עבור לתוכן

מידידות לחברות

Featured Replies

פורסם

אנשים יש לי בעיה שאני אוהב מישהי שהיא ידידה שלי  אבל אני רוצה מעבר , הקשר שלנו טוב מאיי פעם אני לא ידוע מה לעשות אני לא רוצה לדפוק את מה שיש עכשיו אבל מצד שני זה אוכל אותי מבפנים

תביאו עצות ותגידו את דעתכם על הנושא בכללי

• תגובות 103
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שלחתי קודם לינק למשחק דייטים וירטואלי אבל לא משנה... ;D

וואי, מה זה כל הת'רדים האלו על אהבה? עונת הייחום של היורם ה-Zony המצויי?

טוב... קודם כל תחשוב אם אתה רוצה לסכן את קשר הידידות איתה כי זה יכול להתפוצץ בפנים ועדיף ציפור אחת ביד מ-2 על העץ.

מצד שני אתה יכול לכבוש את ליבה בדרך מקורית שחייבת לתת לך הרבה קרדיט, במיוחד אם אתה ביישן...!

שלח לה מכתבים לא חתומים וספר לה כמה שאתה אוהב אותה וכל הדברים הדביקים האלו, כמה שהיא יפה וחמודה וחכמה, תביא כמה ציתותים משייקספיר או סתם איזה משורר כדי להחמיא עוד קצת, שלח פרחים (אל תגיד יקר, 3 חבילות של 10 ורדים מקסימים בשוק עולה 10 שקל) ותעשה לה מניפולציות עד שתרצה לדעת מי אתה וזה ותהיה מוכנה לפגוש אותך וזה ואז...! :)

פורסם

אני אישית נמנע מלתאהב כי אני יודע שלא יצא לי מזה כלום.... :-X

פורסם

שאני אדליק קטורת ל-Freya ואתפלל בשבילך? :D

פורסם

:P ::)

דווקא אני מאוד רוצה כבר קשר נמאס לי... אני בן 18 מה זה ואני עדיין לא מצאתי קשר בכלל ואפילו אין ידידות בכלל!! :P

פורסם

אז תנטוש את המקלדת לקצת כזה...

פורסם
  • מחבר

מאמי אני לא כזה ביישן זה לא עניין של ביישנות זה עניין של סיכון.

ושייקספיר לא בקטע שלי אני פשוט לא כזה

בקשר לעונת הייחום זה תמידי !!!!!!! ;D

פורסם

זה לא יעזור בגרוש אני בן אדם ביישן מה זה יתן לי אם אני יצא להסתובב חחח כלום :-\ :P

וחוץ מזה אני כן מסתובב פשוט לא יוצא לפורום,פאבים,מועדונים בכלל

פורסם

מאמי אני לא כזה ביישן זה לא עניין של ביישנות זה עניין של סיכון.

ושייקספיר לא בקטע שלי אני פשוט לא כזה

בקשר לעונת הייחום זה תמידי !!!!!!!  ;D

אולי לא אבל היא ללא ספק תרגיש מוקסמת ומיוחדת ותרצה מייד

מערכת הייחום של הבנות עובדת אחרת. אצלכם זה מנגנון דיי פרימיטיבי אבל אצלינו זה כל השיט של הרומנטיקה.

no pain, no gain.

פורסם
  • מחבר

אצלנו המוח דיי פשוט אני לא הולכים סחור סחור לעומתכן שאתן אוהבות משחקים שטויות וכאלה ..

או שזה פשוט שאנחנו חושבים עם הזיין :-\

ואתן יאני עם המוח למרות שאתן לא יכולות להודות בזה שגם אתן מתחרמנות או חושבות כמונו הבנים כי זה פשוט לא יהיה יאה להגיד את זה הרי אז לא יהיה לכן מה להגיד לגבינו.

פורסם

זה לא שאין לנו ליבידו, יש לנו, לחלקינו אפילו מפותח מאד אבל אנחנו פשוט לא יכולות לוותר על הכיף שבלהתאהב וכל זה ולא כולן אוהבות לקפוץ למיטה סתם כך. תראה, אתה שאלת אותי איך לגשת לבחורה שאתה אומר שאתה אוהב אז אני עונה לך בכנות. רוצה עוד? פנה בפרטי כי לא נראה לי שמישהו פה הולך ליישם שום דבר שאני אגיד.

פורסם

זה לא שקופידון קפץ לביקור או משהו...פשוט ALEXGEZ הוא חבר שלי והוא ראה את הת'רד על אהבה ואת הסקר ואז כנראה חשב אולי שווה לנסות לאתגר אתכם ;)

מצאת את מי לשאול אלכס...חבורת מיוחמים ואחת שאולי אולי יודעת מהחיים שלה :P

פורסם
  • מחבר

רט חשוב ששחכתי לכתוב יש לה חבר והם התפמפמו לא לפני הרבה זמן אותי אישית זה הורג אני מרגיש מת מבפנים מצד שאני אני לא רוצה לבוא לה ככה משום מקום לנחות עליה להצהיר על הכוונות שלי אני פשוט לא רוצה לפגוע בה היא חשובה שלי לא רק בתור ידידה אני לא רוצה לראות אותה עצובה או בוכה . :'( :'(

פורסם
  • מחבר

BLATTYBOY חברי היקר העונה לשם מתן תודה רבה על הכנות שלך אבל עפי הפורום שלך אי אפשר לא להגיד שגם אתה ילד לא רגיל ועם בעיות 8)

פורסם

עם כל הכבוד ל"פורום שלי", אני לא רואה את עצמי בעייתי במיוחד  ;)

יש פה הרבה יותר נואשים ממני שהיו מוכנים לעשות הכל בשביל סטוץ'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים