פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים במקום לעשות את כל העבודה (הרי חלק מכם עושים את זה רק כדי להשוויץ מול החברים והכל)אז במקום להכין את כל הפאן קונטרול תכינו כמו פאן קונטרול אבל שלא ישלוט במאווררים תעשות את זה עם נורות LED (כרגיל כמו שבונים פאן באס) אבל אל תחברו את המאווררים חברים שלכם לא ידעו שזה באמת לא פוע הם יחשבו שזה כן פועל ויתלהבואני אישית מעדיף עם מאווררים
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני לא חושב שעושים א זה רק כדי להשוויץ לחברים .. ואם משהו עושה את זה רק בשביל להשוויץ אז הוא מפגר ...ואם כבר עושים פאן באס אז כדאי לחבר את המאווררים כי למה כל הפאן באס ...
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים לפי דעתי כל העניין של הפאן באס זה רק כדי לקבל יותר שעות שינה... (במקרים של מאווררים רועשים מנמיכים את פעולת המאוורר בפאן באס ואז אפשר לישון בשקט... )
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים וואלה נכון .. לא חשבתי בכיוון הזה ...עכשיו אולי גם אני יבנה לעצמי פאן באס ...
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר כן אז מה אבל מי שלא כל כך מבין או אין לו כוח והוא רוצה שהמחשב יראה משופר והכל זה מגניב כי גם המפסקים הם כמו של המטוסים אז זה מגניב אתה מעלה את כל המפסקים כמו בסרטים שמראים לפי דעתי הרבה ילדים עושים את זה בשביל היופי אני לא משכנע אף אחד זה רק רעיון שחשבתי עליו בזמן שבניתי את הפאן באס שלי
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אז מה ההבדל בין חיבור לד לבין חיבור מאווררים?שלרובנו יש מאוורים מחוברים למולקס ורק צריך לחתוך חוט אחד שמתחבר למולקס...ולהוסיף את הפוטנציומטר..או לחבר לד למולקס עם נגד או כמה לדים ולחבר לרגל של לד חוט ואת החוט לחבר לפוטנציומטר
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מישהו רואה את המטרה של הת'ראד הזה? כי אני לא כל כך.... לא נראה לי שיש מטרה... OREN13....פאן באס זה לא ליופי זה לשימוש >
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים oren13 [glow=red,2,300]congratulations[/glow]הצלחת להכניס את הת'ראד שלך לעשרת הת'ראדים ההזויים ביותר בפורום אלקטרוניקה ומודינג!לפני שאתה פותח ת'ראד תדאג שהוא לא יהיה סתמי!אולי תפתח ת'ראד על איך לעשות HARDCANO באוואנטה---> סתם כדי להרשים את החברים...מזה השטויות האלה!? אתה עושה חצי עבודה ורק כדי להרשים את החברים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.