פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אוקיי יש לי Amd Athlon XP 2800+ BartonAMD NF7-STwinmos 512mb 400ddrHercules ATI 9500 Proיש לי מאוורר על הCPU שהוא Titan ועושה מקסימום 3000rpmיש לי 2 מאווררים במחשב אחד מכניס ואחד מוציא אוויראוקיי המחשב מאז תחילת הקיץ מתכבה לי ברגעי הצהריים וגם בערב אם אני נכנס למשחקיםהשיטה היחידה שהוא לא יתכבה הוא להוריד אותו למטה לסלון ולהפעיל מזגןוניסיתי את זה במלא דברים שהייתי צריך לעשות כמו פורמט שהיה לי מתכבה והורדתי למטה ולא התכבה וכמו המשחק דום 3 שלמעלה התכבה ובסלון למטה לא התכבה... קיצר זה בטוח בעיית התחממותהשאלה היא מה יכול לגרום לזהאני יתאר לכם איך זה מתכבה... פתאום מתכבה ומתחיל לעשות צפצופים מוזרים כמו של סירנה של משטרה עד שאני לא מוציא את הכבל השחור של החשמל ומחזיר אותו הוא לא מפסיק את הסירנהקיצר אני נוגע עם האצבעות בצעלות קירור של המאוורר titan שאמור לקרר את הcpu אבל הוא דיי חם.. לא ממש רותח אבל דיי חםאבל אנשים אמרו לי שזה גם יכול להיות בעיה של הספק כח ששולח volts שגוים בעת חימום יתר ואז זה גורם ללוח אם לכבות אוטומטית את המחשב ולעשות צפצופיםאם קרה לכם פעם אולי בגלל החום או לא יודע מהבבקשה תעזרו ליתודה
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים תבדוק בביוס או דרך תוכנה את הטמפרטורה בכל מיני מקומות במחשב. אם היא על גדר הסביר תיכנס לביוס (או אולי אפשר דרך תוכנה שקיבלת עם הלוח אם) ופשוט תשנה את הטמפרטורה הקריטית שבה המחשב מכבה את עצמו כדי לא לפגוע ברכיבים. אם היא גבוהה מדי אז צריך לחשוב על דרכים לקרר את המחשב, כמו להוסיף מאווררים או לפתוח את המארז.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים תדאג שהמארז מאוורר מספיק (תחליף אותו, תוסיף מאווררים אם צריך) ותחליף את הגוף קירור של המעבד אם צריך (טיטאן זה ממה לא להיט).
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר בעיקרון המארז שלי מארז חצי פתוח וגם שמתי מאוורר ענק בפתח שלו והפעלתי על רמה 3וזה בהתחלה עזר אבל במשחקים הכי חזקים זה לא ממש עזרהטמפ במעבד היא 52... בערך... לא עולה על זה גם במשחקים לא ממש...הטמפ בלוח אם 30-35.... ואין עוד איפה לבדוק שהמחשב נותן לי לראות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.