פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר רשת בין המחשב הזה לעוד אחדאני מחובר לadsl עם מודם אלקטל.אני ממש לא מבין בכל הדבר הזה רק רציתי לדעת כמה אני יצטרך להשקיע ברשת פשוטה שאני יוכל להישתמש באינטרנט בשני המחשבים ושאני לא ירגיש האטה במהירות שמישהו אחר מישתמש באינטרנט ושאני יוכל לשתף קבצים ויוכל לשחק משחקים ברשת.יש לשני המחשבים כרטיס רשת פשוט לאחד מובנה עם הלוח השני זה מה שמקבלים מבזק.כמה כסף אני צריך להשקיע ומה צריך לקנות?תודה
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים לפי מה שהבנתי המודם מחובר דרך הכרטיס רשת נכון? אם כך השיטה הזולה ביותר היא לקנות עוד כרטיס רשת (במידה ואין עוד אחד והמודם מתחבר דרך כרטיס רשת. זה יצור מצב שבמחשב אחד יהיו 2 כרטיסי רשת ובשני 1) ואז פשוט לקחת קבל רשת ולחבר אותם. אם יש לך XP ב 2 המחשבים אז יש שפ אשף שיסדר הכל כמה דקות
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר וזה לא מגביל אותי מכמה מקומות?אני עדיין יוכל לעשות אותם דברים כמו אם אני קונה ראוטר או נתב?
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים לא, אבל תוכל לעשות ביניהם רשת ולשתף דברים כמו אינטרנט. זה מגביל אותך ל 2 מחשבים בלבד, ולא יהיו לך אופציות מתקדמות יותר שנתב מציע. ד"א ראוטר=נתב, זו אותה מילה.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר אפשר בבקשה לדעת את הדברים שזה מגביל אותי בהם?דברים שאני לא יוכל לעשות באופציה הזאת
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים חפש את המילים "אלקטל" או "Alcatel" ואתה תמצא כ"כ הרבה דיונים על זה... דיברו על הנושא כבר עשרות, אם לא מאות פעמים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.