עבור לתוכן

חיבור אינטרנט - USB או LAN?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי שאלה של מתחילים,

קניתי מחשב חדש עם לוח + EPOX 3KDA3

ללוח יש גם כרטיס רשת של 1FBPS RJ45 LAN

דרך מה עדיף לי לחבר למודם קבלים שלי USB או LAN?

כמו כן חיברתי כרגע לחיבור LAN ולאחר הכיבוי הנורה ממשיכה לפיול ולהבהב (של הLAN), זה אמור לקרות? איך זה קורה עם כיביתי את המחשב, איך עדיין יש מתח?

תודה

פורסם

בחיבור lan דרוש מקור מתח חיצוני שמתחבר לחשמל כי הכרטיס רשת לא מעביר חשמל בניגוד ל usb שעושה כך.

אני לפני ההתנסות שלי ב adsl (לא כבלים) עדיף lan כי ב usb לפעמים היה לוקח לו זמן עד שהוא היה נטען וב lan זה לא כך בגלל המקור החצוני.

חוץ מזה ברוב מודמי ה lan אפשר להתעסק ז"א להפוך אותם לנתבים או כל מני דברים שאי אפשר לעשות ב usb ...

פורסם

מודם USB גם לוקח משאבי מערכת, עלול לגרום לחוסר יציבות במערכת ולרוב יש עם המודמים האלה הרבה תקלות

רק LAN

פורסם

אממ אבל יש חיסרון קטן שהוא לא ממש מפריע אם אתה רוצה לעשות רשת אז אתה צריך עוד כרטיס רשת או האב וכל זה אבל בכללי זה לא סיפור

פורסם

מישהו שם לב שהוא דיבר על מודם כבלים?

דרך מה עדיף לי לחבר למודם קבלים שלי USB או LAN?

אומנם טעות כתיב, אבל...

ז"א שאין נתב ואין מודם ADSL-USB דפוק. פשוט עדיף לחבר לכרטיס רשת וזהו, אבל המודמים של הכבלים עובדים טוב גם בUSB

פורסם

מודם USB גם לוקח משאבי מערכת, עלול לגרום לחוסר יציבות במערכת ולרוב יש עם המודמים האלה הרבה תקלות

רק LAN

מצטער שאני מקפיץ (יוצא לי לדפדף כל כמה ימים) אבל אני רוצה לחזק חזק ולחזק את דברי ידידי ולנסות להחדיר את זה עמוק:

[move]חברו את המודם דרך כרטיס רשת! חברו את המודם דרך כרטיס רשת! חברו את המודם דרך כרטיס רשת! חברו את המודם דרך כרטיס רשת! [/move]

ובנוסף למשאבים שתחסכו, ליציבות ואמינות שתקבלו, תקצצו אולי כמה מילי שניות דרך כרטיס הרשת (ומי לא היה רוצה כמה מילי שניות פחות בפינגים?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים