עבור לתוכן

מידידות לחברות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

את איתי באותו ראש גם אני חשבתי ככה .

משהו אחר עכשיו יש לי חבר ביישן מאוד הוא איך שאומרים עושה הכל בדרך שלו ויש לו בעיה לצאת מהבית עכשיו הבעיה היא לגרור את התחת העלוב שלו החוצה אחרת הפדלעה ישב כל ההיום בבית מול ה TV כל הדרכים כבר נוסו תנו לי רעיון ?

• תגובות 103
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

וואלה זה בכלל מצב קשה אפילו אני לא במצב קשה עד כדי קח :P :P :P

מה הוא אוהב?

תנסה להוציא אות מהבית ותילך איתו לאן שהוא אוהב ואחרי זה תיסחוב אותו למקום אחר

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהוא לא אוהב כלום והתגובה הראשונה המתקבלת היא לא ואז אחרי שיכנוע רב עוד בקושי הוא מסכים אם מסכים בכלל ועוד עם קונצים ודרישות ותנאים

פורסם

יש לי מכרה כזאתי שהיתה איתי ביסודי. חנונית כזאתי, ממורמרת, פולניה-גרמניה אבל לפעמים עצבנית כמו מרוקאית. גררנו אותה אני ועוד חברה לפאב אירי חביב בת"א, היא אכלה, שתתה, נהנתה אבל אח"כ שוב קיטרה וקיטרה. אם הוא סתם ביישן זה בסדר, יש פתרון אבל אם הוא כזה ילד מזדקן כמו המוזרה הנ"ל אז זאת כבר בעיה.

פורסם

נשמעת בול כמוהו

אולי נכיר ביניהם? שיקטרו ביחד? ;D

פורסם

כמו זוג זקנות במעלית? נשמע טוב. היא בת 20 אבל נדמה לי. בן כמה הוא?

פורסם
  • מחבר

בגיל שלנו

אני חייב להגיד לך שאתה חכמה בת כמה את 19? נראה כאילו אתה חיה כבר חיים שלמים

פורסם

נראה כאילו את חיה כבר חיים שלמים

אני שמעתי שהוא קרא לך זקנה ;D

פורסם
  • מחבר

וואי :o

אל תכניס מילים לפה שלי סך הכל רציתי לתת מחמאה לא להעליב!!!!!!!!!!!!

פורסם

אוווו יאאלה מ-ל-ח-מ-ה אוווו מכות1!!

יאאלה מלחמה ;D

דרך אגב זה משצע כאילו הוא רוצה להתחיל איתה :P

פורסם

חה חה, אתה לא הראשון שיגיד את זה. זה לא שאני חכמה, זה שנדמה לי שרוב הבנות בגילי פשוט סתומות לאללה. באתי להשתחרר בכוח אדם בבסיס והפוסטמות שם שואלות אותי מה אני הולכת לעשות. אז אמרתי שאני הולכת להיות טכנאית וטרינר אז הן לא קולטות "מה זה טכנאית וטרינר? את הולכת להיות וטרינרית?" אז אני מנסה להסביר להן שלא, אין לי אינטרס כי וטרינר 90% מהעבודה שלו זה לסרס חתולים ולי אין זין לזה, אני מעדיפה להיות טכנאית שזה כמו אחות אבל עם יותר חופש פעולה וכל זה. הן הסתכלו עליי כאילו נפלתי מאיזה עץ ומאחורי המבט הריקני שלהן עם עיניי הזכוכית שלהן... ראיתי חור שחור. אז אחת שואלת אותי פתאום "אז מה, את כאילו חכמה???". רציתי לדפוק את הראש בקיר, בסוף יצאתי ועשיתי את זה.

פורסם

לא ידעתי שלבנות יש זין:ג

פורסם

בשביל זה אין לי

פורסם

PHP DUDE

אולי הגיע הזמן שתבדוק מה באמת יש שם? :P

בכל מקרה, מי שפתח את הטראד, אני מרגיש כאילו אני כתבתי אותו, אותו מקרה, התחיל לפני איזה חצי שנה, ידידה שלי ואני, ניהיו ידידם ממש טובים ופתוחים אחד לשני והכל מממממממממש כייף ביחד אבל! יש חבר :\

עכשיו זה הורג אותי שהיא אומרת לו שהיא אוהבת אותו והכל ושהיא איתו :\

עכשיו תיכננתי להגיד לה מה אני מרגיש כלפיה, אבל אני דפוק אז זה יצא בצורה הכי דפוקה שיכולה לקרות, בכל מקרה היא יודעת, ולא הישתנה הרבה, :\

אנחנו המשכנו ליהיות ידידם טובים, הייתה תקופה של קצת הידרדרות אבל לא בידיוק בגלל הגילוי רגשות שלי כלפיה, ועכשיו אני חוזרים לקשר דיי טוב,

בגלל שזה קרה לי, קשה לי מאוד להגיד לך מה לעשות :\

ולא, אני לא מצליח לשכוח ממנה :(

פורסם

חה חה, אתה לא הראשון שיגיד את זה. זה לא שאני חכמה, זה שנדמה לי שרוב הבנות בגילי פשוט סתומות לאללה. באתי להשתחרר בכוח אדם בבסיס והפוסטמות שם שואלות אותי מה אני הולכת לעשות. אז אמרתי שאני הולכת להיות טכנאית וטרינר אז הן לא קולטות "מה זה טכנאית וטרינר? את הולכת להיות וטרינרית?" אז אני מנסה להסביר להן שלא, אין לי אינטרס כי וטרינר 90% מהעבודה שלו זה לסרס חתולים ולי אין זין לזה, אני מעדיפה להיות טכנאית שזה כמו אחות אבל עם יותר חופש פעולה וכל זה. הן הסתכלו עליי כאילו נפלתי מאיזה עץ ומאחורי המבט הריקני שלהן עם עיניי הזכוכית שלהן... ראיתי חור שחור. אז אחת שואלת אותי פתאום "אז מה, את כאילו חכמה???". רציתי לדפוק את הראש בקיר, בסוף יצאתי ועשיתי את זה.

מה את רוצה מפרחות המגעילות של הצבא....

חכם אצלהם זה מישהו שיודע קצת יותר מהם, וזה לא קשה :)

אגב,

נראה מעניין לעבוד עם חיות :P, לא שונה מהצבא, רק שהחיות יותר אינטלגנטיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים