פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408072134146448/DSCN0340.JPGאני לא מתמצא בזה (מודינג) אבל יש לי טיפה ידע במחשבים לבנות וכאלה וחשבתי שאולי אני יעשה רק תלוי במחיר
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים שמע אין כאן מודינג שאני רואה חוץ מסליבינג קטן אבל ממש קטן!!חוץ מזה אתה יכול לקנות את המחשב במחיר הרגיל שלו בלי "המודינג" ולעשות את הסליבינג הזה בלי בעיה ובגרושים ואם תרצה אסביר לך כיצד.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מה שאני רואה בתמונה...המארז הזה, שכולל חלון, בסביבות ה500 שקל ללא חלוןההיטסינק למעבד 180 שקל פלוס מינוסכמה מאוררים פשוטים שכל אחד עולה בסביבות ה20 שקל לאחד...איזולירבנד לליפוף חוטים, 6 שקל גג...
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר הבנתי...ok תראה מה אני רוצה פחות או יותר כמו שיש במארזאני רוצה שיהיה דלת שקופה כזאת עם מאוורר שמופיע שמודבק2 מאווררים מאחור, ושיהיה על המעבד מאוורר tt שיהיה אליו אולטרה כחולהכמה פחות או יותר זה אמור לעלות? ואיפה אני יכול לקנות
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אתה קונה את זה בנפרד או ביחד עם המחשב? אם ביחד עם המחשב תרשום לנו איזה מפרט...
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר נפרד מהמחשב יש לי מחשב כבר שנה... פנטיום 4... AMD..... 1900+לוח לא זוכר חחחהרדיסק 80GB של WDכרטיס מסך FX 5200צורב......DVDוזהו עם לא שחכתי משהו
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים הבנתי...ok תראה מה אני רוצה פחות או יותר כמו שיש במארזאני רוצה שיהיה דלת שקופה כזאת עם מאוורר שמופיע שמודבק2 מאווררים מאחור, ושיהיה על המעבד מאוורר tt שיהיה אליו אולטרה כחולהכמה פחות או יותר זה אמור לעלות? ואיפה אני יכול לקנותכמו שאמרתי המארז מגיע עם חלון ומאורר בדלת - הוא עולה 500 שקל ללא ספק כוח, שאותו תרכיב מהמארז הישןמאורר רגיל עולה 25מאורר לדים עולה 50מאורר על המעבד עולה 180(אני חוזר על עצמי כי אחרי שעניתי אתה ממשיך לשאול את זה!)"אולטרה" זה נקרא קטודה, קטודה שמאירה אור כחול (כולל מתאם שחייב בשביל להפעיל את התאורה) עולה 60-65 שקלאת הכל אתה יכול לקנות ב:www.pch.co.ilwww.pandas.co.ilwww.noacomp.co.ilאת המארז תוכל לקנות ב480 ש"ח מ KSP.CO.IL
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר הנה זה מצא חן בעייניRAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt המארז כולל ספק 420 וואט , חלון צד , 3 מאווררים מאוור צד עם לדים ושתיים מאחורה עם חיישן טמפרטורהמפנדה ב390 ש"ח..רק מזה לדים?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים לד זאת נורה קטנה, מאוררי לדים אלה מאוררים מואריםמארז סבבה, אבל אני לא ממליץ להשאר עם הספק שלו.. ספק לא איכותי
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר הבנתי... ומה בקשר לזה?http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=3950ואני יוסיף לקנייה שני מאוורים לדים (עם אני לא טועה) מתחת לספק, בחלק האחורי של המחשבזה יחזיק? ספק בסדר?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים דבר ראשון קניתי את המארז הזה לעצמי לפני זמן מהואני חייב לציין דבר אחד - אל תקנה אותו!הוא דורש המון המון - המון עבודה!במצב המקורי כמו שהוא מגיע מהקופסא, זרימת האוויר על הפנים.. לא רק שיש 2 מקומות (בלבד) למאוררים, הם גם חסומים בגריל קטסטרופליאני לא בטוח שהספק עדיין זמין בארץ אני זוכר שלפני חצי שנה הפסיקו את היבוא שלו.. והספק שלו מתחת לכל ביקורת חייבים להחליףבקיצור ולעניין צבור כסף ותקנה משהו איכותי, אל תילך על סימבדה\סאנשיין קומה\ריידמקס וכל מיני מארזים לא איכותיים אחרים..רק שתראה כמה עבודה צריך בשביל להביא אותו למצב של זרימת אוויר טובהתמונה 1 - מראה את הוספת המאורר מאחורהתמונה 2 - הוספת מאורר מקדימהתמונה 3 - מאורר בגגתמונה 4 - חירור הפאנל, פשוט מחייב..תמונה 5 - מאורר מערבל שסתם הוספתי לזרוק את האוויר שתקוע במפרציםכדרך אגב תוכל לראות שהייתי צריך לפרק את השילדה התחתונה של ההרדיסקים והייתי צריך להוריד את כל הגרילים המובנים בשילדה..
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר אתם יכולים לעזור לי במציאת מארז כולל ספק, כולל דלת נפתחת וכולל מאוורים בתקציב של 300 עד 500 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.