עבור לתוכן

מידידות לחברות

Featured Replies

פורסם

הקטע שמערכות יחסים נגמרות ביצורים קטנים שצורחים ללא הפסקה תמיד הרתיעה אותי.

:-X

• תגובות 103
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אתה עדיין בתול? :P

פורסם

כן זה חרא חחח אני למשל יכול כל יום ללכת למכון ליווי ולזיין שם אבל אני לא רוצה!

אני רוצה למצוא מישהי שאני אוהב שתהיה חשובה לי ושתרצה את זה חחח לא יודע איך להסביר בדיוק חחחח :P :P :P

פורסם

תקשיב אני הייתי באותה בעיה כמוך , יש לי ידידה ממש ממש טובה שאני והיא כמו אחים ואני מרגיש שהקשר שלנו ממש חזק כאילו שום דבר לא יהרוס את זה והיה לי פתאום שאני רוצה יותר ..........וחשבתי על זה ובסוף הגעתי למסקנה שזה רק יהרוס את הקשר החזק שלנו ושהסיכון לא שווה את זה ואני מנסה להוציא אותה מהראש .

תעשה ככה ,כמה שאני מכיר בחורים שניהיו חברים של הידידות הכי טובות שלהם זה רק הרס

פורסם

יא, איך כולם עושים ביג דיל מהבתולים. פאק, אני לא מתנגדת אם אני הייתי מחכה עוד שנה ככה וזה לא בגלל שאני בחורה.

ואלכס, אם אתה באמת אוהב אותה ולא מזיין לנו את השכל אז תראה את זה ככה. אם היא "מתפמפמת" אז זה לאו דווקא מרמז על קשר עמוק. אני הבנתי שאתה בן... 12-13? גג 15. אז בת כמה כבר היא? דברים כאלו ובגיל הזה עושים או מטיפשות או מלחץ מהחבר שאומר "אם את לא שוכבת איתי אז את לא אוהבת אותי ואני עוזב אותך" ואולי היא באמת לא אוהבת אותו אבל מה שכן היא תלויה בו נפשית והיא פוחדת שהוא יעזוב וכולם יגידו "וואי זרקו אותך" ולהיות "רווקה" בגיל הזה בשביל הקטנות זה בעסה כי הן חושבות שחבר זה הכל בעולם ויקפצו על כל אחד שלא מפחיד מדיי ויבקש מהן חברות. ככל הנראה זה המצב שלה, ניחוש פרוע שלי, הסטוץ שלה לא יימשך הרבה זמן ובקרוב היא בעצמה תבין שהקשר מבוסס על כלום חוץ מסקס, תרגיש מפודחת ותברח ממנו. עכשיו השאלה היא מה אתה יכול להעניק לה שהוא לא יכול? יותר נכון, מה אתה תיתן ולא תיקח? קשר עמוק באמת יכול להתקיים גם בלי יחסי מין, במיוחד בגיל הזה. ראיתי הרבה זוגות שהיו הרבה זמן ביחד והם התחילו רק אחרי שנתיים-שלוש או אפילו יותר ולפני זה הם הכירו אחד את השני דיי הרבה זמן ומכאן גם בטחון אחד בשני.

פורסם

חחח תודה אל העצה אבל אין לי ידידות בכלל :P

אני לא מדבר אם בנות ואם כן זה רק בחנויות בגדים וזהו חחח אם המוכרות חח :-\

פורסם

שלב ראשון קח נשימה עמוקה..אח"כ סגור את המחשב ונתק את הכבל של המודם...אחרי זה אני בטוח שיהיה הרבה יותר קל

פורסם

תראה זה לא יעזור במה זה יעזור לי כבר?! ::)

אני יוצא מהבית מסתובב פה ושם הולך לחדר כושר מתאמן חוזר הביתה וממשיך לשחק כי אין מה משהו אחר לעשות...

עדיין לא היית בחיים שלי בפורום או במועדונים בעיר חחח חוץ מכמה פעמיים בזיגי שיחקתי סנוקר

פורסם

שמע, אני בטוחה שאתה לא ogre מפחיד אז אני לא רואה שום סיבה למה שתהיה לך הערכה עצמית כל כך נמוכה. אתה לא מדבר עם בנות ברשת לפעמים? בוא נגיד שמערכת היחסים הכי טובה והכי ארוכה שלי היתה עם מישהו שהכרתי ברשת דווקא ולי יש מלא ידידים, יותר מידידות - מה לעשות? אני טומבוי. ::)

פורסם

דווקא להכיר בנות מהרשת זה לא פיתרון מנסיון...... ::)

פורסם

טוב מה אני יכול לעשות זה אני חחח וכם אני נראה לי רע :-\

אבל אני פשוט לא מתקשר אם בנות בכלל!! כמו שאמרתי רק בחנויות שאני קונה דברים...

ולא אני לא מדבר איתן ברשת כי אין יל סיבה אין יל מושג ל מה ובכלל לא יצא מזה כלום :P

פורסם

טוב אני מסתכל עליך ומבין כמה אני מעורר רחמים לפעמים  :-X

שנה גישה ומהר!

להיות פסימי לא יעזור בגרוש

אתה רוצה לשנות את המצב? אז קח את עצמך בידיים ! ;)

פורסם
  • מחבר

אז זהו מאמי אני בן 17.5 וזה קצת יותר עמוק מזה אבל מצב שני תראי היא מיהרה להתפמפם איתו אחר ישהם רק חודשיים ביחד

פורסם

תגיד אחי מה הקטע אם ה"מאמי" ::)

פורסם

סורי בקשר לגיל, התבלבלתי בינך ובין מישהו אחר.

שמע, בגיל הזה קשרים לא נמשכים יותר מדיי זמן אז תישאר בשטח ותן לה להרגיש שאיכפת לך ממנה לא משנה מה ואם הוא יזרוק אותה, אז אתה תהיה הראשון שהיא תרוץ להתנחם אצלו (לפני החברה והאמא, תאמין לי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים