עבור לתוכן

מה הדרמל הזה עושה?

Featured Replies

פורסם

מצאתי היום משהו בארגז (הדברים המסומנים באדום) שרשום עליו דרמל זה יכול לעזור לי במודינג למישהו יש כזה?(הדרמל לא מוזר הוא "מיוחד") (נרגילה אם צריך להעביר את זה אז תמחוק את זה כי רציתי לדעת אם אפשר לעשות אם זה משהו למטרות מודינג..)

PIC00405.JPG

פורסם

*SPAM*

הוא גם יפה! וגם אופה!

תמיד רציתי להגיד את זה :\

עכשיו בקשר לעיגול הקטן, זה לא הצינור הזה שאתה מלביש לו ראש והוא כמו דרמל רק גמיש אז אפשר להכניס לכל מיני מקומות?

בקשר לגדול, לאדע.. נראה כמו הדברים האלה ששמים עליםה נייר שיוף והם משייפים לבד:\

פורסם
  • מחבר

לא מה פתאום הצינור והדבר הגדול הזה מחוברים

יש לי צינור רגיל עם הדרמל של וולף

אבל לזה המקום להכניס ראשים הוא כמו במברגה

פורסם

זה דרמל נפרד...

אמור להיות יותר "מקצועי"

יש לי את הקטלוג החדש של לדיקו ויש שם אחד כזה. אמור להיות אחד עם המון הספק אז זה בילתי אפשרי לשלוט עליו כמו על המולטי טול הרגיל. אתה שם את החלק הגדול על וו (תולה אותו איפה שהוא) ומשתמש בקצה של הצינור. מעניין איך זה עובד... (לפי מה שהבנתי הרגלית שולטת על העוצמה...)

השולחן עם הידית שבצד שמאל זה שולחן מיוחד שהדרמל מתחבר אליו ואז הוא מקובע ואתה מזיז את מה שאתה רוצה לעבוד איתו.... טוב עבודות מדוייקות...

אחלה ציוד, מאיפה?

פורסם
  • מחבר

זמן לסיפור היסטוריה!

פעם אבא שלי בנה מכוניות לאיזו חברה אני לא זוכר איזו זה היה שהוא היה באירופה ואני עוד לא הייתי חי..אז בקיצור הוא עבד עם הדברים האלה וגם הוא אוהב לעשות כל מיני דברים כאלה....(זה תורשתי).

הדוושה\רגלית היא לא מחוברת לשום דבר בנתיים (היא של הדבר הגדול והמפחיד לפי איך שזה נראה) אבל נראה לי שאפשר לחבר אותה גם למולטי טול..

עריכה:יש עוד הרבה מאיפה שזה בא

פורסם

זה תכלס הדרמל המקצועי . משתמשים בו במפעלים וכו'.

אמור להחזיק את המנוע סטנד כמו של איפוזיה רק שמתחבר עם מלחצים לשולחן.

ויש לו דוושה שהיא אחראית על המהירות.

פורסם
  • מחבר

נחמד...!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים