עבור לתוכן

עזרה בבחירת קירור למעבד 3400+...

Featured Replies

פורסם

לזה הסינק הזה תוכנן ובעיקר אם תשימו לב זלמן היא יצרנית של קירורים שקטים וטובים !!!!!!!!

• תגובות 95
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן בגלל זה אני מת אליהם!!

רק מה רק סידרת 7000 היו טובים גם לאוברקלוק!! ואפילו מעולים לא רק טובים!! ;)

סידרה 5000 , 6500 , 6000 היו שקטים ושמרו אל טמפ נמוכה אבל לא ממש היה מומלץ לעשות אוברקלוק איתם!! :P

פורסם

זה סינק ראשון שלי איתם (ובכלל ) ואני חושב שאני אמשיך איתך במקסימום אני שובר ל XP-120 של TR ...

נ.ב מי מגיע מהת'רד הזה היום למפגש ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי נראה לי אני אלך על ה 7000B CU... תציינו בקשה גם כמה עולה המשלוח.... אני צריך לקחת את זה בחשבון... דרך אגב אני אוכל לעשות איתו אוברקלוק או לא? כי באתר כתוב שאפשר לעלות ת'מהירות של המאוורר ואז לעשות אוברקלוק...

עריכה- בעע עכשיו הייתי באתר של זלמן וראיתי את זה-

. The maximum weight for a cooler is specified as 450g for Intel Socket 478 and AMD Socket

754/939/940, and 300g for the AMD Socket 462 CPU. Special care should be taken when

moving a computer equipped with a cooler which exceeds the relevant weight limit.

Zalman Tech is not responsible for any damage that occurs when moving a computer

והקירור שאני רוצה לקנות שוקל 750 גרם.... בעע אז מה אני אעשה? יש מצב שזה יהרס בגלל שיהיה רעידת אדמה או משהו? כי אם כן אז זה ממש לא שווה ת'כסף...

פורסם

אם אתה זוכר היתה רעידת אדמה בזמן הלימודים - הוא שרד מעולה!!

רק מה שכן את תטלטל את המארז קשות ותשתדל שלא להיכנס בו עם בעיטות וכו' ...

ולדעתי - לפני שהסינק יצא מהמקום ויקרע לך את הסוקט (החיבור ) הדיסק הקשיח יהרס הרבה לפני!!!!

פורסם
  • מחבר

אם אתה זוכר היתה רעידת אדמה בזמן הלימודים - הוא שרד מעולה!!

רק מה שכן את תטלטל את המארז קשות ותשתדל שלא להיכנס בו עם בעיטות וכו' ...

ולדעתי - לפני שהסינק יצא מהמקום ויקרע לך את הסוקט (החיבור ) הדיסק הקשיח יהרס הרבה לפני!!!!

בעעע אבל אחי אני זוכר שקראתי בעיתון והיה כתוב שם שעומדת להיות רעידת אדמה הרבה אבל הרבה יותר חזקה ממה שהייתה... בעעע אני פוחד שלא ילכו לי עכשיו 1800 שקל.... הממממ יש לי שאלה- הגריז תרמי שבא עם הקירור הוא טוב? זתומרת אמרו לי שיש כאלה שהם ממש לא טובים... אז אני רוצה להיות בטוח שאני מורח גריז טוב....

תודה

פורסם

הכול בולשיט!!

הגריז התרמי שמגיע עם הקירור - לא משהו בכלל אני קניתי גריז אחר (ננוטרם ואח"כ עברתי ל AS5 )

ולא מצוטטים מישהו מעליך

פורסם
  • מחבר

סליחה אחי...

דרך אגב המממ חבר שלי שיש לו ת'קירור הזה אומר שהוא ענקי והוא תופס מלא מקום... הוא אמר שלזיכרונות בעלי קירור או משהו אני לא אוכל לשים בגלל שלא יהיה מקום... אבל זה לא נראה לי נכון כי הוא לא עד כדיי כך גדול נכון?

הממ עוד משהו- אני הזמנתי 3400+ בגירסת הבוקס... ורציתי לדעת אם הגריז תרמי שבא בגירסת הבוקס הוא טוב או שאני כבר אקנה אחר.... ואם לקנות אז איזה הכי טוב?

תודה

פורסם

הוא דיי גדול אבל לא עד כדי כך ...

אב לי למשל יש מחרב דיי גדול בין הזכרונות לקירור (P4C800 ) וקירור לזכרונות - שטות גמורה - אם כבר אז קירור לזכרונות של הכרטיס מסך .. :D

משחה תרמית - אם אתה לא מפחד מהולכת חשמל - AS5 אם כן וזו המריחה הראשונה שלך שאתה ציך קצת להתאמן - ננוטרם

תבדוק באתר של זלמן אם אין הפרעה ..

ולך תראה אצל החבר שלך מה זה העניין ותחליט

אתה לוקח לוח כמו שלו ?

פורסם

אל יפריע לך אם תקנה תלזמן יש מרווח גדול!!

פורסם
  • מחבר

הממ קבל אחי זה הלוח שאני הולך עליו-

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=2295

המממ זאת המריחה הראשונה שלי... ומה לגבי הולכת חשמל? מזתומרת הולכת חשמל אחי?

הממ אתה יכול בבקשה להסתכל בשבילי באתר של זלמן כי אני ממש לא מבין בזה

תודה רבה אחי

פורסם

הולכת חשמל - כשאתה מפעיל את המחשב ואתה שם יותר מידי משחה אז היא נוזלת לצדדים ואם היא תנזל לך על הלוח היא תקצר בין החיבורים וזה ממש לא בריא .......

הAS5 מוליכה ....

פורסם
  • מחבר

בעעע אני ממש לא רוצה כזאת משחה!!!! המממ איזה משחה הכי טובה שלא עולה הרבה... גם ככה אני לא צריך הרבה... איזה באסה אבל אני מקבל 2 משחות והן לא טובות :(

פורסם

קח ננוטרם בתור התחלה ותראה אם אתה מורח טוב ( לא נשאר לך בצדדים משחה כשאתה מוריד את הבינק כשאתה בא להחליף אותה ....)

בקשר לגודל של הסינק -> מייל לזלמן ..

פורסם
  • מחבר

הא טוב... דרך אגב הננוטרם לא מוליך נכון? כי אני לא רוצה שהוא יהיה מוליך.... ואל תדאג אני אדאג שלא יהיה הרבה... גם ככה מורחים שכבה דקה מאוד... דרך אגב כדיי למרוח גם על הסינק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים