פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אין לי מושג למה תרצה לעשות כזה דבר1.הגדרות בביוס,תעשה disable לערוץ IDE שהסידירום מחובר עליו,זה גם יעלים כוננים אחרים שמחוברים איתו על אותו כבל IDE2.ניתוק כבליםוזה יגרום שלא יזהה בכלל ולא רק בוינדוס
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר אין לי מושג למה תרצה לעשות כזה דבר1.הגדרות בביוס,תעשה disable לערוץ IDE שהסידירום מחובר עליו,זה גם יעלים כוננים אחרים שמחוברים איתו על אותו כבל IDE2.ניתוק כבליםוזה יגרום שלא יזהה בכלל ולא רק בוינדוסניתוק כבלים לא ממש מתחשק לי לפתוח את מחשב וכאלה .. ואני רוצה לעשות את זה כי הורדתי משחק שאני לא מוצא לו קראק והוא עובד עם דיסק הבעיה שאין לי צורב אז שאני מריץ אותו בתוכנה של כונן וירטואלי הכונן הוירטואלי הוא לא הראשי ולכן המשחק לא מזהה אותו אז אם אני יבטל את הסידירום המשחק יזהה את הוירטואלי ויעבוד .. :] אה ותודה אני כבר ינסה את זה
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים לא הבנת את Burton אם היית קורא את החוקים היית מבין...לא משנה בקשר לת'רד נתק תסידירום וזהו מה הבעיה?
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר טוב עכשיו הבנתי .. ונכנסתי לביוס ואז לBOOT ורשום שעל הIDE DRIVE נמצא הדיסק הקשיח שלי ואיפה שהסידי רום נמצא יש אפשרות לביטול אבל זה לא עוזר הווינדוס עדיין מזהה ..
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים טוב תשמע למרות שאני לא משתמש בוינדוס הרבה והוא באנגלית אני ארשום מה אני הייתי עושה במקרה כזה ונסה לראות אם זה עוזר לך Right Click on [My Computer] > Manage > Disk Managmentשם תמצא את הכונן CD שלך ההוא שלא וירטואלי Right Click עליו > Change Drive Letter and Pathsשם יופיע לך האות שתחתיה הכונן שלך ממופה (מלשון מיפוי) ותעשה עליה [REMOVE] זה אמור לגרום לwindows לא לראות את הכונן שלך ככונן שניתן ל"התקשר" איתו בעזרת מערכת קבצים, למרות שעדיין תוכל לצרוב אליו אם אמרת שזה צורב, תוכנה צריבה עדיין אמורה לזהות אותו כהתקו צריבה.דבר נוסף שתוכל לעשות הוא לעשות עליו (כונן CD פיסי) Disable (איקס אדום) במנהל ההתקנים.והדבר הכי חכם הוא לעבור ללינוקס ולהריץ את המשחק דרך WineX !איזה משחק זה אגב ?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר תודה אני כבר ינסה .. Soldiers - Heroes of World War II זה שם המשחק ...
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר טוב הצלחתי לגרום לווינדוס לא לזהות אבל לצערי זה לא עוזר המשחק עדיין לא עובד לא נורא תודה לכם על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.