פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים טוב חברים.. גם אני התחלתי בפרוייקט מודינג משלי... ובשלב ראשון.. החריטה!! היום מצאתי תמונה.. ובסקר דעת קהל החלטתי שזו תהיה החריטה שלי.. פה יש תמונות : http://photos.walla.co.il/nadaw משום מה זה עובד רק על מוזילה אבל תנסו.. שמתי ליד פנס.. כמובן שעם לדים אולטרה זה יראה הרבהה יותר טוב.. ואני גם אשפר טעויות חריטה.. יהיה טוב !! צודההה
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר הכל בגדר הנסתר !! אה כן... ומן הראוי שאומר שזוהי החריטה הראשונה שלי.. :
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים :)wooooow מאיפה יש לך את התמונה הזאת?... עם מה חרטת אם עשית את זה עם דרמל אז עם איזה ראש(מספר)?... אתה יכול בבקשה לשלוח לי או להעלות את התמונה??.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר הוספתי תסמל לאלבום מישהו העתיק את הסמל של "הסיפור שאינו נגמר"... אם אתם לא מכירים.. יש לי בלעדיות ;D תגידו... איך החריטה ???? צודההה
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים יפה מאוד נדב..... ובסקר דעת קהל החלטתי שזו תהיה החריטה שלי..היי!! רק אותי שאלת! ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים לא רואים בכלל את התמונות חוץ מאת התמונה של הסמל של הסיפור שאינו נגמר. יש לי חברים.. למה אתה משוויץ?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים ולמה אתה לא מתחשב במיעוט, בכול אותם הבודדים שמשתמשים בInternet Explorer? ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר מי שעוד לא עבר לFIREFOX.. באמת הגיע הזמן.. : את החברים הבאתי מחול.. בחצי מחיר !! היום צפו לעידכונים חדשים !!! 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.