פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים פעם נסעתי עם אבא שלי (מלווה ) בכביש החוף פתאום שוטר עוצר אותי אומר לי נסעתה במהירות מופרזת אני שואל אותו איך הוא יודע הוא אומר לי אתה מתכווח?! רוצה גם דוח על הפרעה לשוטר בתפקיד? לא היה לי או לאבא שלי כוח להתווכח אז קיבלתי את הדוח לא ששילמתי אותו :
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר זה פשוט מגעיל... שמעו חברה', אם זה קורא ב-3 בבוקר בכביש הערבה ואין שם אף אחד... מי צרייך דוח, אין עדים, חסלו אותם וקברו בחול.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים פעם נסעתי עם אבא שלי (מלווה ) בכביש החוף פתאום שוטר עוצר אותי אומר לי נסעתה במהירות מופרזת אני שואל אותו איך הוא יודע הוא אומר לי אתה מתכווח?! רוצה גם דוח על הפרעה לשוטר בתפקיד? לא היה לי או לאבא שלי כוח להתווכח אז קיבלתי את הדוח לא ששילמתי אותו : מזתומרת מה אתה מתווכח.??? זכותך לראות את המכשיר הליזר בו השוטר השתמש - לראות את הסימון בו, וגם לשאול ולברר בדיוק איך השוטר מדד ומאיזה מרחק והכל, כדי לבדוק שהתוצאה אמינה. לא מאמין שככה ויתרת, ועוד עם אבא שלך שהיה עד לידך שלא נסעת מהר..
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים ואם הוא מראה לך שעל האקדח כתוב 270?ואם הוא אומר לך הנה פה עמדתי וזה תפס אותך נוסע כך וכךזה עדיין מילה שלו מול מילה שלךכמובן שאם האוטו שלך בכלל לא עושה 270 אז אתה תנצח במשפט אבל אם אין לך שום דרך להוכיח אז המילה של השוטר תופסת ושלך שווה לתחתככה שאם בדיוק השוטר היה צריך לגמור מכסה והוא בדיוק החליט להתלבש עלייך אין הרבה מה לעשות
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מצלמות זה לא למהירות כי זה מצלמת סטיל והיא לא יכול לדעת כמה נסעתזה רק לכאלה שגונבים רמזוריםאין לך רשיון נכון?למה אנשים שאין להם רשיון מגיבים בכלל לנושאים כאלו?אני לא ילך לתת עיצות בפורום לינוקס אנשים בלי רשיון לא לתת עצות בקשר לרכב
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אין לך רשיון נכון?למה אנשים שאין להם רשיון מגיבים בכלל לנושאים כאלו?אני לא ילך לתת עיצות בפורום לינוקס אנשים בלי רשיון לא לתת עצות בקשר לרכבמה לעשות שכרגע ניפצת לעצמך את התאוריהכי יש לי רשיוןאל תגיב לפני שאתה יודע על מה אתה מדבר(אה אופס זה לא מה שאתה אמרת לי לא לעשות)אני מציע שטימטום יהפוך לעבירה פדרלית
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים צודק....טעיתי אבל לא לזמן רבכי עם המחשב הזאת (מצלמות יש רק ברמזורים) אתה לא תשמור על הרשיון שלך לזמן רבובלי קשר בתכלס לדעתי הקטע הזה של דחלילים וניידות מתנפחות באמת יגרום להורדת מהירות
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אני יודע שיש גם מצלמות ששוטרים משתמים בהם אבל המצלמה עצמה היא לא ללכידת המהירותהיא בסך הכל לצילום המספר ולשם מדידת המהירות צריך שוטר עם ליזר ראדר וכומה שהתכוונתי זה שאם אין שוטרים באיילון אז אי אפשר לתפוס אותי על מהירות
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים זה מצלם אותך בשתי נקודות וע"פ הפרש הזמן הוא מחשב את המהירות שלך.מצלמות תופסות מעל 120 קמ"ש
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים כן רק שיש פגם מסויים1.הוא לא ממש ידע מתי להתחיל לצלם2. איך הוא יודע שהוא צילם את אותו אוטו בשתי הפעמים3. מה קורה עם עברתי נתיב באותו רגע והוא לא בדיוק ראה את המספר שלי4. הוא לא יודע מי נסע באוטואני = דוח + שלילהאבא = דוח + נקודות
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים המצלמה יודעת תסמוך עליה.....הדו"ח נשלח לבעל האוטו.שמע אני לא בטוח שהיא יודע ואם כן אז למה לא שמים כאלה באיילון?ושובאם זה נשלח לבעל האוטו איך משרד הרישויי יידע לישלול לי או לתת לו נקודות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.