורסם

לא אמורות בעיות במשלוח..

ואם יהיו תתעצבן תתפרץ על השרות לקוחות...

ותאמין לי אתה תקבל משהו...

ולמה אתם עושים כזה סיםור מקדיחת חורים לברגים? :nixweiss:

פורסם

אם הם שלחו זה לא בידיים שלהם אלא של FedEx (חברת השליחויות שלהם). למרות זאת אני מאמין שתקבל את זה מחר או גג עוד יומיים.

פורסם
  • מחבר

אם הם שלחו זה לא בידיים שלהם אלא של FedEx (חברת השליחויות שלהם). למרות זאת אני מאמין שתקבל את זה מחר או גג עוד יומיים.

לא.. בעיה היא שאישרתי את ההזמנה ביום חמישי, אמרו לי שהיא תגיע ביום ראשון והיא לא הגיעה (התאכזבתי :-\)

אני מקווה שהם לפחות שלחו את זה היום......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים