פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים ידעתי שאסור לשלוח את אבא שלי לבד.אין לי מושג למה אבל הוא החליט שהוא קונה את הסוג היקר, וזה עלה לו איזה 5 שקל לאחד :-\.טוב לא נורא.וואו, גנבים....אגב אין סוג טוב ולא טוב, אני יצדיק ת'מחיר רק אם זה לד דו צבעי אולטרא-ברייט, ו/או שאחד הצבעים הוא כחול... אחרת זאת סתם גנבה...תתנחם בזה שלפחות יצא מאוד יפה...
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר מה זה לד אולטרא-ברייט?אבא שלי אמר לי שהיה שם לד ב-1.5 ש"ח והיה את זה שהוא קנה ב-5 ש"ח.אני לא יודע למה הוא לקח את היקר!!
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אולטרא-ברייט זה לד מאוד מאוד חזק, משתמשים בהם גם לפנסים של המחזיקי מפתחות אם אתה מכיר.בכל מקרה - אין טעם סתם לטחון מים, לא בוכים על חלב שנשפך, ופעם הבאה קונים בחנויות אלק' ולא בחנויות חשמל :-*
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים חפיף ! יצא באמת באמת יפה איך עשית את זה 9V ? מאיפה הוצאת 3+ ? אני יודע לעשות 12+ ו 7+... אבל לא 9 בא לך לעזור?
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר אחי עדיין לא עשיתי את זה, אבל זה מה שאני יעשה.בעזרת המדריך באתר.עושים את זה בעזרת הנגד 33 ohms .(אני חושב, אני לא בטוח), אבא שלי חשמלאי והוא יעזור לי בזה.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אני מביןלי כבר יש את הfanbus שלי בראש ואפילו יש לי את כל החלקים חוץ מהפאנל של המארז שעדיין לא אצליוחוץ מהלדים והPCB שאני צריך לבנות (אגב מישהו מכיר אזור שמדפיס PCB? )יש לי את הבתי לדים (לא השחורים הפשוטים כמו שיש לכולם פה, את הכסופים המגניבים האלה שיש בחול P: )ואת הסוויטצ הכפולהנה המעגל שאני הולך לבנותהמולקס השמאלי הוא power inוכל השאר זה fan outהאפור הזה ליד הלד (שהוא הירוק הזה ואמור להיות לד שני צבעים) זה נגדבתכלס? דיי מבולגן P: אבל העיקר שאני מבין חחזה מעגל של 7/12[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר הקפצתי כי סוף סוף הצלחתי לשים פה תמונה אחת. ולפי החוקים אפשר להקפץ אם משנים משהו בהודעה. המוד קצת נתקע כי קרה איזה משהו שלא אומרים אותו סתם ככה בציבור ( ), אני ימשיך אותו ממש בקרוב.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים עשית טעות,קנית לדים מאד חזקים למקום שאמור לעשות תאורה קטנה.זה יסנוור אותך ויעשה תאורה בכל החדר :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.