פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אני נוסע עם המשפחה ונראה לי שיהיה לי די משעמם, בבקשה תתנו לי שמות של משחקים איכותיים שאפשר לשרוף איתם ת'זמן על המחשב הנייד, אפשר גם משחקי ראש בראש (1מול1) ברשת (יש עוד לפטופ), אבל תקחו בחשבון שהכרטיס מסך לא סוחב הרבה..תודה רבה!! נ.ב. איזה כרטיס מסך צריך כדי להפעיל needforspeed 2 או 3?Vega.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים GTA 2 אחד נגד השני יכול להעביר שעות.שחק גם משחקי RPG טובים כמו final fantasy 7 (רשמתי את זה נכון ???) ודיאבולו 2\1בעיקרון כל משחק ישן וטוב יעשה את העבודה.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים לך על Deusex. משחק בגוף ראשון ללא דרישות גרפיות מיוחדות, שיתן לך לפחות 40 שעות של הנאה צרופה.בדוק.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים heroes of might and megic4 או 3תוכן שעות, אבל זה רק אם אתה אוהב את הסיגנוןווארקרפט 3 מצויין , 2age of empires half life משחק מצויין לאחד על אחד ולא דורש הרבה quake3 unreal כנל (אבל hl במיוחד כיף)יש איזה משחק מצויין שמאוד אהבתי אבל אתה צריך geforce 2 שיפעל לך ספץ - או משהו ברמה של geforce 2 או יותר ;]]]giants citizen kabutoמשחק מצחיק לאלה, הרבה פעולה וגם אסטרטגיה , 3 דמויות שונות, ממש כיףזאו
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר כרגע heroes קורץ לי הכי הרבה.. למרות ש1 על 1 זה לא עד כדי כך כיף.. red alert גם לקחתי, ראיתי בת'ראד של ההמלצות משחקים את thief 1 ואני מחפש אותו ב-p2p, אתם חושבים שיש אתר שנותן להוריד את זה חוקית? כי זה משחק מ-98 (לפי ההמלצה)
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים WC3 אני לא בטוח שיעבוד בלפטופ. זה משחק כבד יחסית.את כל משחקיי העכבר כדי לך לשחק רק אם אתה מביא איתך עכבר חיצוני (שזה מומלץ גם אם אתה לא הולך לשחק..)HL הצלחתי להריץ על לפטופ אם כרטיס מסך 8 מגה ומעבד 500MHZ אז זה בטוח יעבוד לך וזה אחלה משחק (לא רק HL אלא כל מה שעובד על המנוע הזה).
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים grim fandango פשוט משחק כייף.משחק מצחיק מאוד ואם אתה אוהב את הסוג אז אל תוותר עליו.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר הממפף, אולי אני אשים Quake 2 ואוריד מלא מלא בוטים.. חח.. למרות שזה לוקח פול זמן להוריד הכל, אלא אם.. מישהו יודע איפה משיגים את Quake 2? אני יודע שזה קוד פתוח אז זה בטוח חוקי.
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים Quake 2 קוד פתוח ??? לא נראה לי אבל אם אתה אומר..יש לי רק שאלה אחת: למה אתה לוקח לפטופ לחופש?? לנסיעה אולי זה מובן אבל אתה יוצא לחופש בשביל להיות עם לפטופ?
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים חחחחחחחח בשביל מה אתה יוצא לנופש אם כוונתך היא לשחק במחשב?? תישאר בבית תפתור לעצמך את כל הבעיות : רציני אתה יוצא לנופש אז תעשה דברים אחרים מחשב יש בבית לא כך??
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים חחחחחחחח בשביל מה אתה יוצא לנופש אם כוונתך היא לשחק במחשב?? תישאר בבית תפתור לעצמך את כל הבעיות : רציני אתה יוצא לנופש אז תעשה דברים אחרים מחשב יש בבית לא כך?? תצא, תהנה.. אתה בנופש! אם בכל זאת.., אז Heroes נראה לי הכי סבבה.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים עם סולדאט (www.soldat.pl) ברשת אתה יכול להעביר שעות ארוכות מאוד מאוד מאוד ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.