עבור לתוכן

איך עושים את החלון השקוף בצד<?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב כזה DSCN0626.JPGאבל לי אין חלון הזה לקחתי תתמונה מפה איזה שהיא כתגוריה ..

ואני רוצה לדעת איך עושים אותו

פורסם

אתה לוקח ג'יגסו או דרמל או מה שזה לא יהיה ועושה את החור בצורה שאתה רוצה. אחריי זה אתה קונה פרספקס ומחבר אותו אם דבק\ברגים

לא מסובך בעיקרון..

פורסם
  • מחבר

ואיך עושים תאור הזה?

פורסם

או שאתה קונה קטודות (פלורוסנטים) בחנות מחשבים או בונה לבד שורה של כמה LED-ים שתאיר את המארז מבפנים

פורסם

אל תקנה קתודות! הם יכולים להתפוצץ (באמת!!!)

invertersuck05.jpg

פורסם
  • מחבר

אז מה לקנות?

פורסם

בנתיים ממה שאני שמעתי רק לסופר נוב זה התפוצץ אבל להרבה הרבה הרבה אנשים זה פועל מצויין

פורסם

invertersuck05.jpg

אוי נו באמת !?!?!

כשמשתמשים בהן נכון ולא "שוברים" אותם וקונים של חברה מוכרת אז הם לא יתפוצצו

איך זה יש לי אולטרא בחדר (שזה בערך אותו עקרון..) והיא קיימת קרוב ל3~2 שנים ולא קרה לה כלום ? (טפו טפו טפו)

פורסם

אל תקנה ספק כוח גם! הוא יכול להתפוצץ ולשרוף את המחשב!!!

נו באמת מה זה השטויות האלה...

פורסם

בלי להעליב

לא הייתי מתכוון להקשיב לעצות של משהו שיכול להתפוצץ ממישהו שקורא לעצמו SUPER N00B (ושוב בלי להעליב)

פורסם

הפרספקס בתמונה שהבאת הוא פשוט פרספקס כחול, אבל אפשר באותה מידה גם לשים פרספקס שקוף עם תאורה כחולה.

באותה הזדמנות אני אמליץ לך על מהמדריך השלם לבניית חלון במארז שמופיע תחת קטגורית מדריכים אצלנו באתר.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות אבל ראיתי גם ספוטים כאלה לתאור?

ואיך מחברים את זה ביכלל..?

והאם צריך אביזרי קירור? לכול זה?

פורסם

Re5p3ct-טוב כמובן שאתה יודע יותר טוב על קטודות ויותר על מודינג ממני, וגם ממש מגניב שאתה משתמש במספרים בשם שלך שיחשבו שאתה יותר l33t.

אני אמרתי לבן אדם לא לקנות את זה בגלל שאני יודע שהinverter ברוב הקתודות דפוק ואני יודע שעדיף לדים. יש בפורומים האלה גם אנשים אחרים שחושבים כמוני, אבל מצדי, תשתמש בקתודות,ושישרף לך המחשבץ אנשים כמוך הם בדיוק הסיבה שפורומים אחרים כמו pheaton וTF יותר טובים.

פורסם

אולי תפסיק להגיד בכל פורום שקטודות נשרפות על ימין ועל שמאל?

זה שראית באתר מסוים קטודה אחת שהתפוצצה אתה מסיק מזה שכל הקטודות בעולם עומדות להתפוצץ?

הרי גם אתה יודע שזה לא נכון.

פורסם

אתה הולך בכל התראדים שעניתי עליהם ומגיב עליהם?

בכל מקרה אם תחפש על זה בגוגל תראה שהרבה כן נשרפים. לא כולם, אבל הרבה. אני פשוט אמרתי שאנשים לא יקחו את הסיכון הזה במחשבים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים