פורסם 2002 באפריל 2323 שנים מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה?דברים כאלה קיימים בכלל?אני פשוט חייב אותו כדי לשחק בfinal fantasy xפשוט חייב!!אם יש כזה דבר:איזה מחשב זה דורש?אני יכול לצרוב דיסק כזה?
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים יש אימולטור ל PS2 אבל הוא רק בפיתוח ... והוא לא מפעיל משחקים מלאים ,רק דמואים ..אין אפילו BIOS של PS2 אז אני לא חושב שבזמן הקרוב יהיה ... לפי דעתי אימולטור טוב ויציב יהיה רק באיזה שנה שנתיים .
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים לא נראה לי שיהיה גם עוד שנתייםכי סוני תבעה את החברה שבנתה את האמולטור לסוני 1
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים מה הקשר Bleem ? Bleem מת ,זה חראטה ... ePSXe Rulez :AR15:היום אימולטורים באים עם Plug Ins .. הכל ניפרד יש ל Video לSound לCd -rom ...הכי טוב Pete כמובן ... בשביל Video , המשחקים של PSX ניראים על מחשב כמו של PS2 .
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים זה בגלל שכיום יש מעבדים וכרטיסי מסך הרבה יותר טובים ממה שיש בPS2 ובגלל זה עדיף PC כי בו אפשר לשדרג ולשנות.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים נסה את זה, אני כמעט בטוח שהוא באמת מפעיל משחקים לפלייסטישן 2:http://planet.nana.co.il/sstuff/pcsx2%5Fv0%2E026%2Ezip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.