פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים שלוםהצילו .....מה לעשותקניתי כרטיס מסוג albatron 5900xtvכשאני שם את הכרטיס המחשב עולה פעם אחת ואח"כהמחשב כל הזמן נכבה ונדלק...עוד לפני שמערכת ההפעלה עולההמאוורר של הכרטיס עובד רק לפעמים כמו כן לאחר פעם אחת לא ניתן לראות כלום בתצוגההחלפתי ספק..לא עזר... החלפתי זיכרון, מעבד, ניתקתי את כל הכרטיסים ואפילו החלפתי לכרטיס מסך זהה חדש אבל התופעה חוזרתבסוף החלפתי ללוח זהה אחר אבל גם בו אותה הבעיהבדקתי את כרטיס המסך על מחשבים אחרים ועליהם הוא עובד בלי בעיההמחשב עובד עם כרטיסי מסך אחריםמה עושים??????!!!!!!!!אני מיואש המפרט שלי הואלוח אם: gigabyte 7nnxp מעבד amd 2500 דיסק sata 120gbזיכרון ddr400 של סמסונגכרטיס מסך gigabyte radeon
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים דבר ראשון תכתוב כותרת עניינית (ראה חוקי הפורום).המחשב הזה פעל עם כרטיס אחר או שהוא פשוט לא פועל ?
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אולי יציאת ה AGP נדפקה או משהו כזהאם המאוורר עובד רק לפעמים זה יכול להיות קשור לכרטיס מסךתנסה לחבר כרטיס אחר ותראה מה הבעיה
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר הלוח עבד לי בצורה תקינה עם עוד 2 כרטיסי מסךאחריםgigabyte 9000proclub 3d 7000החלפתי את לוח האם (אחריות) כי חשבתי שהוא נדפקקיבלתי אחר זהה והבעיה חוזרת ???
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים ל5900XT יש כניסת מולקס ,האם חיברת לשם תמולקס? (מולקס זה חיבור חשמל 4 פינים)
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר כן חיברתיוהכרטיס עבד בצורה תקינה על 3 מחשבים אחרים :-[אולי יש איזה הגדרה ב bios של המחשב שקשורה לתקלה?למרות שלא ניתקלתי אף פעם במצב שאחרי האיתחול של המחשבלא רואים כלום במסך
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים כמה ואט הספק כוח?הספק כוח איכותי או ג"נרי? (אם אתה לא יודע תתשובה אז תביא חברה/דגם ואני כבר אבין בעצמי)
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים רגע רגע, לא הבנתי..ניסית לשים אותו על הלוח שהיה לך ולא עבד וקיבלת כזה חדש ועדיין לא עובד?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר קיבלתי אחר זהה בגלל שהוא באחריות (אבל לא חדש :-[)ועדיין יש את אותה התקלה
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אתה מצליח להעלות ווינדוס? / להגיע למצב בטוח?זאת הבעיה הכי מוזרה שראיתי עד עכשיו. ועוד איזה בעיה מחורבנת...תפרט את מה שקורה עוד יותר. כל הדברים הקטנים
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר הצלחתי כבר להכנס לווינדווס אבל אחרי זה כשמפעילים מחדש את המחשב עוד לפני שהמחשב מגיע לווינדווסיש מין קפיצות מתח והוא נכבה ונדלק ולא רואים יותר כלום במסך כשהוא מופעל מחדש כמו כן המאוורר עובד ומפסיק או שלא מסתובב בכללהמוזר הוא שזה קרה לי עם 2 לוחות אם (gigabyte 7nnxp)וגם עם כרטיס המסך החדש שקיבלתי
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים לחבר שלי הייתה בעיה דומה ובסוף לא עלה המחשב והתברר שזה הזכרונותלעוד חבר שלי היה אותה בעיה המחשב לפעמים נדלק או לא נדלק בכלל, וכתוצאה מחום כנראה (המארז שלו היה אחר החמימים) הלוח שלו נשרףיכול להיות גם מעבד..עד שלא תנסה רכיב רכיבאתה שומע במקרה צפצוף שהמחשב נדלק לפעמיים?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר הזיכרון אמנם חדש אבל עובד עם כרטיסי מסך אחריםבכל מקרה בדקתי עם הזיכרון הקודם שלי שהוא בטוח תקין והתופעה חוזרתכמו כן שמתי מעבד זהה ממחשב אחר ועדיין אותה בעיהיש לי מארז סביר של compucase והמחשב עובד עם כרטיסים אחרים בלי להתחמם
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר לא נראה לי שזה הספק בדקתי אותו עם 3 ספקים ונראה לי שהוא אולי אפילו דפקלי ספק אחד של hecבכל מקרה יש לי ספק כח sunshine mi-atx520 עם 2 מאורריםשאמור להיות ספק של 520 ווט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.