פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אהה אמא היקרה הסכימה לקנות לי דרמל רק שיש לי שאלונתדרמל מיוצר על ידי חברת דרמל שהיא חברת בת של בוש?או שבכלל לבוש יש דרמל המיוצר על ידהלמה שהתקשרתי להום סנטר אמרו לי יש דרמל של בוש ???ואילו שהתקשרתי לשזאר אמרו יש דרמל של דרמל ??? עכשיו אני בעבודה ושאני מסיים ב-4 אחהצ אני רץ לקנות כבר אז זה דיי דחוףנ.ב. אני מתכנן על dremel multi pro אלה אם יש רעיונות יותר טובים?נכנסתי לאתר של לדיקו היובאן של דרמל בארץ ממה שראיתי יש דרמל מקצועי דיגיטלי אבל הוא לא נראה ממש נוח, יש את המולטי פרו שנראה לי הכי נפוץ ויש את הנטען אבל זה בטח חתיכת כאב ראש כל הטעינותבתודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים דרמל של דרמל זה הדבר האמיתיכל השאר זה חיקוי של המוצר, עם תאימות לאותם הראשים של הדרמל המקורייש את וולף ויונדאי שנחשבים לזולים (200 שקל) ומספיקים למודרים רגיליםלא יודע מה בקשר לבושויש את דרמל המקורי שעולה בערך 400-500 שקל תלוי בערכה
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר אני מנסה לעשות חיפוש על דרמל של בוש ולפי מה שהבנתי מהממצאים חברת בוש קנתה את דרמל לפי מה שאמרו בהום סנטר יש להם דרמל של בוש עם קיט של 40 ראשים ניסיתי לחפש תמונה של הדרמל של בוש והם אותו דבר כמו התמונה אצל לדיקו מישהו יכול להאמת שדרמל של בוש הוא הדרמל של דרמל
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים גם אם חברת דרמל שייכת לבוש (מה שאני חושב שלא נכון, אבל לא בטוח בזה)אתה לא צריך לקנות דרמל שמוטבע עליו השם בוש, אלה רק דרמל שבא עם המותג דרמל!
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר סבבה נלך לראות מה מוכרים ונחזור עם תמונהתודה ;Dיאללה נתנו לי הפסקה הולך לאכולללללל ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר טוב הייתי בהום סנטר וקניתי מולטי פרו של דרמל עם הקיט של 40 חלקים ב500 אולי יקר אבל זה מה ישמישהו יכול להסביר לי מזה "ציר גמיש" ולמה אני צריך את זה?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים צינור גמיש:צינור גמיש שמתחבר לדרמל ואז במקום להחזיק את הדרמל אתה תולה את הדרמל איפה שהוא ומשתמש בצינוריתעל הצינורית אתה יכול לשים ראשים כמו שאתה שם על הדרמל עצמואתה תמיד יכול להוציא את הצינורית זה ממש קלזה בערך כמו להחליף ראש
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר אז זה כאילו מתלבש על הדרמל כמו כל אקססורי אחר ובעצם מתפקד כמו הארכה של הדרמל? אפשר לשים בקצה של הצינור גמיש הזה כל ראש בדיוק כמו על הדרמל?כמה דבר כזה עולה בהערכה גסה?ואיזה סיבה יש לי לקנות דבר כזה? איזה יתרונות יש לו על שימוש בדרמל עצמו?אנשים משתמשים בדבר הזה הרבה?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים " אפשר לשים בקצה של הצינור גמיש הזה כל ראש בדיוק כמו על הדרמל? "כן,בגלל שהוא גמיש יותר נוח לעבוד איתו במקומות עדינים וצרים שכל גוף הדרמל לא נכנס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.