עבור לתוכן

איך אפשר לגרום לווינדוס לא לזהות את הסידירום שלי ?

Featured Replies

פורסם

תודה :] !

פורסם

אין לי מושג למה תרצה לעשות כזה דבר

1.הגדרות בביוס,תעשה disable לערוץ IDE שהסידירום מחובר עליו,זה גם יעלים כוננים אחרים שמחוברים איתו על אותו כבל IDE

2.ניתוק כבלים

וזה יגרום שלא יזהה בכלל ולא רק בוינדוס

פורסם

פשוט תוציא אותו ::)

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג למה תרצה לעשות כזה דבר

1.הגדרות בביוס,תעשה disable לערוץ IDE שהסידירום מחובר עליו,זה גם יעלים כוננים אחרים שמחוברים איתו על אותו כבל IDE

2.ניתוק כבלים

וזה יגרום שלא יזהה בכלל ולא רק בוינדוס

ניתוק כבלים לא ממש מתחשק לי לפתוח את מחשב וכאלה .. ואני רוצה לעשות את זה כי הורדתי משחק שאני לא מוצא לו קראק והוא עובד עם דיסק הבעיה שאין לי צורב אז שאני מריץ אותו בתוכנה של כונן וירטואלי הכונן הוירטואלי הוא לא הראשי ולכן המשחק לא מזהה אותו אז אם אני יבטל את הסידירום המשחק יזהה את הוירטואלי ויעבוד .. :]

אה ותודה אני כבר ינסה את זה

פורסם

lol

לא היית צריך לספר לנו את זה ;)

פורסם
  • מחבר

הוא אמר שאין לו מושג למה שאני יעשה את זה אז פשוט הסברתי למה ..

פורסם

לא הבנת את Burton אם היית קורא את החוקים היית מבין...

לא משנה בקשר לת'רד נתק תסידירום וזהו מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו הבנתי ..

ונכנסתי לביוס ואז לBOOT ורשום שעל הIDE DRIVE נמצא הדיסק הקשיח שלי ואיפה שהסידי רום נמצא יש אפשרות לביטול אבל זה לא עוזר הווינדוס עדיין מזהה ..

פורסם

טוב תשמע למרות שאני לא משתמש בוינדוס הרבה והוא באנגלית אני ארשום מה אני הייתי עושה במקרה כזה ונסה לראות אם זה עוזר לך

Right Click on [My Computer] > Manage > Disk Managment

שם תמצא את הכונן CD שלך ההוא שלא וירטואלי Right Click עליו > Change Drive Letter and Paths

שם יופיע לך האות שתחתיה הכונן שלך ממופה (מלשון מיפוי) ותעשה עליה [REMOVE] זה אמור לגרום לwindows לא לראות את הכונן שלך ככונן שניתן ל"התקשר" איתו בעזרת מערכת קבצים, למרות שעדיין תוכל לצרוב אליו אם אמרת שזה צורב, תוכנה צריבה עדיין אמורה לזהות אותו כהתקו צריבה.

דבר נוסף שתוכל לעשות הוא לעשות עליו (כונן CD פיסי) Disable (איקס אדום) במנהל ההתקנים.

והדבר הכי חכם הוא לעבור ללינוקס ולהריץ את המשחק דרך WineX !

איזה משחק זה אגב ?

פורסם
  • מחבר

תודה אני כבר ינסה ..

Soldiers - Heroes of World War II זה שם המשחק ...

פורסם
  • מחבר

טוב הצלחתי לגרום לווינדוס לא לזהות אבל לצערי זה לא עוזר המשחק עדיין לא עובד :/ לא נורא תודה לכם על העזרה

פורסם

מסקנה ? לקנות עותק חוקי של המשחק :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים