עבור לתוכן

מחיר של בטריות...האם הגיוני!!

Featured Replies

פורסם

חברה האם זה הגיוני שמוכרים 4 בטריות GP AA 1800mA כולל מטען במחיר של 59 שח?? יש איזה שהוא קאטש? ???

פורסם

אם נפלת על מבצע טוב זה די הגיוני אך מאוד מאוד גבולי, קאטש - כנראה אין , בטריות של 2300 בימינו יש , וזה כנראה מסביר את המחיר.

פורסם
  • מחבר

אם נפלת על מבצע טוב זה די הגיוני אך מאוד מאוד גבולי, קאטש - כנראה אין , בטריות של 2300 בימינו יש , וזה כנראה מסביר את המחיר.

אוקי אני יתן עוד קצת פרטים להבנה כללית החנות זה מחסני מכירות נאמר לי מהם שהם מוכרים 4בטריות כמו שציינתי עם המטען פוואר בנק לא 2 ולא 3 ולא החדשים אלה אחד פשוט בצבע כסוף ..ואמרתי להם שנגיד אם את כל זה הם מוכרים ב59 אז נגיד כמה יעלה אלצם בערך ה2300 מימיאמבר והם אמרו שזה יקפיץ דראסטית תמחיר ויעבור אפילו ת 170 שח וכנל לגבי ה2000 מילי..שמחירם יותר מה1800 השאלה האם זה אוליי בטריות עם דפקט ביצור שעברו חידוש או ענערף משהו כזה ולא יתנו את התמורה לבטריות שאמורות להיות 1800 מילי או שאין מה לדאוג בקשר לזה ו59 שח זה מחיר שווה ומטורף שצריך לחטוף...?

פורסם

המטען הכסוף שאתה מדבר עליו זה המטען הראשון בסדרה ש-GP הוציאה לשוק, גם כתוב עליו "PowerBank I" או משהו בסגנון (אני זוכר שקניתי אותו לפני שנתיים וחצי ב-119ש"ח + 4 בטריות 1600mA :().

אם אתה שואל אותי 59ש"ח זה מחיר יפה מאוד לכל הדיעות אבל יש מבצעים טובים יותר, למשל בחנות הדסקים של קניון מולהים באילת מצאתי מבצע לא רע בכלל על PowerBank 3 + ארבע בטריות 2100mA ב-99ש"ח!

מן הסתם המבצע שראית הוא כדי לנקות סטוקים ישנים מאוד של המטענים הללו.

פורסם

כן..... גם לי יש את ה PB1..........

עושה את העבודה, רק חבל שתוך 24 שעות. :-X

פורסם

לדעתי לא שווה לקנות את ה power bank 1 וגם לא את ה 3 שיש לי אותו ...

קנה את ה rapid + סוללות 2100 טעינה של 3- 5 שעות תסופק בהחלט 200 שקלים. http://www.gppowerbank.co.il/instructions.asp#PBRapid

לי יש את ה smart 2 (הגרסא החדשה ל smart 2000) טוען בשעה סוללות 2300.

פורסם

אם אתה רוצה אתה גם יכול לבנות מטען מהיר שטוען סוללה ב15 דקות יש מלא סירטוטים באינטרנט של מעגלים כאלו והגוק שצריך אפשר להזמין מהחברה שלו דוגמית בחינם אפילו על המשלוח הם לא גובים כסף

פורסם

אני לא בטוח אבל נראה לי שטעינה מהירה מידי הורסת את הסוללה.. או מקצרת את חייה.

פורסם

אתה צודק - טעינה כמה שיותר מהירה מורידה מאורך החיים של הסוללה וטעינה כמה שיותר איטית "בריאה" לאורך החיים של סוללות מסוג ניקל מטל הידריד.

אבל אין מה לדאוג מזה כיוון שמחיר הסוללות יחסית דיי נמוך בימינו , רבעיית סוללות טובות אפשר למצוא בפחות מ 100 ש"ח (אני שילמתי קרוב ל 300 על סוללה מקורית למצלמה שלי).

וגם יש מטענים מהירים זולים , שבתקופת ה A70 שלי עשו עבודה נהדרת - קניתי משהו שנקרא GOLDEN POWER טוען 2100 תוך שעתיים וחצי , עשה עבודה מעולה בשימוש יומיומי (אני היתי חייב מטען מהיר, לא יכולתי לעבוד עם מטען איטי).

ככה שאפשר לקנות את הפאוור באנק שלוש ולחפש במקביל מטען מהיר זול (בד"כ מגיע עם סוללות - שזה אופצייה נהדרת לגיבוי) למיקרים שבהם אין זמן או שיוצאים לאיזה טיול.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק - טעינה כמה שיותר מהירה מורידה מאורך החיים של הסוללה ואעינה כמה שיותר איטית "בריאה" לאורך החיים של סוללות ניקל מטל הידריד.

אבל אין מה לדאוג מיזה כיוון שמחיר הסוללות יחסית דיי נמול בימינו , רבעיית סוללות טובות אפשר למצוא בפחות מ 100 ש"ח (אני שילמתי קרוב ל 300 על סוללה מקורית למצלמה שלי).

וגם יש מטענים מבירים זולים , שבתקופת ה A70 שלי עשו עבודה נהדרת - קניית משהו שנקרא GOLDEN POWER טוען 2100 תוך שעתיים וחצי , עשה עבודה מעולה בשימוש יומיומי (אני היתי חייב מטען מהיר לא יכולתי לעבוד עם מטען איטי).

ככה שאפשר לקנות את הפאוור באנק שלוש ולחפש במקביל מטען מהיר זול (בד"כ מגיע עם סוללות - שזה אופצייה נהדרת לגיבוי) למיקרים שבהם אין זמן או שיוצאים לאיזה טיול.

קיצר מה שאתם אומרים ש59 שח לסוללות גיפי 1800מילי כולל המטען הישן זה סביר ???? זמן הטעינה ממש לא הכי מפריע לי , מה שחשוב לי זה שאיכות והביצועים של הסוללה אגב אם יש לכם קישורים למבצעים שוים בסיגנון? אשמח אם תביאו לפה- ועוד שאלה יש לי נגיד שאני נישאר עם המטען גיפי פוור בנק הישן הלבן ..ונגיד יקנה סוללות 2100 מילי בניפרד ככה ב95 שח  אז זה יהיה בסדר ויעבוד תקין?? ולמשל כ שאני יטעין אותן במטען הישן שלי האם זה יטעין אותם באופן מירבי? [ושוב משך הזמן לא יפריע לי עם זה יקח יממה שלה אפילו כמו שאמרו פה טעינה מוצלחת ואורך חיים מתקיים רק עם הטענה איטית ]   8)

פורסם

אני לא מבין חצי ממה שאתה רושם.

אתה אוליי יכול לערוך את ההודעה מחדש, לסדר אותה, ולשים סימני פיסוק?

פורסם
  • מחבר

ערכתי.. 8)

פורסם

אני לא חושב שתהייה בעיה, אתה יכול לבדוק תכנס לאתר העולמי של GP, ותסתכל על הדגם שלך.

פורסם

לפותח התרד.

אם לא מפריע לך זמן הטעינה אז קנה את ה power bank 3 אך לדעתי קנה עוד רביעיית סוללות של 2100 לפחות.

ולא יהיה בעיה לטעון ב פאוור באנק 3 גם סוללות של 2300.

יש גם מטענים של חברות אחרות לא ממש מוכרות ובשביל זה הם יותר זולים או עולים אותו דבר ובעלי ביצועים טובים יותר של שעתיים וחצי או 3 שעות

כמו הדוגמא ש ice2k הביא GOLDEN POWER.

פורסם
  • מחבר

לפותח התרד.

אם לא מפריע לך זמן הטעינה אז קנה את ה power bank 3 אך לדעתי קנה עוד רביעיית סוללות של 2100 לפחות.

ולא יהיה בעיה לטעון ב  פאוור באנק 3 גם סוללות של 2300.

יש גם מטענים של חברות אחרות לא ממש מוכרות ובשביל זה הם יותר זולים או עולים אותו דבר ובעלי ביצועים טובים יותר של שעתיים וחצי או 3 שעות

כמו הדוגמא ש  ice2k  הביא GOLDEN POWER.

אוקי תודה אבל אם נגיד אני יטעין סוללות 2100 או 1800 או 2300 במטען "פוואר בנק " הישן והותיק [הלבן] האם הוא גם יצליח להטעין תסוללות ????ושוב לא מפריע לי שזה יקח כיממה.... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים