פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים טוב אז היום הגיע המחשב החדש שלי עם מארז Antec AMG 1080 כבר הרבה זמן אני חושב על רעיון מקורי לפרוייקט מודינג עד שהיום בפוקס ממש ראיתי את הדיסק של הסרט SIGNS זרוק לי על השולחן וישר עלה לי הרעיון של CROP CIRCLES אלה הצורות ש"החייזרים בסרט" יצרו בשדות אחרי בדיקות וחיפושים ברשת גיליתי שזה לא רק בסרט ויש המוני צילומים של דברים כאלה אז התחלתי בחיפושים אחרי תמונות שיתאימו לי למארז עד שמצאתי את שני אלה: (1) (2) תמונות אלה ישמשו אותי לחלון לגג(1) ולדלת(2) המארז אלה הם התיכנונים לבנתיים העבודה תחל שבוע הבא עקב חוס בחומרים (נגמר הפרספס והדיסקים של הדרמל) תנו את דעותיכם לגבי הפרוייקט המתוכנן עדיין אפשר לשנות
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים לא נראה לי תוכל לחתוך אותם בדיוק כמו שהם נראים בתמונות. אבל הרעיון נחמד מאוד. בהצלחה נחכה לעדכונים
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים נחמד מאד רעיון יפהורק שתדע הסרט מבוסס על דברים אמיתיים מה שיש בסרט הם העתיקו ממעגלים קימים ..
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אתה יודע שלא באמת חייזרים עשות את הסמלים האלו....זה נראה אחלה.... קשה אבל אחלה.אתה תיהיה צריך טיפה לשחק עם התמונות כדי שזה יהיה אפשרי לעשות מהם חלון בלי שהם יפלו אבל נראה מעניין
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים לא אמרתי שחיזרים עשו זאת וגם לא אמרתי שבני אדם רק אמרתי שהסרט מבוסס על דברים שקימים
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים רעיון יפה מאוד יש כמה מקומות שאני רואה בעיה לחתוך אבל בטח תסתדר איכשהו ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים לדעתי לא כדי לך לחתוך ת'מארזתדפיס את שתי התמונות ותנסה להכין שבלונות כמה שיותר מדויקותאחר כך תקח ספריי ותרסס את זה איך שבא לך איפה שבא לך וכמה שבא לך\אבל בכל מקרה הייתי צובע ת'מארז לצבע אחרבהצלחה
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר המארז יעבור צביעה בשלב יותר מאוחרהמארז יעבור חיתוך + החריטות לפרספקס ע"י CNCאז אני לא ממש דואג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.