עבור לתוכן

הוינדוס שלי - אשכול פירסום "איך נראה הוינדוס שלך"

Featured Replies

פורסם

אתה יודע, שמעתי שאם לוחצים על תפריט "התחל" המחשב נהיה יותר איטי, כי הוא צריך לחשב מחדש את כל הקיצורי דרך.

אגב, גם להפעיל ICQ עושה מחשב יותר איטי.

וגם אימיול. כאילו דהההההה ...רק האימיול יכול לחנוק למוות מחשבים מטורפים ! ;D הוא לא רואה שום מחשב ממטר

• תגובות 68
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היתי צריך להוריד איכות ::)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הנה

פורסם

אני עדיין לא הבנתי איך להשתמש בפלאג אינים לתוכנה הזאת... אני מוריד את הפלאג,לוחץ עליו והוא רושם לי שכדי להתקין אותו אני צריך .net framework . למישהו יש רעיונות?

נכנסתי ל faq באתר של התוכנה ורשום שם שכדי להתקין פלאג אין אני צריך לרשום כמה קילומטרים טובים של שורות בחלון הדוס...

עריכה:בעיה נוספת עם העידכוני חדשות דרך האתר של ynet . התוכנה רושמת לי ג'יבריש וניסיתי את כל סוגי הקידודים שיש לעיברית.

תודה לעוזרים

פורסם

.NET Framework כלול בתוך SP1 ל-XP, אבל אפשר להוריד אותו בנפרד מהאתר של Microsoft, כירוע לי ::)

פורסם

מחשב כליל

תגובות מהירות על כל פעולה (פחות ממאית שנייה)

ככה אני אוהב אותו, בלי עיצובים חרטות ושטויות שמאטות את המחשב.

פורסם

ככה אתה אוהב אותו, רק האייקון של ATI שם למטה, ש"תופס" בסביבות 2MB זכרון לא מפריע לך... ::)

פורסם

ככה נראה הווינדוס שלי

פורסם

אני עדיין לא הבנתי איך להשתמש בפלאג אינים לתוכנה הזאת... אני מוריד את הפלאג,לוחץ עליו והוא רושם לי שכדי להתקין אותו אני צריך .net framework . למישהו יש רעיונות?

נכנסתי ל faq באתר של התוכנה ורשום שם שכדי להתקין פלאג אין אני צריך לרשום כמה קילומטרים טובים של שורות בחלון הדוס...

עריכה:בעיה נוספת עם העידכוני חדשות דרך האתר של ynet . התוכנה רושמת לי ג'יבריש וניסיתי את כל סוגי הקידודים שיש לעיברית.

תודה לעוזרים

.NET Framework ניתנת להורדה מWindows Update.

אגב, לא כל הפלאגינים דורשים .NET - פאנל האימיול, האוברנט, וה"כמה ימים עד" לא צריכים את הסביבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים