פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים עשיתי כבר את החור בגג ועכשיו אני צריך לקדוח את החורים לברגים. איך עושים את זה? יש קוטר מיוחד של מקדח?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר אני חשבתי לשים את המאוורר על החור ולסמן את המקומות של הברגים ואז לקדוח. יש שיטה אחרת \ מישהו שעשה את זה פעם יכול לתת עיצות?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אהה אתה מתכוון למיקום שלהם.האיתה צריך לסמן את החורים מסביב לפי שעשיתה את החור הגדול. בכל מקרה השיטה שלך יכולה לפעול. אם יש לך גריל אולי יהיה יותר נוח
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים תצטרך לסמן את מרכז הבורג ולקדוח ממש בוכי עם תקדח טיפה הצידה הברגים לא יכנסו פרפקטאני אישית עושה במקדח קוטר 3 אבל זה בגלל שאני משתמש בברגים ממש דקים של Tt, לברגים עבים רגילים נדמה לי ש5 יהיה טוב
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר כנראה שאני אקבל עם המאוור של Tt גם ברגים, אבל אני חושב להבריג ברגים רגילים..vatos- אתה יכול להרחיב יותר אם קדחת ככה פעם?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים ממליץ להשתמש בברגים של TT הרבה יותר נוחים, הברגים העבים צריכים להגדיל את החור של המאורר, מה גם שחלקם לא עוברים בגרילים מסויימיםאם אתה משתמש במקדח 3 לברגים הדקים של TT אז פחות חשוב להקפיד על הדיוק החורים של המאורר גם ככה עבים יותר מהבורג...ואיזה "הרחבה" אתה צריך? תשאל מה שאתה לא יודע ואני ישתדל לענות
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר אז בעצם אני צריך 2 דברים-1) שהחורים יהיו מדויקים2) שהחור במארז יהיה קטן יותר מראש הבורג
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים קצת יותר גדול מגוף הבורג, שלא יתקרב אפילו לקוטר ראש הבורגוכן שהיו מדוייקים כמה שיותר, כי אחרת הכניסה של ארבעתם יחד לא תיהיה חלקה וזאת בעיה..
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר אוקיי תודה.המאוורר היה צריך להגיע היום ככה לפחות זיג זאג אמרו אבל הוא לא הגיע. דיברתי איתם היום והם אמרו שהיום הם שלחו את זה.. נראה מתי זה יגיע.שמעתי ביקורות די טובות עליהם.. אני מקווה שעשיתי עסקה טובה ושלא יהיו בעיות נוספות.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים תעשה כמו שעושים אצלנו בעבודה או שתיקח בורג קודח למרות שלא נירא לי תמצא בגודל או שתיקח מברגה חשמלית ותתחיל לסובב אותה על הפח שהמאוורר במקום הנכון ואז זה יצור את החור אוטומטית
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר לא, חשבתי שאני שאני אעשה את החורים עם מקדחה לאחר שאני אסמן את המקומות של החורים. זאת לא צריכה להיות בעיה.בכל אופן, תודה על העצה.רציתי שתגיבו על מה שכתבתי פה קודם-אוקיי תודה.המאוורר היה צריך להגיע היום ככה לפחות זיג זאג אמרו אבל הוא לא הגיע. דיברתי איתם היום והם אמרו שהיום הם שלחו את זה.. נראה מתי זה יגיע.שמעתי ביקורות די טובות עליהם.. אני מקווה שעשיתי עסקה טובה ושלא יהיו בעיות נוספות.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים לא אמורות בעיות במשלוח.. ואם יהיו תתעצבן תתפרץ על השרות לקוחות... ותאמין לי אתה תקבל משהו... ולמה אתם עושים כזה סיםור מקדיחת חורים לברגים?
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אם הם שלחו זה לא בידיים שלהם אלא של FedEx (חברת השליחויות שלהם). למרות זאת אני מאמין שתקבל את זה מחר או גג עוד יומיים.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר אם הם שלחו זה לא בידיים שלהם אלא של FedEx (חברת השליחויות שלהם). למרות זאת אני מאמין שתקבל את זה מחר או גג עוד יומיים.לא.. בעיה היא שאישרתי את ההזמנה ביום חמישי, אמרו לי שהיא תגיע ביום ראשון והיא לא הגיעה (התאכזבתי :-\)אני מקווה שהם לפחות שלחו את זה היום......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.